- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda kendinize yardımcı olacak bazı adımlar şunlar olabilir:
Kendinize neden sanal erkeklerle konuşmaya devam ettiğinizi sorgulayın. Belki de gerçek hayatta duygusal veya sosyal ihtiyaçlarınızı karşılayamıyorsunuz ve sanal ortamlarda bu eksikliği tamamlamaya çalışıyorsunuz. Kendinize dürüst olun ve neden bu davranışı sergilediğinizi anlamaya çalışın.
Kendinize hedefler belirleyin. Sanal erkeklerle konuşmaya harcadığınız zamanı başka şeyler yapmak için kullanın. Kitap okumak, egzersiz yapmak, hobilerle ilgilenmek veya arkadaşlarınızla gerçek hayatta vakit geçirmek gibi aktiviteler size daha fazla zevk verebilir.
Kendinize bir destek ağı oluşturun. Bu konuda sizi anlayacak bir arkadaşınızla veya bir terapistle konuşmak size yardımcı olabilir.
Sanal erkeklerle konuşmayı kesmek için pratik yapın. Kendinize belli bir zaman dilimi belirleyin ve bu süre içinde sanal erkeklerle konuşmamaya karar verin. Kendinize bunu tekrar tekrar hatırlatın ve bu kararınıza sadık kalın.
Sanal ortamları kısıtlayın. Sanal ortamlarda zaman geçirirken kendinize belirli bir süre sınırı koyun ve bu süreden sonra bilgisayarınızı veya telefonunuzu kapatın.
Kendinize olumlu bir iç konuşma yapın. Kendinize sanal erkeklerle konuşmaya devam etmek yerine daha sağlıklı seçimler yapmanız gerektiğini hatırlatın ve kendinize cesaret verin.
Unutmayın, bu davranışı değiştirmek bir anda olacak bir şey değil, ancak kararlılığınız ve sabrınızla başarılı olabilirsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 924 cevap paylaştı. sanırım eşinden gerekli ilgiyi arzuyu görmüyorsun. sanalda hayal var sınır yok buda zamanla zevkli oluyor bi dönem bende öyleydim yazmak ve okumak gerçekten normalden daha fazla haz veriyor heycanlanıyorsun hayal kuruyorsun uçuruyor insanı
00 Yorumla
+1 yılEsin mi ilgisiz yoksa aşırı ilgi mi seviyorsun? Açık söyleyeyim benim de sevgilimin olduğu dönemde sadece yazışarak sexting yaptığım zamanlar oldu bu çok da kötü bir şey değil bence p*rno izlemek gibi, amaç ikisinde de tatmin olmak.
019 Yorumla- +1 yıl
Yahu profili aç deyip engellediniz yaptığınız iş çok çocukça oldu sizi rahatsız edecek değildim sadece konuşmak istemiştim buradan konuşalım deseydiniz buradan da konuşurduk. bir an önce bu düşünceden kurtulmanızı diliyorum
Soran+1 yılAnlamadım? Seni engellesem nasıl yazacaksın ayrıca sana bir şey yazmamışım bile 🙄
Soran+1 yılAz önce biri yazdı gizliden çık dedim sonra adamın yorumu kayboldu
- +1 yıl
O yazan bendim yorumum kayboldu çünkü beni engellediniz. Amacım rahatsızlık uyandırmak değildi öyle olsa engelleyin zaten ama burada daha kötü yorumlar olup onları engellemenenize rağmen beni engellemenize üzüldüm
Soran+1 yılHayır sen değildin yalan söyleme başka biriydi yorumu farklıydı
- +1 yıl
Tamam benim diğer hesabımdı o hesap, yorum farklı da olsa orada da sevdiğim var ama anlaşamıyoruz kendisi biraz soğuktu dedim, hatta diğer hesabın nicki R ile idi. Yoksa ne diye oradan engel yer yemez ne diye buradan sitem edeyim :)
- +1 yıl
Burası xp alıp seviye kazansın diye bulduğum her konuya yazıyorum diğer hesabı kapatacağım çünkü
Soran+1 yılTehlikeli tipsin güven vermedin bir insan neden yedek kullanır burada
- +1 yıl
Ben buraya iki yıldır üyeyim ve bu açtığım yedek ilk günlük hesap, yani iki günde mi tehlikeli oldum :) doğru düzgün siteye bile girmiyorum ayda bir bakıyorum ama biri var sürekli beni ekliyor ve açtığı her konuya davet ediyor kaç kez engelledim bazı hesapları kapatıldı ya da kendisi kapattı yine bir şekilde bulup ekliyor ben de böyle bir şey seçtim. Ayrıca inan bana burada birden çok hesabı olan en az 7-8 kişi gördüm bu iki yılda ve öyle tehlikeli de değildi kimse, burası sanal alem Allah aşkına konuşarak ne gibi bir zarar verebilirim? Dilim sivridir biraz ama o da kavga anında çıkar 😃 ayrıca ikimiz de yaramazlıklarımız üzerine konuşacağız yani kusura bakmayın ama dinime küfreden Müslüman olsa. Konuşmak isterseniz konuşuruz istemezseniz de bir şey diyemem sadece aynı sorunu karşı cinsin yaşadığını görmek biraz mutlu etti beni en azından bir ben değil misim
- +1 yıl
Hiç kimseye bir zararı olmayan iyi kalpli biriyim tek sorunum azıcık libidom yüksek o da beni biraz yaramaz yapıyor, en azından düşüncede🙈 yoksa tatlı biriyim, saygısızlık edepsizlik yapacak biri değilim bak engel yedim sadece sitem ettim 😏
Soran+1 yılAnlıyorum buranın en doğrusu sensin 👍
- +1 yıl
Doğruyum demedim, kötü biri değilim dedim. Biraz haksızlık ediyorsunuz sanki, sadece aynı sorunu yaşayan biri olarak sizinle konuşmak istedim amacım reelde buluşmak iletişim adresi va istemek değil, ikinci hesap açma nedenim biraz da kız arkadaşımın buraya girmeme soğuk bakması, ben de sürekli bu konuda tartışma yaşamamak için bu hesabı açtım tamam mı bu yani. Gördüğünüz gibi öküz altında buzağı aramaya gerek yok siz evli halde tehlike işler yapıyorsunuz ben sevgilim olduğu hâlde. O yüzden aynı şeyi yaşayıp karşı tarafı suçlu çıkarmaya gerek yok sadece sizinle konuşmak istemiştim hepsi bu. Engellemeye gerek yoktu çocukça oldu bu, buradaki çoğu yorumu okudum hakarete varan şeyleri sineye çekip benim konuşabilir miyiz dememe bozuldu iseniz canınız sağolsun.
Soran+1 yılEngelledi deyip deyip durma ben kimseyi engellemedim yorumun kayboldu diyorum!!
- +1 yıl
Tekrar yazamıyorum ama, bir mesaj yazabilirsin diyor daha önce mesajımın silindiği olmuştu tekrar yazabilmistim muhtemelen engel yedim. Neyse bunun önemi yok eğer konuşma teklifime olur derseniz işte buradayım, tek sorun xper seviyem 3 olmadan özelden mesaj yazamıyorum ama diğer hesabı bulabilirseniz oradan da konuşabiliriz. Sadece konuşacağız hiç bir özel iletişim vs istemek yok. Eig için de teşekkürler ☺️
Soran+1 yılArkadaşım bak algında problem yoksa dediğimi anla!! Ben kimseyi engellemedim yorumunuda silmedim! Bildirim geldi sadece ama o yorum yok oldu sen tutturmuşsun engelledi diye
Soran+1 yılSana iyi denemeler söylediğime inanmayıp denediysen bravo 👍👍görüşmemek üzere iyi geceler
- +1 yıl
Sadece konuşmak birkaç şey sormak biraz dertleşmek istemiştim konu nereden nereye geldi ya, iyi geceler. Alınganlık ediyorsunuz
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Sadece kendine odaklan bunu neden niçin yapıyorsun, bu seni gerçekten mutlu ediyor mu, seni buna yönlendiren ne?
Yani bu soruların cevapları varsa sende buna göre bir yol izlemelisin. Kendini bu konuda sorgula ve bu nedenlerin cevaplarını dürüstçe kendine ver ve aldığın kararlarda net ol.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
+1 yılGerçekten yazık eşinize yazık. Kim bilir sizi mutlu etmek için neler düşünüyordur. Sevmiyorsanız boşanın kardeşim oyalamayın oynamayın insanlar ile yeter artık
50 Yorumla
+1 yılTroll değilsen eğer çok Çok kötüsün, madem böyle hafif meşrep biriydin ne diye evlenip milletin günahına giriyorsun? Çok düşük bir özgüvenin var ki erkeklerin azıcık ilgisi seni insanlıktan çıkarıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılçok ayıp bence empati kurmalısın şu anda kocanı internetten başka kadınlarla yazdığını düşünsene sen ne hissederdin onlarla konuşup özeline indiğini kakari kukara gülüşüp eylendiklerini bi düşün bakalım
00 Yorumla
+1 yılKocanın sana vermediği şey ne? Yoksunluğunu hissettiğin bir duygu var demek ki ve o duyguyu burada buluyorsun. Seni beğenmiyor mu? Ya da ilgisiz mi sana karşı. Buradakilerin ilgisi mi hoşuna gidiyor?
00 YorumlaEsin snden yaşça büyük muhtemelen ve seni anlamıyor ilsikinin hiçbir dinamiği yok rutindesin heyecan arıyorsun bu kadar.. elindeki malzemeyi kullanmak zorundasın yemeğini de salatani da tatlini da onunla yap o yüzden evlendin. Kendine saygın olsun başta Allah'a sonra eşine.. iyi taraflarını gör eşinin konuş anlamaya çalış onu ve sonra onun seni anlamasını sagla gör bak Allah'ın da yardımı gelir. yoksa iyce dibe doğru gidersin canım Allah muhafaza..
10 YorumlaSiteden çık sosyal medya hesaplarını sil yapamıyorsanda adamdan boşan yazık etme zaman kaybından başka bir şey değil yaptığınız... Hayır adamın hayatına yazık.
10 Yorumla
+1 yılSanırım İlgisiz bir eşin var fakat yinede bu seni haklı hale getirmez. Anlaşılırsa zor anlar yaşarsın.
05 Yorumla
Soran+1 yılArtık umrumda değil
- +1 yıl
Peki ne yapmayı düşünüyorsun
Soran+1 yılYine devam
- +1 yıl
Kolay gelsin o zaman 🙂
Soran+1 yılSağol
Çok zevkli ama kurtulmak çok zor cidden. Bende kurtulamıyorum nasıl yapıcaz cidden. Kiminle konuşsam derinleşiyor muhabbet
07 Yorumla
Soran+1 yılBulaşmam artık of yazmayın
Soran+1 yılOldı oldu sonunda sabit birini buldm
Soran+1 yılHarika biri
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha bundan bilmem kaç hafta önce 6 aylık sevgilimin evli olduğunu öğrendim. Üstüne üstlük bir de çocuğu varmış. Bana bekârım dedi o kadar hayalller kurmuştuk Allah onun belasını versin Kahru perişan eylesin daha ne deyim ki
00 Yorumla Ben sevgili iken bile sevdiğim kişiden başkasını gözüm görmüyordu. Bir de evli kadınların haline bak. Bu karaktersizliği kendini yakıştırıyorsan yapmaya devam et.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Kocan nereye gitti yurt dışına falanmi. Hangi uygulamada ise o konuşmalar o uygulamayı kaldır telefonda olmayınca rahat edersin sonra yeniden kur seviyeli arkadaşlarla konuş veya konuşma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNamaza başla tüm kötülüklerden uzaklaştıracaktır konuşmaya devam edecek olursan vicdanınla sorgula Rabbimin huzuruna çıkıyorum ama arkasından ve önünden günaha bulaşıyorum diye sorgularsan sen kazanmış olursun çünkü vicdanın el vermez yapmaya
10 Yorumla
+1 yılCanın nasıl istiyorsa oyke yap önemli olan mutluluk
02 Yorumla
Soran+1 yılDiğer hesabına ne oldu
- +1 yıl
Banlandi
+1 yılBende evli kadınlarla konuşmayı seviyorum valla hoşuma gidiyor aksiyon içeren ilişkiler
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. yav flörtleşmeyi seivyon dmekki. sevgilin olsa fala nneyse de evliyken biraz ters değil mi bu işleer ya
00 Yorumla
+1 yılKocandan yeteri kadar ilgi görmüyorsun ondan, böyleleri başkasını bulup gidince suçlu oluyor ama asıl suçlu belli.
00 YorumlaBekar ve yalnız halimle bunu ben yapmıyorum, karakterin sıkıntılı ne yapmam lazım diyorsun konuşmaman lazım.
00 YorumlaWatpadde yazdığım +18 bir kurgu kitabım var malum konular üzerine dilersen link verebilirim seni o konuşmalardan alı koyar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. O bende de var ya. Fiziksel eyleme geçmediği sürece sorun yok diye avutuyorum kendimi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoşuna dememişler bu devirde babana bile güvenme diye
Eşinize acıyorum yazık adama umarım yediğiniz bu haltlar ortaya çıkar00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılYaptığını kendinde yakıştırıyorsun demek ki yakıştırmasan şimdiye bin kere kapatıp üzerinden sular akardı
00 Yorumla Sanal da beyefendi ile görüşme konularınız neler. Belki de eşinizde eksik olanı sanal da gideriyorsunuz
00 YorumlaYe'cüc Me'cüc'e gerek yok, Türk kadını bütün dünyaya yeter.
Alış kabiliyetleri çok yüksek.
02 Yorumla- +1 yıl
Bunun kaşını erkeği yok bence erkeklerde yapiyo sonucta
+1 yılBence hızlı bir şekilde kurtul yoksa kocan senden kurtulabilir
00 YorumlaKadın her zaman en iyisini arıyor işte ne diyeyim umarım kocan kurtulur senden
00 Yorumla
+1 yılYakında bulusmayada başlarsın devamı o şekilde ilerler
00 YorumlaAyrıl adama yazık. Aldatma bu. Yaptığın yanına kar kalmaz..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Evet bu karmaşık durum fakat ne yapacaksın aynı prno izlemek gibi
00 Yorumlahayatta yapmam denilen hersey yapılıyor o yuzden kınamıyorum seni
00 Yorumla
+1 yılKurtulmak istediğini düşünmüyorum zaman kaybı olursun
01 Yorumla- +1 yıl
Buraya geldi ses
yokk bee evde bişeyler eksik demek ki içini doldurmayan bişeyler var..
00 Yorumla
+1 yılİstemsizce değil. Manipülede olmuyon. Sanal alem hesaplarını komple sil.
00 YorumlaSanal alem çoğu şeyin yıkıcısı zaten. Bence sanalı bırakıp eşinle ilgilenmelisin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAma evliliginde cinsel hayatınıda iyi etkiliyodur bu bence okadarda kötü degil bence
00 Yorumla
+1 yılBenim de sevgilim var. Seks hayatım da iyi ama istiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Nöbetten çıktım valla konuşalım
- +1 yıl
Ne oldu yahu, 14 gün geçmiş. Neye bulaştın?
+1 yılbeyler BU SITE NEZAMAN GÖRECEK ben bu sahısı 10 defa sıkayet etmeme ragmen ben engellendım benım hesabım sılındı BU TARZ SORULARIN YONETIM ICINDE BIRILERININ ATTIGINA SORDUGUNA INANIYORUM ARTIK GERCEKTEN bu sahıs kadın degıl fake
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. ne gibi zevkler alıyorsun konuşurken. özel bir konu tercihin var mı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkocam olursa sosyal medya kullanmiycam sevisecegin duruyoken yaziyosan malsin
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi bir bacım nasil evlenebiliyo ona hayretediyorum ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana güzel bi zevk yaşatan erkeğe neden hayır diyesin :))
00 Yorumla
+1 yılİnterneti kullanmayı bırak.
00 Yorumla
+1 yılBen seni motive ederim. yaz bana beraber motive olalım
00 Yorumla
+1 yılKocan yokken konuş can sikintisidan daha kötü bişi yok ve kocana da ilgi ve etkileyici tavırda yaklaş
00 YorumlaSanal aleme girme bence sen. Kendine yasakla android telefon kullanma hatta. Böylece kurtulursun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşine çok aşık ol
Başaka şeylerle kendini oyala
Eğer bırakamıyorsan da onlarla konuşup tüm enerjini kocan üstünde at. Onları düşünmek sana bir fantezi olabilir.11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHemcinslerinle konuş ya da
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de evliyim. Eşlerin ilgisiz olmasından kaynaklanıyor bunlar.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMotive sensin. Net olarak gitmek istiyorsan başka bir motiveye gerek yok
+1 yılBunun psikolojiyle bir ilgisi yok tamamen karakter meselesi
00 Yorumla
+1 yılHoşuna gidiyorsa muhabbetleri neden kurtulasın
01 Yorumla- +1 yıl
Sıkıldıysan seni bekliyorum eğlenceliyimdir
+1 yılKonuşmayı bilen birisine denk gelirsen daha iyi olacaktır 😎
00 YorumlaNe tarz sohbet ediyorsun havadan sudansa bir şey olmaz 🤣
00 Yorumla
+1 yılKarşı cinste arkadaşım yok ama kuzenlerim akrabalarıma karşı cinste mesafe koyarım
00 YorumlaNiye kafaya takiyorsun şu zamanda herkes yapiyor gizli veya açık
Belki eşin bile yapiyordur.00 Yorumla😅😅 gerçekten bırakmak istediğin için mi yazdın yoksa yenilerini bulmak için
01 Yorumla
+1 yılMstürbsyon yapıp kendini rahatlat. İhtiyacın olmasın
00 YorumlaBence bunun fantezisini yapın sexting eşin biliyormu bilmiyorum bi deneyin derim😄🔥
00 Yorumla
+1 yılBen ilerlettim o işi yeni şeyleri deniyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Sesli ve görüntülü dene
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak ettim seni acaba icinden neler geciyo neler dusunuyosun Nasil bir kafa yapin var
00 Yorumla
+1 yılböyle devam edecek maalesef
20 Yorumla
+1 yılİnşallah yakalar Kocan
23 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimle de konuşabilir misiniz gencim yakışıklı çekiciyim uzun boylu kaslı sayılırım lütfen olmaz mı?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSiz kullanın erkekleri neden öyle diyorsunuz ki?
Huylu huyundan vazgeçmez
00 Yorumla- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler