Boşanmış bir kadınım. Kimle tanışsam ci^ns^el maksatlı benimle konuşuyor sanıyorum.. ve bir çoğunda da teyit ettim niyetini anlayıp yol verdim. şimdi takıntı oldu. iyi biri denk gelirse de hep sorgulayacagim.. nasıl aşicam bunu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılBurada herkesin derdi bacak arası muhabbeti çünkü bu muhabbet çağdaş ismi seksting kaba tabiri ile sanal seks rizikosu sıfır konuştuğun kişinin erkek bayan olduğunu bile bilmiyorsun kendini nasıl tanımlandıysa öyle görmüyorsun duymuyorsun her şeyi yazı üzerinden yapıyorsun öptüm yaladım yittim çektim vs vs bunlarım hiç birisi gerçekte olmuyor ten teması gerçekleşmiyor sadece yazılmalarla bşr fantezi ortamı oluşturup tarafların kendini tatmin etmesi yakalanma riski yok çevre tarafından ötekileştirme yok ten teması olmadığı için gebe kalma riski yok her şeyden önemlisi sonlandırmak isteyen için bitirmek izini kaybettirmek çok kolay çıkarsın başka isimle başka hesap açarsın bambaşka biri olmuşsun bütün kir diğer rumuzla eski hesapta kalmış olur
03 Yorumla
Soran+1 yılSen burayı ne kadar onemsemissin.. ben reel hayatn bahsediyorum canlı gördüğüm dokunduğum adamlardan
- +1 yıl
Gerçek hayatta boşanmış kadına bu gözle bakıla yerler genelde ufak yerleşim yerleri oluyor ve bu yerlerde sizin yaptığınız yasa yapmakla itham olduğunuz bir hareketten dolayı aldınızın dedikodu gazetelerine konu olmasındandır. Büyük ihtimalle boşanma nedeniniz sizin başka bir erkekle olan münasebet ile bittiği konusunda haberler yaşadığınız yerde dolaştırılmış öyle olunca aldınız ister istemez kibar tarifiyle erkek avcısı kaba tarifi ile o Rus bu ve o na verdiyse bizede verir mantığı ile çalışır kafalar çünkü kutsal evlilik bağını aşıp bir erkekle olan kadında ar namus yoktır yolludur düşüncesi hakimdir
- +1 yıl
Gözle bakılan yerler””
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 746 cevap paylaştı. maalesef bizde cinselliğin bir tabu oluşu ve genç insanlara cinselliği yaşamanın çok yanlış olduğunun öğretilmesi insanları cinsel açlığa itiyor. Baskılanan cinsellik bir yerde patlıyor. Toplum olarak erkek merkezli bir yapıda oluşumuz erkeklere bu konuda her istediklerini yapma hakları varmış gibi gösterirken, kadınlara da böyle bir haklarının olmadığı dayatılmış. Bekaret kavramı bu durumda kadınları geri plana atmış. Boşanmış bir kadının da bekaret kaygısı olmadığı için, her ilişkide cinselliğini daha rahat yaşar algısı var. Burada yaşadığın olumsuz durumlar seni kaygılandırmış. İlişki kurduğun insanların hepsinin seni sadece cinsel ihtiyaçların karşılamak için bir partner olarak görmesi tabi ki kötü bir durum. Ama kiminle ne yapacağına sen karar vereceksin. Umudunu yitirme. Seni sevecek, değer verecek birisi elbet vardır. Sabırla devam et. Herkes o kafa yapısında değildir. Elbette cinsellik senin de ihtiyacın. Bunu karşılamak da isteyebilirsin. Ama önceliğin, sevgi ve saygı temelinde bir ilişki yaşamak ise bunu da partnerine baştan belli etmelisin. Eğer seninle sırf cinsel ihtiyaçlarını gidermek için birlikte olacaksa, bu durumu öğrenip, tavrını belirlemesini sağlarsın. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
15 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler güzel yorumun için. Ama yalan konuşursa yok niyetim o değil deyip aşık edip yaşarsak onu ve giderse
- +1 yıl
Böyle bir risk her zaman olacaktır. Ama bunun için de kendini geriye çekme. Sen de sabırlı davran ve zamanı uzat. Niyeti bozuk olan bir erkek, o kadar sabırlı olmaz. Kendini belli eder zaten. İstediğini elde etmek için, duygu sömürüsü yapar. Yemezsen sinirlenir. Çirkinleşmeye başlar. O zaman da gereğini yaparsın.
Soran+1 yılGercekten harika bir yorumdu.. evet bundan sonra felsefem budur kesinlikle.. teşekkür ederim
Yaptığın hangi davranışlar karşı tarafta cinsellik olarak algılanıyor?
Neleri aynı yaparak aynı sonuca vardın?
Hayatında belli bir döngünün içerisinde olup aynı şeyleri yaparak aynı tip insanları hayatına çekiyor olabilirsin. Özellikle dul ve yalnız oluşun erkeklerde belli düşüncelere sebep olabiliyor. Bunu kendi davranışların ve çerçeven ile aşabilirsin. Birilerini sorgulamak kötü değildir böyle düşünme. Sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. Takıntı yapmayacak şekilde sorgulayabilir partnerini çaktırmadan sınava tabii tutabilirsin. Acı tecrübeler yerine bu yöntemle karşıdaki hakkında fikir sahibi olabilirsin. Sana vereceğim en büyük tavsiye Esra Ezmeci'nin kitaplarını okuman. Hayatında büyük farklar yaratacaktır.
01 Yorumla
Soran+1 yılEsranin kitaplarini dün biri daha dedi saol kank okucam
+1 yılEvren cinsellik üzerine kurulu gibi zaten üreme ve çoğalma iç güdüsü var hepimizde senin kafanda böyle düşüncelerin belirmesinin sebebi tamamen toplumun "dul" Algısı maalesef böyle bir algı var bilinç altları buna fazla maruz kaldığı için olayı çok farklı boyutlara taşıyabiliyor boşananlar... Halbuki sevgili olan her bireyin aklında cinsellik var ve olması da çok doğal değil mi 😊 güven odaklı yaklaşman güzel ama pra no yaklaşmamaya özen göster
02 Yorumla
Soran+1 yılNormal diye herkesle yaşanmazki yani her hayatımıza aldığımızla.. en son yazdigini anlamadim pra no ne p**orn*o mu
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
95Cevap
- Aile & Toplum konusunda 804 cevap paylaştı.
+1 yılBurada erkeklerin davranışından çok, senin tavırların daha da önemli bence. Erkekleri tanıyorsun, belli bir tecrüben var iyi de olsa kötü de olsa. Bir çoğu cinsellik konusunu açıp, seksting yaparken diğerleri de reelde cinsellik yapmanın peşindeler. Tabii bu platformda konuştuğun kişilerin, yüzde 90’ı böyle çıkacaktır şaşırmıyorum. Fakat normal olan kişiler de karşına çıkabilir ve diyelim ki niyeti kötü olmasa bile cinsellik konusunu açabilir. Senin duygularına ve düşüncelerine hakim olman gerekiyor her şeyden önce…
12 Yorumla
Soran+1 yılNe dicem evlenene kadar yapmayanlardanmiyim dicem mesela
- +1 yıl
Bunun bir çok deneme ve yanılma yöntemi olabilir, elimden geldiğince bir arkadaş yardım etmeye çalışacağım. :)
+1 yılBizim ülkemizin genel sorunu bu. erkekler boşanmış bi kadını çantada keklik gibi görüyo ve rahatça cinselik yaşayacaklarını sanıyolar.
Bunda kadınlarında biraz payı var tabi, yıllardır süregelen adet örf, filmlerde izletilenler, boşanmış kadının ortada savunmasız kalması, maddi zorluk çekmesi , ailesi tarafından dışlanması bunların hepsi toplanınca ortaya çıkan sonuç bu oluyo. erkekler için bulunmaz fırsat.
Çok yanlış tabii.
31 Yorumla- +1 yıl
Hep annelerin suçu her şeyi elde edeceklerini düşünüyor erkekler bu yüzden edemeyince de sinirleniyorlar
+1 yılNe büyüttün kendini de cinselliği de. Cinsellik amaçlıymış da bilmem neymiş yol vermiş. Kadın erkek ilişkileri komple cinsellik üzerine kurulu. Evliliğin çoğu cinsellikten ibarettir. Yani olaya bu kadar sığ bakan birinin boşanmış olması şaşırtıcı değil.
14 Yorumla
Soran+1 yılBöyle de düşünüyorum bir yandan ama ilişki bitince onunla yattın oluyor bu da beni uzuyor
- +1 yıl
İlişkiler sonsuza kadar mı sürüyor veya sürmeli? İnsan ölümlüyken onun ilişkisi mi ebedi olacaktı?
Sen ilişki sürecinde keyif almışsan zevk almışsan rahatlamışsan gerisine neden kafayı takıyorsun?
Yani sor bu soruları kendine bence çok kasıyorsun kendini bunu istemediğin halde. - +1 yıl
O zaman herkes herkesle yatsın mantığa bak
- +1 yıl
Yatan yatsın bize ne
Bunu aşması gereken sen değilsin çevrendeki insanlardır. Hayata karşı sen dik durduktan sonra zaten amacı tek gayesi cinsellik ve arzuları olan insanlar fazlaca kalamazlar etrafında bir başka av bulmanın da peşine düşecekler.
Doğanın da kanunu bu bir bakıma.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani ne yapmam gerekiyor bir erkeğin asıl niyetini anlamak icin
+1 yılBoşanmayla alakası yok erkekler öyle genelde sınır çizmelisin kendini kapatmalısın değil bu sadece değerini ortaya koymak gibi düşün buna göre davranıyorsa ben de ona karsı adım atıyorum davrnmıyorsa iq seviyesi düşük veya istediğim biri değilse o enerjiyi alamıyorsam soğuk davranıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık olsan ve karşındaki erkekte sana aşık olsa ve olay bir şekilde yatağa gitse cinsel ilişkiye girmem mi diyeceksin? Kadın erkek ilişkileri ister istemez cinselliğe gidiyor. Böyle bir şey yaşamak istemiyorum diyorsan evlilik öncesi cinsellik istemiyorum diyeceksin 👍 sana cinsellik için yaklaşan erkeklere önce nikah için gerekli belgeleri hazırla dersen amacını öğrenmiş olursun 🧐
02 Yorumla
Soran+1 yılOzaman da kacmazmi evlilik meraklısı diye
Cevap sahibi+1 yılAnlamadın sanırım evlilik öncesi cinsellik istememen gayet normal ikincisi karşındaki kişi sana değer vermiyorsa amacı seks yapmaksa zaten kaçması senin için daha iyi değil mi?
+1 yılSorgulamakta haklısın çünkü öyle yaklaşıyorlar zaten en masum görüneni bile. Dikkatli olmakta fayda var ama çok düşük ihtimal bile olsa normal yaklaşan biri olacaktır illaki
24 Yorumla
Soran+1 yılBaşta normal yaklaşıp bise yaşayınca giden de oluyor
- +1 yıl
Kimseyle bir şeyler yaşamamaya çalış yani ciddi düşündüklerinle
Soran+1 yılNasıl yani ciddi dusunduklerimle bisey yasamayimmi
- +1 yıl
Bence yaşama o zaman seni o iş için görmezler saygı duyarlar
+1 yılerkeklere karşı güveninizi kaybetmişsiniz ki eminim bunun için haklı sebepleriniz de oldu. Bence niyetini anlayana kadar temkinli olun ve güveninizi kazanmasını bekleyin.
14 Yorumla
Soran+1 yılKazandı diyelim.. ya kazanana kadar rol yapiyosa.. birlikte olup defolup giderse nolcak
- +1 yıl
Size ne kadar deger verdigini amacının ne oldugunu anlayana kadar birlikte olmazsınız. Bir insan surekli rol yapamaz illa belli eder kendini.
Soran+1 yıl1 sene normal mi anlamak icin
- +1 yıl
Bu kisiden kisiye degisir ve birlikte ne kadar zaman gecirip neler paylastiginıza gore. Sureden cok sizin icin neler yaptıgına ya da yapmadigina odaklanın.
Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. Zor durum gerçekten. Boşanmış kadınlara daha kolay gözüyle bakan insan bile sayılmamalı. Ssçici olmaya çalışın. Yol vermeye de devam edin. Umarım son durağı olacağınız biri çıkar :)
12 Yorumla
Soran+1 yılGüzel konuştun, yol vermeye devam...
- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
u +1 yılYabancı erkekler ile Türk erkekleri arasındaki fark. Aşağı da bile kadın insan gibi davranılmasını isterken cinsellik niyeti ile yaklaşan erkekler oluyor. Nasıl bozuk bir karakteriniz var?
27 Yorumla- +1 yıl
Gizli profili kaldıralım herkes adı soyadıyla sisteme kayıt olsun, taciz içerikli yorumları da direkt mahkemeye verelim. Belki o zaman sorun çözülür. Denemek lazım ama sesimi sitede duyan yok. Ne kadınlardan ne de erkeklerden…
- +1 yıl
@cursedplatoon Soyadı da rahatsız edici olur. Site de çok fazla sapık var. Hiç kimse ifşa olmak istemez.
- +1 yıl
İşte diyorum ya herkes adı soyadıyla kayıt olacak oteldeki gibi. Taciz edeni vercez mahkemeye
- +1 yıl
Mahkemeye verebiliyorsun zaten
- +1 yıl
İyi de gizli üye yazıyor hesapta? Sahte profille sahte mail adresiyle kayıtlı olsa? Mesajı da internet kafeden sabit I. P. den atsalar? Valla mahkeme çözüm değil demek ki her gün en az 5 sapık denk geliyor sitede.
- +1 yıl
Daha fazla sapık var. Bu yüzden mesaj kutum kapalı.
- +1 yıl
İşte moderatörler ve yönetim el atarsa o işi kökten çözeriz. Ama herkes sessiz kalıyor.
- Aile & Toplum konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılÇok basit. Konuşmanın seyrine göre, gittiği yere göre aniden iletişimi keseceksiniz ama takıntı haline getirmemelisiniz yoksa herkes gözünüze aynı gelecek.. Türkiyede yaşıyorsanız haksız da sayılmazsınız hani genel orana baktığımızda.
00 Yorumla kanka sne boşanmadan ya da evlenmeden öncede amacımkz buydu. Bunun için bizi değil inandığın tanrıyı suçlamalısın. erkekleri bu fıtrat üzerine yarattığı için.
02 Yorumla
Soran+1 yılBakire kıza da mı böyle yaklasiyosunuz.. ondan nasıl çıkarınız olabilir ki tam iliskiye giremeden
Karşındakine bağlı tanıştığım kişye bağlı yani bazı insanlar odun bazıları ise çözüm üretir yani bence senin konuna çözüm üretecek birini bulmalısın istersen bu konuyu konuşarak çöze biliriz
06 Yorumla
Soran+1 yılNasil tanirim ne yapması ele verir
- +1 yıl
Ben 4 yil önce hayatimda biri vardı okeyden tanıştım 2 yıl aynı şehirde olmama rağmen hiç buluşmadık 2 ben eşimden ayrılmıştım yeni oda eşinden ayrıydı hazır deyilim dedi anlayışla karşıladım 2yil sonra buluştuk cinsel anlamda birliktelik istemdi saygı duydum 5 yil sabahı ercan hayatimda 1 i var sen yoluna ben yoluma 5 yılı çöp eti
boşandığını erkeklere söyleme. sen bunu söylersen düşünceler direk değişiyor. '' aha dul kesin yanıyordur bu istiyordur'' şeklinde yaklaşırlar. kendini biraz gize bilgilerini hemen paylaşma.
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki sonradan söylemek yalana girmiyormu mesela başta soruyorlar evlilik geçti mi başından diye.. yok dersem yalan oluyor
Soran+1 yılBosandigini mi soyledi
- Aile & Toplum konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle kendi ifşa etmişin ben boşanmış bir kadınım diye zaten burdakiler cogu avcı gibi sende kendini eleverirsen kusurabakma kaparlar ve sorgulamak zorunda kalırsın
04 Yorumla
Soran+1 yılE napim yalan mı konuscam bekar kızım diye
- +1 yıl
Ben sana yalan konus demiyorum karsındaki insanı tanıdıktan sonra kendi karsı tarafa tanıt bayan
Soran+1 yılBaşta soruyorlar ama
- +1 yıl
Sorsunlar söyleme şimdi senle konusuyorum boşanmiş olman beni ilgilendirmez art nıyet düşünmem neden karşımdaki bayanın iyi olmasını su istimal etmem edemem kendini bilmez 3 bestane kişiler seni kandırmaya calısıp senden yararlanmak istiyo yanlış anlamayın beni
+1 yılBence çok yanlış düşünüyorsun karakteri düzgün birileri illa karşına çıkacak tanımaya çalış emin ol bana hak vereceksin bu düşüncede olursa psikolojini bozarsın ondan sonra saçma sapan nedenlerden aklına olmayacak şeyler gelir kuruntu sağlıklı ilişki yapmanı engeller
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de oldum zaten , nasıl olacak hemen öpmek koklamak sarılmak istiyorlar benfr istiyorumda her önümüze gelenle bunları yaşayacaksak olmazki
- +1 yıl
Tepkini baştan belli et sırnaşmasın kimse yumuşama ondan sonra karakteri kafana yatanla yola devam edersin kendini bekar gibi düşün hiç öyle boşandım falan toplarına girme
Soran+1 yılE soruyorlar başta, yalan mı konusayim
- +1 yıl
Hayır yalan konuş demiyorum kendi kafanda böyle düşünme diyorum havadan nem kaparsın bu şekilde asla sağlıklı bir ilişki yürütenezsin olmayacak şeylerden anlam çıkarırsın
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiri gelecek ve senin güvenini kazanacak sana değer verecek diğerleri gibi olmadığını sadece sevmek ve sevilmek huzur aradığını göreceksin. İşte o zaman sende mutlu olacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılGelmiyo
- +1 yıl
Geldim
+1 yılNe var yani hayır işlemek istiyolar ne bu kadar tantana yaptın toprağa mı götüreceksin hoşuna giden zengin birisi olduğunda hiç söylenmezsin, garip gureba oldu mu hem sapık hem pipisi büyük diye yayagara koparırsınız
12 Yorumla
Soran+1 yılAy çok güldüm kank😅😅
- +1 yıl
Bende gülerek yazmıştım😉
Sürekli erkeklere dil uzatmayın, kadınlar erkeklerden daha azıtmış durumda, elbette finalde cinsellik olacak, önemli olan hayat kadını imiş gibi bakmasın
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bakmamasi için ne yapmaliyim
Soran+1 yılDaha mı değerli olurum
+1 yılNamussuzlar iste onlar bosanmıs insanı cok ozur dileyerek soyluyorum tabiri caizse acık kapı olarak goruyorlar.. Oysa bu hayatta evlenmek kadar bosanmak da var hayatın akısında..
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle.. bize düşen de mahal vermemek yapacak bise yok nefse sahip çıkınca hiç de kullanılmış olmayiz
+1 yılAsamazsin :) boşanan kadınların geneli evliyken yaşadığı cinsel hayatı devam ettirme derdinde. Bu da erkekler için süper fırsat. Ben olsam ben de o mantıkla yanasirim tabii tek gecelik değil sürekli isterim.
00 Yorumla
+1 yılZamanla, önce kendi içine kapanıp sonra daha temkinli yaklaşacaksın, senin bu çekingen halini, korkunu anlayıp sana destek olan biri çıkana kadar da hiç kimseye güvenemeyeceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılÇıktı.. neler neler , hep yanimdaydi sözde.. vücuduna dovmemi Bike yaptırdı sonra gitti
- +1 yıl
Hayat devam ediyor, bi’ şekilde
+1 yılEe konuşma, sen mesafe koyarsan kimse yanına yaklaşma haddini kendinde bulamaz. Her şey sende bitiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
Sen cesur olursanız , temkinli olursan daha iyi olur
Maalesef kardeşim boşandığını öğrenir öğrenmez çakal iz sürücüler kan kokusu almış köpek balığı gibi saldırılar bu toplum böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılNapicam kardeş Peki.. başta soylemesem olmuyor yalan konuştun oluyor
+1 yılSosyal ağlardan farklı birini bulman zor. Fakat iş ya da sosyal çevrede denk gelebilirsin ve yaklaşımından anlarsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılHepsi reeldi
- +1 yıl
Kötü bir çevrede yaşıyorsun o zaman maalesef.
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. maalesef ulkemizde bu bi kalip olmus empati yapsa kisi kendi ailesinden biri diye sorun kalmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılEmpati yapan da gitti. Kendi ağzıyla diyodu bacım var benim diyodu.. iliskiye girince gitti
+1 yılYa kapı açık işte salla gıtsın oluruna bıraz seçici olmak kaydıyla zevkini yaşa doruklara çık bakireykende kızlıgım var dıye yakınıyorsunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılOnla ol bunla ol sonra adımızı cikariyosujuz
- +1 yıl
İşte dıyorum ya seçici olacaksın öyle her önüne gelenle olmucaksın. Bı sevgılı bulursun olursun. Canın ister o anda gözüne kestırır birini olursun. Ne kadar istekli olduguna baglı aslında.
Soran+1 yılBencede önce her önüne gelenle değilde emin olduktan sonra
- +1 yıl
Aynen öyle hayatın tadına varmak senınde hakkın zevkınden mahrum kalma bebce. Ne zamandır yalnızsın?
- Kimseye boşanmış olmanı söyleme zorunluluğun yok. Samimileştikten sonra zamanla girilebilir bu konulara. Başta söylenmesi saçma.
07 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin.. inanmi bir ara onu da yaptım ama sonradan söyleyince başta yalan konuştun oldu
Soran+1 yılSaklamam mi takdir edilir
Soran+1 yılEvet ya çok güzel dedin bunu düşünemedim yalana giriyor diye.. pat diye hemen söyledim hep. saol bunu denicem
Soran+1 yılSaol
+1 yılYa senin şikayetini anladım ama neden genelleme yapıyorsun
14 Yorumla
Soran+1 yılYaparim hakediyolar en masumu bile öyle cikti
- +1 yıl
Aradığım yorum işte bu neden genelleme yapıyorlar... Genelleme yapanlara hep sormak isterim kaç kişiyle tanıştın ki... Eğer sayı fazlaysa kusura bakma da hata kişinin kendisin de
- +1 yıl
Yok kanka genelleme yapamazsın ben babam, sevgilim ve kardeşime adımdan çok güveniyorum. Senin erkek kardeşin olsa onun hakkında böyle konuşulsa hoşuna gider mi?
- +1 yıl
Gitmez tabiii
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. dul kadın olduğunu öğrenen tüm erkeklerin tepkisi bu olur
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah kahretsin hepinizi
+1 yılEe konuşma, sen mesafe koyarsan kimse yanına yaklaşma haddini kendinde bulamaz. Her şey sende bitiyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkeğin, bir kadına değer verdiğini kanıtlayabilmesi için mastürbasyon yapması gereken tek ülke bizimki sanırım :))))))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşanmış kadınlar kolay yatağa atılacak kadın olarak görülüyor. Ki maalesef pek çoğu boşanınca özgür oldum hissiyle çok rahat takılıyor. Sekse alışkın oldukları ve bakire olmadıkları için bağımlı gibi oluyorlar yapmadan duran az.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSana hep ahlaksızlar denk gelmiş üzücü bir durum inşallah karşına senin gibi düşünen biri çıkar
01 Yorumla
Soran+1 yılGiyim ve davranışta da haddini bilen biriyim hanimhanimcik derler ama niye böyleler.. daha geçende ayrildik yeni tanışmıştık çok iyi anlaşıyofuk seviyorum bile diyodu ama sarılmak öpmek koklamak istiyorum yeter demeye başladı ayrildim
- Aile & Toplum konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılSen ne maksatlı konuşmak istediğini söyle, ona göre tavsiyede bulunalım
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi düşünsün benle sevsin karısı yapsin
- +1 yıl
Hmm. Yani burada senin davranışların, tanıştığın ortam önemli. Sen bu tür şeylere kapalı olduğunu karşı hissettirsen böyle durumlarla daha az karşılaşırsın. Ciddi düşünmeyen erkek de belli eder kendini
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu takıntı degil haklı dusunce. Normal olan sensin ama diğer insanlar da normal. Herkes doğa kanunları gereği üstüne düşeni yapıyor
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bak şimdi evlendin bosandin illa seks yaomak zorunda değilsin fakat ne olursa olsun bu konuda da insan yaşamak istiyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Aşma iyi yaparsın hep sorgula. Yoksa doğru kişiyi bulana kadar çok yanlış yaparsın daha doğrusu yaptırırlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılRahat ol, seni seveni bulacaksın. Bunun için biraz uğraşman lazım. Sana senin istediğin gibi yaklaşmayanlara odaklan.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Rahat davranarak başandığı söylemeden baslan işe. Ama elbet cinsel ihtiyacında olacak
04 Yorumla
Soran+1 yılSöylemim mi... nekadar süre sence
Soran+1 yılAhanda bu dedigimde söylersem yalanci deyip ayrılır ama şok gecirir
Aile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı. Hiçbirini iplemeyerek ve kendine güvenerek bunu aşabilirsin..✌🏻
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın valla yuzde 95 i sana onun icin yanasacak isin cok zor ha diyosan ben istemeden konusacak kisi oda yüzde 5 oda nadir bulunur bizlerden az kaldi çıkarci sayısı cok
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil anlicam ne yapar erkek çıkarcı degilse
- +1 yıl
Ben gibi
Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Aşmasan daha iyi olur. Ciddi gelen kendini belli eder zaten. Böyle iyisin, 👍
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılEvliliği beceremedin şimdi 2. kez aynı hataya kimse senle girmez sevişir gider
00 Yorumla
+1 yılcinsellikten hiç bir zaman kaçamazsın öyle bir zaman olur iki bu sefer sen ararsın cinsel ilişkiyi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılsazanavı
muhittin abiden
gelmeyin beyler bu oltalara00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılsenin suçun yokki önyargılı kardeşim yüzünden herkes o gözle bakıy
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmiş olsun yapıcak bir şey yok zaten düzgünü gelsede sorgulucan o yüzden ciddi konuşma sende sanaldan takıl shshsh
04 Yorumla
Soran+1 yılCocukmuyum sanal ne
Cevap sahibi+1 yılÇocuklukla ne alaka aw cinsel olarak kullanılmaya devam et o zaman ne diyim
Soran+1 yılEvet sanal iliski ergenliktir.. reel severim
Cevap sahibi+1 yılReel bende seviyorum ama düzgün güvenilir kişi yok artık eskiden vardı
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSorgulaman kötü bir şey değil ama dikkatli olman lazım
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Herkes aynı olacak diye bir durum yok zamanla anlarsın niyetini karşındaki insanin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. demekki konustuklarin ciddi olarak evlilik düşünmeyen kişilerdi
00 Yorumla
+1 yılNiye cinsellik kötü bir şey mi bu kadar takıntı yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılKimseye ne beğeni yapmışsın nede görüş yapmışsın belli soru trol soru 😊
00 YorumlaMaalesef boşanmış kadına öyle bakıyor bizim toplumdaki değişikler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılCidden öyle bu arada cinseliğe girmeden duramıyorlan
00 Yorumla Maalesef açık kapı edebiyatı kolay lokma olarak görürler genelde
00 YorumlaSen ne için konuşuyorsun karşı cins ile masum ayakların yatmayın.
03 Yorumla- +1 yıl
Normal konulduğunu beriltmism zaten evlenmiş boşanmis olduğu için bu ülkede kadınları kolay lokma olarak görüyorlar
- +1 yıl
Tanımadığım insanlar var gayat bekar erkek evlenmiş ve boşanmis kadınla evlendi
Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. Siz aşamazsınız, toplumsal bir sorun bu. Dul kadın konsepti bu toplumun zihninde resetlenmesi lazım. Engelleyip işinize bakın, reelde muhatap olmayın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. bu sadece senin sorunun değil ki, toplumun sorunu.. kadınlar bile öyle bakıyor. sen kişiliğini bozmadığın sürece sorun olmaz. ne yapsalar ne düşünseler aldırmayacaksın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanks
Evlenmesen de aynı maksatla yaklaşıyorlar
Gördüğünde kaçcan başka çözüm yok sjsj01 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya cidden mi ne diyolar mesela
- Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Boşanmış bir kadınım. Erkeklerin hepsi cinsellik maksatlı konuşmak istiyor, takıntı yaptım. Bunu nasıl aşarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler