+1 yılYani sen eğer ona açıldıysan karşılığında bunları söylediyse, seni güzel buluyorum sen yedekte dur da kimse olmazsa seninle ilgilenirim gibi bir söz bu. Meali bu yani açıkça özellikle fiziksel olarak bir övgü yanına iliştirilmiş olması kesinlikle bu manayı güçlendiriyor
03 Yorumla- +1 yıl
Yani tam olarak oyle olmadi once o sevgili olmak istedi ben reddettim sonra rolleri degistik falan
- +1 yıl
Genelde öyle olur 😅 roller değiştiyse de yine aynı yöntem davranışlarında bak ona göre mesafe koy bence
- +1 yıl
Tamamen mesafe koymayi dusunuyorum unutmak en iyisi
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Arkadaş olarak görüyor işte seni. Herkes yazmış yedekte bekletiyor seni falan diye ama bilemiyorum öyle olmayabilir, benim de aynı durum başıma geldi ben seni sadece arkadaşım olarak görüyorum demişti falan. Dedim kendi kendime o zaman zorlamanın bir anlamı yok hem yedekte dur demekte olsa arkadaşça görüyor olsa da gerçekten de. Olmaz bir ilişkiymiş yani ben şahsen yedekte tutulacak adam mıyım ben falan diye düşünmüştüm o aralar. Sonrasında olsa bile demek ki benden daha iyi düşündüğü birinin peşinden koşuyordu, olmayınca bana geldi falan diye düşünürdüm, olmazdı yani. Sen de öyle yap bence kimse bulunmaz hint kumaşı değil, zamanla unutuluyor hem her şey belki 1 ay belki 3 ay 5 ay sürer en şiddetli zamanları ama sonrasında unutmasan bile eskisi gibi aklına gelmez. Anı olarak kalır sadece.
02 Yorumla- +1 yıl
Yani bu yorumu yapabilmek icin sadece bunu demis olmasi gerekir. Ama bu sahis oncesinde ve sonrasinda israrla sevgili olalim dedi. Sonra birbirimize arkadas kalalim dedik. Yani bi oyle bi boyle olduk hep. Ama dedigin gibi boylede yurumezki.
- +1 yıl
Zor bi durum ya karmaşık, ne olduğu belli olmayan ilişkileri şahsen hiç sevmem bence sen de vazgeçebilirsen hiç umursama, eğer istiyorsan da söyle gitsin açıkla bence konuyu. Böyle böyle aramızda bi belirsizlik falan var ama bana bir şans vermeni istiyorum tarzında bir şeyler işte. Onun da cevabına göre gelişir zaten bence diye düşünüyorum.
+1 yılEtkisini de istemiyorsan Yani iki yaklaşma beni kullanmak bile istemiyor Seni düşün yani kullanmaktan da Kasım Hani bir kere bir gece işini bitirip de çöpe atayım falan demiyor Sana saygı duyuyor yani diyor ki bu kız kayık kıymetli ben buna karşı saygım
02 Yorumla- +1 yıl
Aslinda o tarz kizlar daha degerli oluyo biliyomusun
- +1 yıl
Ben değerli değersiz demedim ki Yani olabilir ama buradaki şey sana saygı duyuyor yani Hani arkadaş olarak görüyor olabilir farklı bir şey olarak görüyor olabilir ama sana
+1 yılŞimdi mesela seninle sevgili olursa aranızda yaşanacak en ufak bir olaydan dolayı birbirinizden uzaklaşacaksınız, soğuyacaksınız veya birbirinizden sıkılacaksınız ama arkadaş kalsanız arkadaş olduğunuzu bildiğiniz için daha rahat olacaksınız ve kolay kolay kaybedeceğiniz bir şey olmayacak. Ay anlatamadım ama anla işte 😀
01 Yorumla- +1 yıl
Anladim canim sagol cunku ayni cumleleri kurdu. Sevgili olursak donusu olmaz ama arkadasligimiz ebedi gibi biseyler dedi ama bilemiyorum oda bi yandan mantiksiz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 268,3b cevap paylaştı.
u +1 yılYani iyisin demek yedek bekletiyor seni saf değilsen arkadaş olma bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu cümle genellikle bir ilişkinin sonunda veya biri diğerine açıldığında kullanılan bir cümledir. Bu cümledeki anlam genellikle kişinin seni romantik olarak ilgi çekici bulduğunu, ancak ilişkinin bir adım daha ileri gitmesine hazır olmadığını veya romantik hislerini paylaşmadığını belirtiyor. Bu nedenle "arkadaş kalalım" teklifi, ilişkinin sadece arkadaşlık düzeyinde devam etmesi için bir öneridir. Ancak bu durumda, karşındaki kişinin gerçek niyetlerini doğrudan sormadan veya anlamadan yorum yapmak zordur. Belki de arkadaşlığı gerçekten istiyor olabilir. Konuşarak ne düşündüğünüzü ve hissettiklerinizi açıkça dile getirerek daha net bir anlaşmaya varabilirsiniz.
13 Yorumla- +1 yıl
Soyle soyluyum bunu demeden once hoslaniyorum demisti ve bi sure flort ettik. Bu tekliften sonrada tekrar bana yakinlasti tekrar deneyelim dedi. Şu an icinse ne oldugumuz belli degil. 🤣
- +1 yıl
Allah bir yastıkta kocatsın :)
- +1 yıl
🤣🤣 amin oda olur insallah
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılGel diyor seni futbol kulübüne yedek yapayım diyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Herhalde
Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. “Sen köşede bekle, daha iyisini bulmazsam sana dönerim” çevirisi. Rica ederim. 😂
41 Yorumla- +1 yıl
Aradığım yorum ❤️
Ya bu cümleyi kuran insanlar...
Hoş bi kız olduğunu ve seni kaybetmek istemediğini söyleyip nasıl arkadaş kalalım diyebiliyor.
Sadece seni kırmamak için. Yoksa tek hamlede silerdi. Sanki sen ona muhtaçmışsın da o da bunu düşünerek arkadaş kalalım diyor...
Benim bu cümleye cevabım arkadas da olmayalım sen yoluna ben yoluma olurdu11 Yorumla- +1 yıl
Kirmamak icin degil ya ben kabul etmeyince dahada sinirlendi cok kostu pesimden ben istemedim
Arkadaş olarak kalmak istiyorsa "hoş kızsın" demesine gerek yoktu. Arkadaşı olarak hayatına aldığı insanların hoş olup olmamasına mı bakıyormuş.
01 Yorumla- +1 yıl
Iste celismede orada bence
+1 yıltamamen sana gelecek senin olacak kadar sevmiyor seni. sadece ilgisini çekiyorsun. var bi hissi ama yeterli değil birlikte olsanız ilişkiniz çok ilerlemez ayrılırsınız ve arkadaşlığımız da bozulur. bunu bildiğinden gelmiyor ama tam anlamıyla da gitmiyor bence
06 Yorumla- +1 yıl
Bi arkadas kalalim bi yeniden deneyelim diyodu. Simdi biraz daha geri cekildi ama arasam benimle planlar yapmak istiyor hemen.
- +1 yıl
aynılarını yaşadığım için diyorum sonu pek iyi bitmiyor ümitlenmemek lazım
- +1 yıl
@mikroskobikbiri kımsın takıp atmıssın?
- +1 yıl
soruma cvp vermiştiniz sonra bende sizin sorunuzu görünce öylesine istek attım. silebilirsiniz
- +1 yıl
@cankan1212
- +1 yıl
ıyı gunler arkadasım ıyı gunler fakelerle ısım yok
+1 yılSevgili olmak istemiyorum tipini beğenmiyorum ama arkadaş olarak eğlenebilecegimizi anlaşabileceğimizi düsünüyorum karakterin iyi o yüzden hayatimdan cıkmani da istemem
10 YorumlaBiraz başka çiçeklerden bal alayım işim bitince gelirim demek işte mk
40 Yorumla
+1 yılSen biraz kenarda bekle şimdilik daha kolayı var onla işim bitince döncem sana demek ya da arkadaştan yürüyecek her türlüsü değersiz görüyorum seni demeye çıkıyor
00 Yorumla
+1 yılLisede bunu yaşamıştım sevdiğim çocuk beni arkadaş olarak görüyordu ben ona şarkı söylemiştim aşkli😔
04 Yorumla- +1 yıl
Buda koskoca adam sndjd
- +1 yıl
Anlamadim
- +1 yıl
Soruda bahsettigim kisiyi diyorum
- +1 yıl
Hım ok
+1 yılSeni cepte görüyor bence arkadas olarak da kalmamalisiniz. Sana her zaman flörtöz yaklaşicak ama sevgili olmicaksiniz öyle arada kalicaksin bence direk bitir.
03 Yorumla- +1 yıl
Bitirmek istedim sinirden delirdi
- +1 yıl
Cepten cikicaksin diye sinirlenmistir :D
- +1 yıl
Tam sallak ya
Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. sana değer veriyor ama arkadaş olarak belli ki. yoksa gerçekten arzulasa ve sevse bu engel olmazdı
01 Yorumla- +1 yıl
Oncesi ve sonrasida var
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Açık sözlü olmak oluyor. Yedekte bekle daha iyisini bulamazsam sana gelirim demek istemiş
11 Yorumla- +1 yıl
Ama onu dedikten sonrada hep aradi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen bir cepte dur, ben bir bakınayım, daha iyisi çıkmazsa senle devam.. Çıkana kadar idare ederiz.. Deme şekli..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni farklı belki de saf gördüğü için ayrı olarak değer verdiğini söylemek istemiş ancak şu an aşk anlamında önceliğim sen değilsin beni yedekte bekle başka kişileri hayatıma alacağım sen de hep olursun bir yerlerde nasıl olsa demiş
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılFlört dönemi olsa da seni başkalarıyla kıyasladığında daha sonraki seçenekler dahilinde görüyor demektir, kendine olan saygın için ondan uzak durmalısın ve bir daha kabul etmemelisin.
+1 yılGerçekten arkadaş olarak görmese bu sözleri eder miydi azcık mantıklı düşün
08 Yorumla- +1 yıl
Hoslaniyorum dedi
- +1 yıl
Arkadas kalalim demiş uzatmaya gerek var mı
- +1 yıl
Sonrada yeniden deyelim dedi
- +1 yıl
Deneyelim*
- +1 yıl
Bana karsi acik olsa ona gore bi adim atcam bende bu nedir yani
- +1 yıl
boş ver ya kendi haline bırak ne dediği belli değil zaten
- +1 yıl
En bastan arkadas kalalim dese bu soruyo sormazdim zaten. Sanki cok garip bi soru soruyomusum gibi karsilaniyor. Degisik iste ne dedigi belli degil.
- +1 yıl
Uzak dur bence yoluna bak sana erkek mi yok
+1 yılHayır cepte tutuyor ihtiyacı olursa kulanabilmek icin
00 Yorumla
+1 yılTam olarak 2 yıl bu şekilde ilerledim. Karşımdaki insan hep bunu söyledi. Değerlisin hoşsun ama arkadaş olarak kalalım. Yani seninle her şeyi yapalım ama hayatıma müdahale ettirmem demeye çalışıyor. Takılmalık bir hayat anlayacağın
01 Yorumla- +1 yıl
Ay evet bide etrafinda cok kiz var bence birini secmek istemiyo ondan
Ya sevgili olmayalım ama hayatımda da bir köşede de kal demek 🙂
00 Yorumla
+1 yılsana karsı bırsey hıssetmıyor.. arkadas olarak kalalım dıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki yürütmek istemiyorum ama senden ayrı olmakta istemiyorum gitme böyle flört edip duralım diyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı.
+1 yılEee arkadaş kalalım ama ilerde olurda canım sıkılırsa ya. sayaxagim biri olsun..
00 Yorumla
+1 yılSen bekle yedekte , cebimde.. olaki işim düşerse yani seni bulayım..
00 YorumlaBunun açılımı şudur aslında güzel kızsın evet hatta iyide kızsın biraz seninle arkadaş olarak takılalım ben o sırada bi başka kızlarlada konuşayım sonra canım sıkıldığında seninle evlenelim yani seni cep görmesi
08 Yorumla- +1 yıl
Ara sira yokluyodu yine ama flort arkadas karisikti
- +1 yıl
Peki son soru. Son zamanlarda aramiyor ama ben ariyim istiyor. Ben arayinca benimle planlar yapiyor ama iste ben arayinca. Bu nedemek oluyor?
- +1 yıl
Bu da şu demek uff ya sen koş arkamdan egomu tatmin et dur atıyorum sen mesaj attın ya da aradın senin aradığını veya mesajını görüyor ya Buda sıktı artık diyor yanımdakilere valla bilader yeter artık bi gidemedi diyip açtığında senin yüzüne gülüyor seninle plan yapıyor işte işimiz gücümüz yok egomu ha bire tatmin et aslında %100 beta ezik bi erkek alfa erkek bunu yapmaz seni uçururdu
- +1 yıl
Ne sacma ayni anda hem buda skti diyor hemde yazmama mutlu mu oluyor ya istersen ya istemezsin yani
- +1 yıl
Konu neydide bukadar ozel 😀
- +1 yıl
Yok tatlim niye yanlis anliyim. Burdan konusuyoruz diye ben bisey demedim.😊 Bisey daha geldi aklima. Ben bu arkadasligi kabul etmedigimde cok kizmisti kadinlara guvenmiyorum artik falan demisti. Insan arkadasa boylemi davranir sence? Ne diyosun kizmasina?
+1 yılMaalesef ki böyle birni tanıdım uzak dur bence arkadaş bile kalma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAşkım mânâ arama cümlede ne yazdıysa onu kastetmiş işte
00 YorumlaSüte batır yalanları de sende ona.
00 YorumlaNe demek istediğini belli cepte tutmak istiyor. Ben bunu diyen biri ile arkadaş bile kalmak istemezdim.
00 Yorumla
+1 yılSeni beğeniyorum ama başka kızlarda sansımı denemek istiyorum bi bakayım olmasa sen yedekte kal demek benim başıma cok gelir
00 Yorumla
+1 yılSeni yedekte tutuyorum demektir kanka hayırdır ne oldu yaş tahtaya mi bastın
03 Yorumla- +1 yıl
Ay hic sorma
- +1 yıl
Sordum artık kanka
- +1 yıl
Derdini anlat o z e l 3
+1 yılAra ara yazarım kapı açık kalsın ben kendimden biliyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyle yapiyor
Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Bu kadar saçma bir söz duymadım
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen canım resmen
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Abla yaş olmuş 105 git torun sev 🙄
02 Yorumla- +1 yıl
Daha ben olmedim tamam mi 🤣
+1 yılSenden hoşlanmıyorum demenin kibarcası
03 Yorumla- +1 yıl
Kaybetmek istemiyorum diyor
- +1 yıl
Boş yapıyor
- +1 yıl
Bos yapiyor aynen. Oncesinde ve sonrasindada hoslaniyorum deneyelim diyordu.
+1 yılUzun dönem yürütemeyeceğini söylemiş.
00 YorumlaElinin altında tutmak istiyor gibi geldi bana
00 Yorumla
+1 yılBos yapiyor iste yedek niyetine
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEl freni olarak kullanacak
00 Yorumla
+1 yılAt yalanı bilmem ne yapsınlar inananı de.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılSiz de buna inandınız mı?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yedekte dur ihtiyacim olunca binicem demek
00 Yorumla
+1 yılİstemem, yan cebime koy
00 YorumlaYedek anahtar gibi bir şey
00 Yorumla
+1 yılSeni yedekte olarak görüyor demek..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yedekte tutmak istiyor puhahah
00 YorumlaSamimiyetsiz bence bu soylem
00 Yorumla
+1 yılİstemem yan cebimde durdun demek.
00 Yorumla
+1 yılSana sıfır hissiyatı var demek
01 Yorumla- +1 yıl
Bu ne güzelik ya
+1 yılHalay çekelim demiş sana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. arkadaş görüyor sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseni cepte bırakmak istiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Ara sira ariyor iste
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalama karısı olarak görüyor
02 Yorumla- +1 yıl
Bi ara evlenelimde diyodu
Cevap sahibi+1 yılE tarih çeyiz hazırlığı yapsana kızım
Seni cepte görüyor.
10 Yorumla
+1 yılPalavra sallıyor
00 YorumlaBüyük terbiyesiz cepte tutuyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılcepte tutuyo
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYedekte kal😂
00 Yorumla Sırtlaaan erkek tipi uzak dur
00 Yorumla
+1 yılHem karnım doysun hem pastam dursun
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler