Son 2 Aydır falan dersaneden bi kızla her gün konuşuyorduk şu an dersaneye gitmiyoruz ama geçe sene gidiyorduk. Bu annesine falan da bahsetmiş konuştuğumuzu geçenlerde bana dedi ki annene bahset bi kızla konuşuyorum de tepkisi ne olacak merak ettim falan demişti. Sonra bi kaç hafta sonra şu an birbirimizi tanımaya çalışıyoruz sence ne olarak birbirimizi tanıyoruz dedi bende açık açık onu sevdiğimi söyledim sen ne düşünüyorsun dediğimde şu an bişe düşünmüyorum dedi peki zamanla değişirmi dediğimde olabilir demişti sonra da buluşunca konuşuruz bu konuyu dedi. Geçenlerde ilk defa böyle dışarıda buluştuk çok iyi geçti buluştuktan sonra da bunları yazdı bana -İlk zamanda Nasıl davranacğımı kestiremedim bi ufak gerildim sonradan alıştım ama Alışma sürem bşrazcık uzun şaapma. Buluşunca konuşmadık bu konuyu da normal muhabbet ettik. Buluştuktan sonra bu bi kaç gün aynı şekilde konuştuk ama son 2 gündür bi soğuk konuşuyor gibi geldi bende sordum illa bişeyleri uzatarak mı yazmak gerek veya random mu atmam gerek diye söyledi. Bende ne var ne yok anlattım buna dedim geçen bir şey konuşucaktık buluşunca onu da konuşmadık dedi ki seni germek istemedim sonra bunları söyledi-Arkadaş olmak bu kadar kötü mü? Normal arkadaş olalım bu ne kadar mümkün bilmiyorum akışına bırakalım. Akışına bırakalım diyorum Bu kadar sıkmaya gerek var mı. Sizce ne düşünüyor bu kız
+1 yılKız hızlı gitmek istememiş bence hemen pat diye sevgili olacak haliniz yok yavaş yavaş ilerlersiniz şu an birbirinizi tanıyım her şeyden önce arkadaş olacaksın hem annesine de bahsetmiş bir şey hissettemese bahsetmezdi kızı da sıkma akışına bırak zqten bir şeyler olacaksa olur
06 Yorumla
Soran+1 yılAma şu var bi de Geçenlerde bi arkadaş benle konuşurken bunu bağladı ikimizde tanıyoruz bu arkadaşı ama öyle sürekli konuştuğumuz samimi olduğumuz biri değil kıza beni sordu o da hoşlanmadığın biriyle nasıl sevgili olabilirsin ki dedi yani benden hoşlanmadığını söyledi
- +1 yıl
e o zaman çabalama unut gitsin boşa kürek çekme
Soran+1 yılBenim için o kadar kolay değil işte ya
- +1 yıl
Zamanla unutursun emin ol
Soran+1 yılSağ ol tavsiyen için ama yapamam ya eminim
- +1 yıl
Valla ne diyim hayırlısı olsun senin için
En İyi Cevaplar
Knk kızın sınav senesi olduğu için belki kafasının karışmasını istemiyordur. ya da ciddi ilişkiye hazır olmayabilir korkuyordur. Ama seni kaybetmekte istemiyor gibi. İlgin hoşuna gidiyor. Sen sadece kendin ol ve en önemlisi sıkma. Relax ol. Konuşurken olmadığın birisi gibi davranma. Anlayışlı ol her zaman. Oda böylelikle sana alışmaya başlıyacaktır. Seni istiyor ama tereddütleri var gibi. Bazı şeyleri aceleye getirme. Akışına bırak. Peki şu an nasıl gidiyor aranız nasıl?
07 Yorumla
Soran+1 yılŞu an biraz değişik ya kötü gibi
Soran+1 yılMesaj atsam olur mu birazdan şu an fazla müsait değilim de
Soran+1 yılTeşekkürler 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılSeni nazikçe reddetmeye çalışmış, senin herhangi bir şeyinden hoşlanmamış, hareketin veya da tipin ona hitap etmemiş olabilir ama bu kızdan olmaz yani
158 Yorumla
Soran+1 yılKime anlattıysam bu kızdan olmaz dedi
Soran+1 yılBeni seviyor gibi davranıyordu her gece bunla telefonda 1-2 saat konuşuyorduk. Acaba bu akışına bırakalım diyor ya ileride olur bişeler demek mi istiyor. Bi de sen niye bu kızdan olmaz dedin ki
- +1 yıl
Kız seni yedekte tutmaya çalışıyor resmen, çok yakın olmak istemiyor ama kaybetmek de istemiyor senin gibisini bulamayacağı için. Sakın bekleme onun için ve bu kızdan olmaz deme sebebim birçok ilişkiye şahit oldum ve kime "bundan olamaz" dediysem olmadı tecrübelerimden kaynaklı sanırım, olsaydı şimdiye dek olurdu
Soran+1 yılBence yedekte tutmuyor çünkü bu sene ikimizde sınava hazırlanıyoruz Fazla vaktimiz yok ondan olabilir mi
Soran+1 yılBi de 2 ay öncesinde bi konuşmamız olmuştu bana flörtüz şu an dedi ben pek anlamadığım için ertesi günün akşamı hiç bişe olmadan bende başlamadan bitirelim olmuycak dedi sonra da ben tekrar konuşmaya başladık yazdı bana bunlar oldu işte
- +1 yıl
Sınav gerçekten de geçerli bir bahane bence ona sormalısın, kızın dediğiyle yaptığı bir değil gibi
Soran+1 yılHaklısın dediğiyle yaptığı bir değil gibi. Peki ne diye sorayım bunu ben
- +1 yıl
Bence ona gerçek hislerini sor açıkça ifade etsin kafanın karıştığını ve onun gerçekten ne düşündüğünü bilmeni istediğini söyle
- +1 yıl
Hatta ona "sence seni beklediğime değer mi" diye bile sorabilirsin yani
Soran+1 yılDün ona dedim ben sana karşı olan hislerimi söyledim sen bişe söylemedin diye o da böyle dedi- Bir şey söylemedim öyle mi Şaka yapıyor olmasılın çünkü bu dediklerinde mantıklı bir taraf bulamıyorum Bana sen dedin ki, işeride değişir mi dedin bende bilemiyprum bunun hakkında net bir şey söyleyemem dedim Ne düşündün aklından bilmiyorum ama dün anlamsız triplerin bu gün kü konuşma tarzın inanılır gibi değil diyecek çok seyim var demiyorum. Bu arada kimsenin duygularıyla da oynacak biri değilim sen çok yanlış anlamışsın beni Arkadaş olmak bu kadar kötü mü Normal arkadaş olalım bu ne kadar mümkün bilmiyorum akışına bırakalım Bu kadar sıkmaya gerek var mu
- +1 yıl
Şimdi uzun uzun yazmışsın sağ olasın ama hanginiz hangi cümleyi kurdu anlayamadığım için bir şey diyemiyorum
Soran+1 yılO da böyle dedi yazdım ya ondan sonrakilerin hepsini o yazdı
- +1 yıl
Hmmm kız çok doğru söylüyor bence
- +1 yıl
İleride ne olacağını ikiniz de bilemezsiniz ve arkadaş olmak kötü bir şey de değil dediği gibi akışına bırakmak da mantıklı
- +1 yıl
Triplerinden ve konuşma tarzından hoşlanmamış görünüyor bunları yapmamalısın ilişkiniz açısından
Soran+1 yılŞöyle itiraf edeyim dünkü konuşmalarda ablam biraz Yardımcı oldu benim diyeceğim şeyler değildi çoğu yanlış yaptım dün
Soran+1 yılAkışına bırakalım da normal konuşmaya devam mı edeyim ileride olur mu bişeler yani anlamadım
- +1 yıl
Aa anladım:)) abla olunca işin içinde tabii ki kendin gibi davranmazsın ki kız da sana seni sen olduğun için değer veriyordur. Ablanın cümleleri de olunca kıza bayağı saçma gelmiştir, tepkisi gayet normal
- +1 yıl
Evet aynı şekilde normal konuşmaya devam et, zaman geçtikçe zaten birbirinizden ayrılamaz hale gelirsiniz ve belki de ileride bir şeyler olabilir bunu kimse bilemez, kız haklı
Soran+1 yılTamam öyle yaparım cidden çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun
- +1 yıl
Ne demek rica ederim kafana takılan bir şey olursa ya da paylaşmak istediğin, buradayım dinlerim
Soran+1 yılO zaman bu son 2 gün için özür dileyim mi bi de bu konuşmayı hiç yapmadık say falan mi diyeyim ne diyeyim sence. Dünkü normal arkadaş olalım bu ne kadar mümkün bilmiyorum akışına bırakalım yazdı ya ona da cevap bekliyor bişe demedim henüz
- +1 yıl
Evet kırdıysam seni gerçekten özür dilerim de bence de ve ona katıldığını belirt, akışına bırakalım, haklısın de :) kızın da içi rahatlasın senin de. Sonrasını zaten zaman gösterecek yeter ki birbirinizi dinleyin ve bir çözüm üretin
- +1 yıl
Bu konuşmayı hiç yapmadık say falan deme sakın, yaşandı ikiniz de biliyorsunuz ve bu cümleyi kurman bir anlam ifade etmez
Soran+1 yılTamam o zaman öyle yapayım çok teşekkür ederim bişe olursa yazarım buraya müsait olursan bakarsın olur mu:)
- +1 yıl
Tabii ki elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım kendi fikirlerimi söyleyip sana en azından bir başka bakış açısı getirmiş olurum
Soran+1 yıl🙂🙂
Soran+1 yılKırdıysam seni gerçekten çok özür dilerim. Dediklerinde sana katılıyorum. Akışına bırakalım, her zamanki gibi haklısın🙂 böyle yazdım genelde her şeyde haklı söyleyince de hoşuna gidiyor diye
Soran+1 yılTeşekkürler daha fazla üstelemediğin için, estağfurullah - böyle yazdı o da
- +1 yıl
Tamam çok güzel olmuş, tebrik ederim gurur yapmadığın için bu arada:)
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılBu arada benim böyle acele etmemdeki neden onu kaybetmekten korkuyorum o kadar seviyorum ki her gün namazdan sonra da dua ediyorum ona kaderim o değilse de inşAllah o olur diye
- +1 yıl
Evet, evet fark ettim :) onu kaybetmemek için her daim kendin ol ve onu dinle, birlikte her zaman ortak bir çözüm noktasına varın
- +1 yıl
Zaten aksi bir hareket yapmadığın sürece ve o da karakter sahibi bir insansa aranıza hiçbir engel giremez, ilişkiniz sağlıklı ilerker ve bu sevgiye dönüşür
Soran+1 yılTamam öyle yaparım çok teşekkür ederim en çok sen yardımcı oldun 🙂
Soran+1 yılMerhaba tekrardan. Bugün biraz konuştuk da ağrısı varmış regl olduğunu söyledi benim ne yapmam gerek yani ne önerebilirim ona ağrısına ne iyi gelir bi sorayım dedim
- +1 yıl
Şahsen ben ağrıya çözüm bulamamış biriyim ama kimsenin üstüme gelmesini istemem, genelde kızlar gergin, sinirli, aksi olabilirler. Sadece üstüne gidip onu sıkma ve şefkat göster yeterli
Soran+1 yılBi kaç öneride bulundum şu iyi gelebilir öyle yap falan diye o da böyle dedi-Yine de teşekkür ederim düşünmen yeter hatta düşünmene bile gerek yok her ay yaşadığım için alışkının
Soran+1 yılBuluştuğumuzda ben buna bi kaç ufak hediye almıştım birde bu bana regl olduğunda söylüyordu çok ağrım vsr diye bende markette regl a iyi gelen bi çay vardı aldım ona dün dedim içtin mi ondan işe yaradı mı o da şey dedi iyi geldi bu arada teşekkürler çok ince düşünmüşsün yazdı
- +1 yıl
İyi yapmışsın bence de düşünmeme bile gerek yok dediği gibi her ay yaşanan bir şey onun nazını mı çekeceksin 😂
Soran+1 yılİyi o zaman tamam 😂
Soran+1 yılMerhabalar tekrar geldim 😅 Şu an her şey normal aynı şekil konuşmaya devam ediyoruz gibi. Bunun doğum günü yaklaştı ben çoktandır buna hediye bakıyorum ama bu sonki yaşadığımız olaydan sonra hediye almalı mıyım sizce
Soran+1 yılBi de dün gece telefonda konuştuk biraz sonra ben bunu rüyamda gördüm bana snapchatdan fotoğraf atmıştı. Sabah ona anlattım güldü 2 dakika dk sonra snapchata bak attım yazdı baktığımda fotoğraf atmıştı 😅
- +1 yıl
Her ne olursa olsun minik bir hediye insanı mutlu edebilir bence diye düşünüyorum
- +1 yıl
Hmm bak güzel hareket yapmış :) senden soğusaydı böyle bir şey yapmazdı bence, senden soğumamış ve sen aynı şekilde devam et, onu boğma, akışına bırak o da bu şekilde rahat hissedip böyle şeyler yapacaktır:)
Soran+1 yılTamamm öyle yaparım😀
Soran+1 yılBunla konuşuyorduk sürekli diyordu ki beyaz Altın çok güzel anneme diyim bana doğum günümde beyaz altın kolye alsın. Şimdi doğum gününde ben buna beyaz Altın alsam biraz abartı kaçar diye düşünüyorum. O yüzden gümüş bileklik buldum sende gümüş bileklik mi alayım yoksa kolye mi hangisi daha iyi olur Veya onun yerine kıyafet mi alsam
- +1 yıl
Beyaz altın aşırı abartılı olur onu annesi alsın 😄, kıyafet değil de bileklik veya kolye alırsan daha hoş olur bence, sürekli kullanabilir de
Soran+1 yılTamam o zaman bileklik alayım 😀
Soran+1 yılBilekliğin resmini soru olarak yüklüyorum bakabilir misin güzel mi diye
- +1 yıl
Evet aşırı güzel bence
- +1 yıl
Bu arada istersen mesaj at burası dolmasın
Soran+1 yılXper seviyem yeterli değilmiş mesaj atmak için kaç olması gerekiyor. Dün fotoğraf yüklemek için 2 Xper yapana kadar her yere yorum yaptım 😅😅😅
- +1 yıl
Bir süre oyalanıp sorulara cevap ver çok uzun sürmez
Soran+1 yılTamam önüme gelene yorum yapıyorum 😅
Soran+1 yılKaç Xper olmam gerekiyor mesaj atmak için
- +1 yıl
Yanlış hatırlamıyorsam 4 olmalı
Soran+1 yıl4 oldum ama takip etmen lazımmış beni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılEtraf takıntılı ruh hastası dolu kiz belki de onlardan biri olmadigindan emin olup oyle cikmak istiyor... arkadas olmak da kotu degil
012 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri olmadığımı biliyor zaten öyle düşünse benle bulaşmazdı ki dersaneden de tanışmışlığımız var aynı sınıftaydık hem
- +1 yıl
O zaman ya pek hoslanmadi ya da kendini agirdan satıyor 🤔
Soran+1 yılBilmiyorum artık anlamadım ne yapmaya çalıştığını. Sanki akışına bırakalım derken şu an biraz erken ilerde olur der gibi geldi bana şu sınavın geçmesini bekliyorum
- +1 yıl
Ne acelen var kizi mi kaciriyorlar bekle gör
Soran+1 yılKaybetmekten korkuyorum
Soran+1 yılBenle hep arkadaş mı kalmak istiyor yoksa sadece şimdilik mi sence
- +1 yıl
Canim ben nerden bilebilirim bende kadinim ama ben bile kadinlari aşk iliskilerinde kestiremiyorum... sana ilgisi var herhalde ya da tamamen ilgi maymunu bir kız...
Soran+1 yılDoğru sende haklısın😅 tamamdır o halde teşekkür ederim
- +1 yıl
Uzme genc kendini kizlar biraz boyledir kafalari karisiktir tanidikca baglanir sever... olucagi varsa olur iyi bir insana vicdanli birini sev de mutlu ol.😊
Soran+1 yıl🙂😊
Soran+1 yıl4 oldum ama beni takip etmen lazımmış
Soran+1 yılPardon yanlış yere yazdım 😅
+1 yılDe ki ben arjdas kalamıyorum
1 hafta yazio çizme gelirse senindir gelmezse hiç senin olmamıştır01 Yorumla
Soran+1 yılBi iki gün çok yazmadım bi günde hiç yazmadım sonra bu yazdı sonra şey dedi darıldın herhalde bana
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Gerçekten arkadaş görüyor diyeceğim. Ama. annene. sole demesi tuhaf. kafası ne karışık gibi..
019 Yorumla
Soran+1 yılBenim de kafamı karıştırdı
Soran+1 yılMücadele derken nasıl mi mücadele var mı yani
Soran+1 yılKendimi fazla çekersem kaybederim diye korkuyorum
Soran+1 yılBi Ara konuşuyorduk flörtüz falan dedi ertesi gün de olmuycak bence başlamadan bitirelim dedi sonra ben yazmadım buna hiç. Tekrar yazdı sonra bu nasılsın falan diye o yazdığından beri 2 aydır her gün konuşuyoruz
Soran+1 yılBurcu da oğlak bu arada
Soran+1 yılNaz yaptığın sanmıyorum ama evet çok mantıklı davranıyor bana da böyle biri lazım beni yönlendirsin biraz
Soran+1 yılEvet travması olabilir o konuda çünkü daha önce 1 defa sevgilisi olmuş sonra çocuk bundan ayrılıp en yakın arkadaşıyla sevgili olmuş hala da sevgililer 1-2 haftada bir de mecbur görüyor onları. Keşke diyor bi 3 yıl öncesine dönebilseydim değiştireceğim çok şey var bazı şeyler hiç yaşanmamış olur diyor
Soran+1 yılEskisi gibi samimi değil kızla çok konuşmuyor hatta hiç diyecek kadar az. Niye görüşüyora da gelirsek şimdi bunlar aynı köydenler arada köye gidiyorlar küçüklükten belli bi arkadaş gurupları var 10 15 kişilik arada toplanıyorlar böyle o sıra görüyor onun dışında hiç görmüyor
Soran+1 yılDuygularımla oynadığını da sanmıyorum öyle biri değil bana da böyle dedi zaten -Dün ona dedim ben sana karşı olan hislerimi söyledim sen bişe söylemedin diye o da böyle dedi- Bana sen dedin ki, ileride değişir mi dedin bende bilemiyprum bunun hakkında net bir şey söyleyemem dedim Ne düşündün aklından bilmiyorum ama dün anlamsız triplerin bu gün kü konuşma tarzın inanılır gibi değil diyecek çok seyim var demiyorum. Bu arada kimsenin duygularıyla da oynacak biri değilim sen çok yanlış anlamışsın beni Arkadaş olmak bu kadar kötü mü Normal arkadaş olalım bu ne kadar mümkün bilmiyorum akışına bırakalım Bu kadar sıkmaya gerek var mu
Soran+1 yılAkışına Bırakınca ne olucak yani ne demek istiyor onu anlamadım zaten
Soran+1 yılBilmiyorum biraz karışık birisi tanımaya çalışıyoruz birbirimizi ama beni tanımak zor diyor sürekli öyle
Aşk İlişkileri konusunda 936 cevap paylaştı. Arkadaş olarak devam edek sonra ne oluyorsa olsun demek
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte o akışına bırakalım kısmı ile ne demek istedi yani ne oluyorsa olsun ne demek tam anlatabilir misin
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
Soran+1 yılBi de 2 ay öncesinde bi konuşmamız olmuştu bana flörtüz şu an dedi ben pek anlamadığım için ertesi günün akşamı hiç bişe olmadan bende başlamadan bitirelim olmuycak dedi sonra da ben tekrar konuşmaya başladık yazdı bana bunlar oldu işte
Yok olmaz. Zaten arkadaş kalalım diyorsa olmaz ondan.
00 Yorumla
+1 yılZamanla olursa olur demiş
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki şimdi ben ne yapmalıyım sence
+1 yılistemiyor seni zorlama engelle
00 Yorumla
+1 yılYıpranırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılEğer olacaksa razıyım yıpranmaya
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlunmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi