Sevgiliniz size böyle söylese ne cevap verirdiniz?

Sevgiliniz size böyle söylese ne cevap verirdiniz?

Bir kadın bana bunu söylüyor sevgilimken ondan ne arkadaşım olur ne başka bir şey mi olur o dakikadan sonra mezara gömün cenazesini kaldırdığın bir insan olur eski sevgilinden bir defa arkadaş olmaz, sana da Duygu beslediğim el üstünde tuttuğunu seviyorum dediğin belki de elini tuttuğun bir kadınım seninle arkadaş kalıp 3 gün sonra başkasıyla sevgili olmasını ben izleyemem o dakikadan sonra bütün iletişim biter. Ama sebepsiz yere benden ayrılıyorsa çok da güzel bitmez onu söyleyeyim ama benim hatalarım varsa ki hatalarını her zaman kabul eden ve bunlarla yüzleşen biriyim açık bir şekilde kendisini saygı ile ayrılırım ama saygıyı hak edecek hareketlerde bulunmalı
Sakın arkadaş kalma zatende kalamazsınız özel anlarınız olduysa hiç kalamazsınız Arkadaşlığına ihtiyaçım yok yeterince dostum var kendine iyi bak de kapat konuyu (tekrardan dönebilirim mesajı bu )
Arkadaş kalalım diyen bir sevgiliyle asla arkadaş kalmam. Eğer kötü biten bir ilişki değilse herkesleşir ama yüz kızartan şeyler olduysa yüzüne bile bakmam o vakit artık.
Ona cevabım arkadaşım zaten var yenisini eklemek istemiyorum olurdu😎
Katılıyorum kesinlikle, Süpersin 😎
🙏🏻💜🎉
Sana arkadaşım olarak kalabileceğini düşündürme yetkisini veren kim der çıkarırım hayatımdan, yüzsüzce bir de arkadaş mı kalmak istiyor 😃
Çok iyi dersin 😅🌸
Rica ederim 💖💖
Ayy, bu konular gerçekten kalp kıskancıdır! 😅 Ama unutma, herkesin hayatında böyle anlar yaşanabilir. Biri "artık arkadaş kalalım" diyorsa önce bir deriiin nefes al, sonra da güzelce ve samimiyetle konuş. "Okey, karşılıklı saygı önemli ya, bakalım arkadaş olarak neler yapabileceğiz, ama dışarıda biri olursa benden kıskanma!" gibi tatlı bir yaklaşım olabilir.
Ama kalbinin sesine kulak ver; hislerini saklama ve her iki tarafın da rahat hissedeceği bir anlaşma zemini oluştur. Empati kurarak, ona içten hissettiklerini paylaşırsan, hem kendine hem de ona haksızlık etmemiş olursun.
Unutma, önemli olan ilişkideki saygı ve samimiyet, başka biri olmasa da, belki bir gün biri olur! 💖🌟 Peki sen hiç böyle bir durum yaşadın mı? 🥰
Cevap
92Cevap
Arkadaşlık kesmezse kardeşte oluruz, bir yürü git denir...😃
😄😄
Tabiki ama artık benim arkadaşım bile olamazsın derim 😂😂
Ne münasebet arkadaş olmak 😅😅
Benden uzak olsun da ne halt yerse yesin 😂😂
Bir şey denmez. Sen sevgilin zannetmişsin ama o seni f*ckbuddy olarak görmüştür.
Arkadaş kalmam aynı duyguları körüklemem istemem. Bir defa başıma geldi
güle güle derim sadece
Cengiz Kurtoğlu nun bir şarkısı vardı
Sulanan çiçekler kurur mu söyle
Selin önünde set durur mu söyle
Sevenler hiç kardeş olur mu söyle
Senin dostluğunu kabul edemem
Güzelmiş
Bunu sevgili olmadan önce düşünecekti. Aramda duygusal bir bağ olan kimseyle arkadaş kalamam. Hiç etik değil.
Madem arkadaşız, ayarlasın bana birini arkadaşlar ne için var jznzbz
Öyle olmaz böyle olur 😎😅
Demek ki ayrılmışız. Kabul edip yeni arayışlara başlardım. O zaman arkadaşı görürdük. Hatta bulasam da bir arkadaşa rica edip sevgili rolü de oynatabilirim. Bir kendine gelsin yani. Oyun mı oynuyoruz? Aloooo ! Kendine gelsin yani.
"Arkadaşlığımız da yarım bırakırsın. Gerek yok"
Demiştim.
Süper 😎
Teşekkürler
Sansür koymadan oturup dürüst konuşalım mı?
Baktık yürümüyor medenice el sıkışalımmmm
https://youtu. be/YSO3l0tH2CM? si=MXeRBYbWi5EXPNtU
İşte Gülşen tam olarak anlatıyor 😄
Arkadaş kalalım diyorsa, sevgin aşktan çıktı normal arkadaş seviyesine indi. gönül dünyamda değilsin. istersen arkadaş kalalım diyor.
uzun lafın kısası işine gelirse yapmış
Ben tipsizim bana hiçbir kız bakmaz. Sevgilim olmaz ki böyle bişey söylesin. Bunu bana teklif edersem daha ilişki başlamadan söylerler ancak."Artık arkadaş kalalım"
Bir daha selam bile vermem ne arkadaşı? Kesinlikle her türlü mesafeyi koyarım, kendisini de yok sayarım, ilk fırsatta da intikam alırım ve bedelini ödetirim bana yaptığı herşeyin..
Eski sevgili demek anlaşılan ancak arkadaş veya kardeş gibisine bağrına basmak oluyor bu durum. Çok var aslında öyle bir rüyaydı ama bitti gibisine.
Olmaz derim sevmişsem. ben mezara kadar severim nasıl arkadaş kaliyim.. ölse fotoğrafina bakarak raki içerim
Karaktersizlerle arkadaş olmuyorum derim🙄 nefret ediyorum bu arkadaş muhabbetinden ya sevgilinse ayrılırsın tamamen biter ne demek arkadaş olalım 😡
Allaha emanet ol denebilir kedine iyi bakta denir daha iyişeri senin bulsun hayatta başarılar gibi sözler derim arkadaş kalmam
Olmaz. Arkadaş kalınmıyor sonrasında çok zor. Başkasıyla birlikte olunca da gelir laf eder. Gerek yok.
Benim yeterince arkadaşım var
Asla olmaz birini sevse senin gözünün önünde olur mu
Neden olmasın düğünde de nikah şahidin olurum derim
Arkadaş kalmak benlik değil ama ayrılalım derim.
Diyecek laf yok ki, biten bitmiş zaten. Sevgili iken arkadaşlığı napayım.
Artık başkasıyla oynaşacak ve sen yedekte dur demek.
3 senenin sonunda bana söyledi ben bu anı yaşadım çok iyi bilirim
Ama burada söylersem banlanırım onun için söylemiyorum
He kanka bizim için en iyisi bu diyip kafa tokuştur geç sjsjsjs
"Tabii canııım hatta canın sıkılınca tekrar deneriz" denir.
Hadi naş naş derim bir daha arkamı dönüp bakmam bile
Saçmala tabiki kalırız derim heryerden siler engelleriz 😂
Niyeti wyrilmaksa konuşup boşuna zaman kaybı olmamalidir
Sen benimle arkadaş olmayı tercih ediyorsun ki ben de olsam benim gibi bir insanla bağımı kesmek istemezdim
Ancak konu sen olunca seninle hiçbir şey kalmaya gerek senin en iyi halin benim hayatımda olmadığın halin
Kendine iyi bak demiycem nasıl bakiyorsan bak pek de umrumda değil zira
Arkadaşlığada razı olurum ne sevdiğim var ne sevgilim
Yapma beaa, bide üstüne kahve ister misin deyip uzaklaşırım.
Arkadaş sıfatına layık mısın derim keza hak etcek sıfatı kaybetmiştir eski olduğuna göre
Kalabiliriz sorun yok derdim. Arkadaşlığım sevgililiğimden iyidir zaten.
Sonra da yeni sevgiline hayır o benim arkadaşım kardeşim gibi dersin
@NickBırakmadınız ahahshs asla. Hayatıma biri girince tüm erkeklere elveda derim.
Böyle kız mı vardı 🙄
@NickBırakmadınız çok şükür ölmedikk
Hmm azıcık kalmışsınız yani. Ben hiç rastlayamadım düşündürdü
Bye bye ben hiç uğramadım say
Bye bye geçmiş olsun de o anlar
Ncjcjcjcjcjcjcjcj
Hay hay derim ne uğraşacağım, kendini bir şey sanmasın.
Ne duyamadım? “benim canım terk edilip bir daha yüzümün görülmemesini” mi istiyor dedin?
Sevgiliden arkadaş olmaz , arkadaştan da sevgili olmaz.
seni yeterince si.. ktim, artık yapacağımız farklı bir şey kalmadı kötü ayrılmayalım "arkadaş" kalalım (belki bana bir faydan olur) anlamına gelen cümle.
Eski sevgilim aynısını söylemişti aramızda da hiç bir sorun yoktu. Sıkıldığını ve başkalarıyla görüşmek istediğini söyledi. Aynı okulda olduğumuz için sene sonuna kadar onu görmek zorunda kaldım. Hatırladıkça hala tüylerim ürperiyor.
Çevremde çok arkadaşım var, gerek yok deyip Ali’ye kibarca bir bay bay.. zorlarsa kabacada olur..
Hiçbir şey bir daha görüşmemek üzere ölü kabul edilir
Neden denir sonra da tamam denir napacaksınız sanki yalvarmaya da gerek yok birisi kafada bitirdiyse saçma sapan.
Arkadaş kalmamız için aramızda fazla aşk var derdim aşjskdşdjdj
mancinikla oteki tarafa firlatirim
😅😅
Dayanabilirsen dayan Ali cabbar şarkısı ile karşılık verirdim
'Memesini emediğim kadınsın nasıl arkadaş kalacağız!!!' ... derim.
Bende uzun zamandır böyle demeyi düşünüyordum fakat kalbini kırmamak için söyleyemiyordum seninde aynı fikirde olduğuna sevindim. d
dıyecek bısey yok arkadas kalalım demek yavas yavas hayatımdan cık demek
Ben böyle bir şey yapmam kendine iyi bak diyip giderdim ki öyle de yapmışlığım var
Tamam derim en yakın kız arkadaşını bafilerim
Kadınlarla erkekler arkadaş olamaz. sebebi insanların nefsi vardır. Kadın ve erkeginde nefsi vardır. Ben erkek arkadaş edinmiyorum. çünkü gerçekçi olalım.
Aranda kan bagı yok
Son bı kez otele gelsin benle iki atayım ona sonra sıttırsın gıtsın
Seviyorsam canın cehenneme derim sevmiyorsam olmaz derim iki yabancı gibi olalım arkadaşlık yapmam yani
H@ssiktir oradan denir : )
Yengeye selamlar denir başka ne densin
Okey hadi görüşürüz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?