Sevdiğim kızın kalbini çok kırdım güvenini çok sarstım. Güvenini kazanmak için ne yapabilirim?

Dün gece onun yaşadığı çok kötü bir olayı anlatırken duymuyorum duymuyorum deyince de sinirleniyor diye demedim anlamaya çalıştım ama sonrasında onu duyamadığımı anladı ve bana çok kızdı anlatmıyorum sg ne yaparsan yap dedi bende bana öyle söylediği için kızdım onunla tartıştım sonra çok bozulduk sabah da çok kötü bir hata yaptım ona ben seni üzmek sinirlendirmek istemiyorum dedim ve istersen hayatından gidebilirim dedim ağlayarak o da ağlayarak hepiniz aynısınız diyerek ağlamaya başladı önceki sevgilisi de onu yüz üstü bırakıp gittiği için böyle söyledi geçmişte de onu çok kırmıştım bana dediği şey şu binayı yıktın ben enkazda kaldım belki ölmüşümdür belki yaşıyorumdur bu saatten sonra işin çok zor enkazı kaldırıp beni kurtarıcan sonra binayı geri yapıp beni içine koyacaksın eğer bunu yapamam diyorsan kapı orada git dedi ben nasıl bir yol izlemeliyim ne demeli ve ne yapmalıyım sadece telefonda konuşabiliyoruz lütfen yardım edin

Sevdiğim kızın kalbini çok kırdım güvenini çok sarstım. Güvenini kazanmak için ne yapabilirim?