Bir durum oldu eski sevgilime tekrar yazdım. Bir kaç gün güzel konuştuk sonra olmaz ben konusmak istemiyorum bitti bizden arkadaş da olmaz bizim eğlence anlayışımız felan farklı dedi. Konuşmadık bir kaç gün önce WhatsAppa felan hikaye atmaya başladı bende görünüyor hikayesi (bende kayıtlı numarası) sizce derdi ne niye silmez ki numarayı daha önce silmişti tekrar ekledi işte Mesaj atıp konuşunca
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Senin derdin ne
Ne yapmaya çalışıyor acaba seviyorum onu ben mi yanlış anlıyorum
Eskiyi sil
Onmu ayrılmıştı
Evet
Şimdi hiç bir şey yapma mesaj atacak mı uğraşacak mı senin için eğer uğraşıp mesaj atıp birşeyler gösterirsede yelkenleri suya indirme asla
Öyle mi diyorsun
Sence neden böyle davranır bir erkek sende erkeksin anlarsın
De bekle bakalıö sende silme sende paylaş ama hareketlerine bak uğrsş çaba var mı varsa bile yelkenleri hemen indirmek yok
Belki aklı başına gelmiştir yokluğun koymuştır ya da seni cebinde görüyordur onun için hemen yelkenleri suya indirmek yok diyorum ya
Evett
Bende hikaye atmalı mıyım WhatsAppdan
Geçen gün bir fotoğraf atmış kafede yanında bir kızla ama kızın yarısını almış WhatsAppda paylaşmıştı
At bakalım nasıl tepki verecek ya da atma bırak bakalım atmaya devam edecek mi ama sana mesaj atmasını sağlamak istiyorsan hüzünlü değilde eeğlenceli snapler atabşlirsin gezdiğin tozduğun kendi fotoğrafın
Hmm bilemedim eğer öyle bir şey vsrsa aklı başında falan değil yelkenleri suya indirmek yok bir iki snap at paylaş sonra bir daha atmıcaz çekilcez geri
Beni cepte görüyor o zaman
O zaman paylaşmalıyım
Paylaş ya paylaş görsün bir iki at sonra geri çekil
Sence pişmanlık yoksa beni cepte mi görüyor
O kadar söz söyledi bana yukarıda yazdım
Şimdi bu seni bir daha eengellememisi bence çepte gördüğünden kaynaklı ama pişmanlıkta olabilir onuda zaman gösterir desiğim gibi sen değil p yazarsa ve konuşmaya başlafıktannsonra tekrsr kaçmaya kalkaraa mesela işte umursamaz tavırlara bürünüp kaçan kovalanırı oynarsa kesinlikşe cepte gördüğü gibidir düşme
. gördüm sen bir sefer gittin şimdi onun aklına başına gelmesi lazım sen eğlen videolarınk at snap at eğlenirlen falan bir iki gün bakalım ne yapacak belkide aklı başına geldi
Olur öyle yapayım bakalım
Ama mesaj atmazsa bas engeli vur tekmeyi
Şöyle bir durum var aslında ben onu fake hesaptan takip ediyorum dün Instagram durumuna yeşil gözlüm felan yazmıştı ama benim numaram hala kayıtlı onda
Sen yeşil gözlümüsün peki
Hayır
Ozman ya engellemeyi unuttu ya da seni avcunun içinde görüyor
Bir ay bile olmadı konuşmayalı ama bize
Konuşmayalı mı yoksa konuşmaya başlıyalı mı
En son bana olmaz demesinin üzerinden
Kaç ay çıkmıştınız peki
Beş yıl
5 yıll bekle ya sende at bir fotoğraf paylaş sende
Paylaş bakalım
Ne yapacak mı diyorsun
Evet paylaş ne yapacak bakacak mı daha sonra diğer gün yine paylaş ertesi gün yine hatta bir gün paylaşma bir gün 3 tane falan paylaşırsenmertesi gün paylaşma ta ertesi gün paylaş esrarengiz ol bakalım gelecek mi
Güzel bir taktik
Bence denemelisin
Selam
Selam
Hikayelerime bakıyor ama konuşmuyoruz
Baksın yazma o yazacak gelecek sana
Gerçekten mi
Evet hiç elleme şimdi atma biraz hatta bir 3/4 gün atma hikaye daha somra atarsın😊
Olur öyle yapacağım bakalım teşekkür ederim
Rica ederim biraz süre attın şimdide geri çekilme vakti
Birde bu aralar sürekli WhatsAppda ama yazmıyor sizce neden
Whatsapptanda at hikaye
Yarın yarından sonra at sonra ırayada atma
Tamam iki gün atacağım
Kendi fotoğrafımı mı atmalıyım sence
Kendi fotoğrafın olur güzel gördüğün bir manzara fotoğrafı olur yaşadığın yerde mesela
Olur teşekkür ederim
Bu aralar sürekli çevrimiçi olması kafamı karıştırıyor
Rica ederim yani ikçede gezebileceğin güzel manzaralı yerlere gitmiş bak kim varki yanında diye merak uyandırsın hep onda
Olsun biz birşeye niyetlenmedik ki sakın bak ümitlenme kıskanmak yok ne dedim yelkenleri ssuya indirmek yok demedim mi
Bırak sen at çekil
Doğru söylüyorsun ümitlenmek yok
Sadece atıp bekleyeceğim
Aynen ümit etmiyoruz o çıldırsın bize karşı o delirsin ondan sonra ümit edeceğiz ümidide yüz vermiceksin hemen kısa ve net olacaksın
Ne diyim o zaman gelirse
Hikaye attım anında baktı
Devam çok güzel gelirse ters konuş biraz ne de mesela
Merhaba
Merhaba
Kendi de attı bugün
Tamam dikkatini çekmeye çalışıyor bşzşm yaptığımız gibi sen görmemezlşkten gel st bakalım seninkine bakacakmı sen bakma ama bir dakşne
Benimkilere hemen bakıyor
Baksın ne güzel ilgisini çektşçik oda diyor kş ben baktım bende atarsam oda hememn bakacak mı diye bakıyor
Beklşyor da onun için sen bakmıcan o bakacak en son dayanamayıp yazacak
Fazla merak aha o göte yaprak
Exten next olmaz.
Derdi ne sence
Saf olma lütfeeen. Amacı belli istemem yan cebime koy yapıyor önce bakacak etrafına daha iyisini bulursa gidecek bulamazsa dönecek. Umursama, amacı ne bunun diye düşünme. Kendince senin aklında bir yer ediniyor ki belli başarılı olmuş. Kendine saygın olsun biriyle ayrıldıktan sonra geri dönmek için ya da dönmesi için uğraşma. Kendine saygın olmazsa kimsenin olmuyor. Denendi onaylandı maalesef.
Haklısın aslında ama ne yapim engel olamıyorum kendime
Boş kalmamaya çalış. Arkadaşlarınla vakit geçir , kitap oku ya da spora falan git. Sürekli aklın o kişide kalırsa işin içinden çıkamazsın ve seni istediği gibi parmağında oynatır bence buna izin verme.