Teşekkürler @Feyzzzzza
Modern flörtte bağlılıktan kim daha çok korkar? Erkek mi Kadın mı?

Teşekkürler @Feyzzzzza
Çoğu kadının muhtemelen erkek diyeceğini biliyorum. Ama bence bunun nedeni çoğu kadının olaya SADECE kadının bakış açısından bakması (çoğu kadının yaptığı gibi).
19.03.2023 Pazar 23:53
Genelde erkeklerde daha çok olsa da unutması uzun sürmez
Erkekler
Cevap
12Cevap
İkizler burcuyum, özgürlüğüme düşkünüm ve çabuk sıkılırım. Ruh halim çok değişken. Bir gün “keşke sevgilim olsada gezsem” diyorum bir kaç saat sonra “aman sevgiliyle kim uğraşacak iyi ki sevgilim yok” diyorum. 😄
Not: bana göre yinede erkekler daha çok korkar.
Desene çok kararsız birisin
Erkek egemen toplumumuzda maalesef evi erkek idare eder bakışı erkeğin yetememe korkusunu yaratabiliyor.
Bu yüzden maddi yönden insanlar evlilik yapmak istemiyor
Şöyle soyliyim ortalama hayatima 5 erkek girdi hicbiride ciddi bir yola girmek istemedi. sence benmi korktum
Tabii ki yaşanan şartları bilemiyoruz
Ben bağlanmaktan korkarım çünkü bağlanırsam yara alacağım en güzeli ciddiye almamak
Gerçekten zaten en kötüsü de alışmak ve sonrası oluyor
Ben bağlanacak kadin bulsam baglanirim. Korkmam guncel iliskilerde artik sevgi aak degil para konuşuluyor ya da seks su bu. Seks illaki olur bi iliskide ama kimse baglanmaktan korkmuyo istedigi kriter varaa baglanir yoksa işine bakiyo artik
Kadın daha çabuk bağlanıyor hele bide adamın ağzı iyi laf yapsın kanıyoruz hemen
Kadınlar daha çok aldatıyor tv lerde ve burada görüyoruz
İkizler burcu olarak çabuk sıkılan anlık değişkenligi olan biriyim flört saatlik olsa?
Ben bağlanmaktan korkarım, bu korkum yüzünden hiçbir flörtüm ilişkiye dönemedi
İki tarafta korkar çünkü korkma sebebi bırakıp gitmesidir
Eskiden erkekler daha fazlaydı. Hala erkekler daha fazla kokuyor ama kadınlar da eskiye göre bağlanma korkusu yaşıyorlar.
Karşımdaki kişiye bağlı, ben bağlanmaktan korkmuyorum ya o korkuyorsa?
Erkekler bağlanmaktan korkar genellikle.
Katılıyorum
Modern kadın, parası olan kadın erkeği ezer
Ben şahsen korkuyorum bağlanmaktan
Bir cinsiyet ayrımı olduğunu düşünmüyorum
Kadınlar çünkü güven sorunu yaşıyorlar
Her iki tarafta
İnsanına göre değişir
Kadın net.
Ama mesela ben de artık üzülmekten korkuyorum
En İyi Cevaplar