Kadını erkeği var mıdır bu işin sizce? Karakter eksikliği olabilir mi sevgilisi eşi varken başkasıyla flört etmek?

Kadını erkeği var mıdır bu işin sizce? Karakter eksikliği olabilir mi sevgilisi eşi varken başkasıyla flört etmek?
Şu flört kelimesi kapatılsın çok basit geliyor bana kelimesi bile 2024 sevgili dönemine geçilsin herkes eskisi gibi adam adam gibi kadın kadın gibi bir erkek bir kadın son verin artık nasıl duygusuz olundu bu kadar bilemiyorum
Flörtöz erkek tehlikelidir. Kadınlar yine de seçim yapabiliyor erkekler kimsenin kalbi kırılmasın diye hepsine mavi boncuk dağıtmaya devam ediyor :D merhametliler yani oy oy djjs
Cennetlikler ya 🥹
Teşekkür ederim 💛
İkisi de tehlikelidir.. yani bunun cinsiyeti yok.. flörtöz olan kişi aşkı bilmez zaten aldatma ihtimali yüksektir ve güvenilmez.. öyle bir kadınla da sevgili olmam ayda evlenmem zaten ben
Evet üstüne basa basa basa söylüyorum Allah flortöz kadının radarına girmekten herkesi korusun flortöz kadın ilkokulda matematik dersinde kullandığımız boncuk saymalar gibidir
Bi tık bu konuda kadınlar önde aman yanliz herkes için değil bu yakıştırma aklı başında kendini bilen hanımefendiler lütfen üstüne alınıp lince kalkmasın rica ediyorum
Cevap
27Cevap
Al birini vur birine ikiside aynı derecede...
Bana göre bu işin cinsiyeti bile olmaz göz bile bir an yanılıp ilği göster se diğer göze yanlış aldatma dır bence
Fritöz isteyen kadın tehlikelidir. Mantı da açmaz. Aç kalırsın🤪😂😂
Flörtöz kadın daha tehlikelidir.. Çünkü etki alanı daha geniştir, hitap ettiği erkek sayısı daha fazladır, maalesef..
Al birini vur ötekine. Hatta o yetmez bir de ikisini birden kaldır yere çarp 😂
Kadının aldatması erkeğin aldatmasından kat ve kat daha tehlikelidir
Kadının aldatması duygusal kalıcıdır erkeğin aldatması cinsel yatakta ne aldığına bakan gelip geçici heves dir aynı bo un laciverti işte ama kalıcı olan daha tehlikeli gerçeği asla değişmezdir
Flört etmiyormuş gibi görünüp sürekli fingirdeme modunda olan cinsleri daha tehlikeli bence. Bahaneleri de arkadaşız
Olmayan karakterin eksikliği de olmaz
Sevgilisi olan başkasıyla flört etmemeli zaten o yüzden herkes de tehlikeli olabilir kimin hayatında kim var bilmiyoruz
Cinsiyeti yoktur. Erkekler daha fazla ortama girdikleri ve daha rahat olduklarından biraz fazla olabilir
Cinsiyetle alakası yok bunun ikiside tehlikelidir flörtöz biriyle asla ciddi ilişkide olmaz oyalıyorlar insanı
Kadının erkeği yok bu işin. Karakter meselesi tamamen.
İkiside kötü. Flörtöz insanlar, kadın erkek farketmeksizin ne sevgili nede evlilik yapmamalı bence
Flörtöz erkek bir kadına bağlı kalamadığı için beraber olduğu kadınlarda duygusal çöküntü yaratır. Flörtöz kadın bir erkekle genelde maddi çıkar için beraber olur. Bence flörtöz erkek daha tehlikeli.
Ikisi de tehlikelidir flörtöz kadın azdır ama..
Cinsiyele alakası yok bu işin , krakterle ve beklentiyle alakalı
flörtöz + flörtöz kadın kanka oldular mı asıl mega tehlike o
Tek kişiyle sınırlı kaldığı sürece her ikisi de tehlike arz etmez.. Tehlikeli olan maymun iştahlı olanlardır..
Valla bence ikisi de tehlikeli kendi alanında böyleleleri bir irine denk gelmeli ki bizde riske girip piskolojimizi düzeltme çabasına girmeyelim malum terapiye para yetmiyor
Ne gibi tehlikesi olabilir ki 🤔
Kadınların profesyonel olduğu bir konu...
Aslını söylemek gerekirse, ikisi de birbirinden beter, hiç farkları yok...
flörtözlük bence tehlikeli değildir
olabilir, kendine güvenip karşındakini etkilediysen bunlara gerek kalmaz zaten, karakteri boUk olanlar iiin yapılacak bir şey yok herkesin kendi tercihi next ler yoluma devam ederim.
eyvallah teşekkürler))
erkeklerin bi kere başladı mı dur durak bilmez 70inde bile aynıdır anca kullanılıp atılmalık erkek tipidir
Bir şeyler eksik oluyor o an. Fazla ilgi fazla mutluluğun da dozunu kaçırınca başka denizlere yelken açıyorsun.
Filortöz kadınlar i nerde bulabiliriz acaba acil lazimda
İkisi de birbirinden tehlikeli.
Kici basi ayri oynayan tehlikelidir
Bi tehlike yok ortada
Flörtöz kadın daha tehlikelidir.
ikisi de tehlikesizdir sadece flörtözdür.
Flörtözlük tehlikeli.
Erkek tabiki sorumu bug
Her ikisi de
Ikisi de bir birinden b... k
Aldatan tehlikelidir cinsiyetle alakası yok
Kadın daha tehlikeluuuuuuuu 🖤
kadını erkeği farketmez.
Tabiki kadın hemde ne tehlikeli
Ne farkı var ikisi de tehlike 😅
Kadini erkegi fark etmez ikiside
Flortoz erkekler allahim koru beni onlardan
İkisi de tehlikelidir