En son gönderdiği mesaj benim cevap vermemi gerektirmeyen bir mesajdı bu yüzden beğendim mesajı sadece. Şu an tıkanmış durumdayım (saatler geçti aradan) ya hiç yazmazsa? Ya ben yazarsam ve çok meraklı gibi gözüküp gözünden düşersem?
ne yapmam lazım :/
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Başka birine yazmaya başla. sana bakiremisin diye sordu değilmi
Yok yahu. Senin beynin niye böyle çalışıyor ki. Birbirimizde beğendiğimiz noktaları sıralıyorduk. Ben onda beğendiklerimi söyledim. Bunlar yeni duyduğum şeyler yeni şeyler duymak hoş dedi. Hangileri yeni diye sordum. Ve cevap verdi. İştw o cevabı beğendim, ama benim cevap vermeme gerek yoktu.
amaan bende bişey sandım. boş konuşuyırsunuz siz
Evet me me ve gt konuşmuyoruz sen gibi :))
BEn kimseyle me me konuşmuyorum canım :) onda beğendiklerin neymiş? o sende neler beğeniyormuş? burnunu , memelerini vs nerelerini saydı?
Bende gözlerimin çok güzel olduğunu ve hoş bir insan olduğumu söyledi. İşte me me veya başka bişey diyecek bir insan olsaydı konuşmazdım bile :)
:) Memelerin güzel değilmiymiş :) çok safsın ama ya. gözüne bakan gt ne de bakmıştır. yakında söyler merak etme
Canım sen valla o malum sitelerden çık veya direk internetten çık bir süre. Uzun süre kalınca böyle oluyorsun.
Gözlerin çok güzel :) ellerinde çok güzel. ah hele gülüşün içimi deliyor
bakışların.
ama memelerine bakmadım canım ya :)
Sürekli zorlama konuşmayın. Açılsın bir yerden muhabbet.
İşte açılmamasından korkuyorum. Zorlama konuşmayın derken tam olarak neyş kastettin :)
Aranızda uyum varsa açılır illaki, zaten açılmıyorsa aura kötüdür.
Ay ben uzun zaman sonra böyle bir aura yakalıyorum. Onun için bilemem belki iyi bir seçenek değilimdir 🤷🏻♀️
Belli etkilendiğin zaten, biraz detay ver yorum yapayım.
Konuşmalardan mı detay versem yoksa benim neden ona taktığımdan mı? Ona göre ^ ^
Senin ona takıklığın bariz, görüşme biçiminiz ilişkinin başlangıcı oluşum süreci vs.
Ya öyle ciddi veya uzun süreli bir durum yok. Sadece online’dan tanıdığım biri. 1 hafta önce ekleştik ve bugün 4-5 saat sürekli olmamakla birlikte bir mesajlaşmamız oldu. En son konumuz şuydu ben onda ve o bende beğendiği şeyleri sıralıyorduk. Ben ona sende şu ve şu şeyleri beğeniyorum dedim, o da ilk kez böyle bir şey duyuyorum dedi yeni bişeyler duymak güzel dedi. Ben de hangi söylediklerim yeniydi diye sordum. Cevap verdi kısaca. Ben de o mesajını sadece beğendim. Çünkü devamını getirseydim çok zorlama ve çok istekli gözükebilirdim. İşte saatler oldu konuşmuyoruz. Düzgün bir insan kaçırmak istemiyorum.
Böyle anlatınca pek aurası yokmuş gibi geldi, bence bu hissiyatı sen yaşıyorsun karşı taraftaki etkinin bu kadar olduğunu düşünmüyorum.
Olabilir tabii. Teşekkür ederim.
Yani beklentilerini çok yüksek tutup üzülme diye söylüyorum, rica ederim.
Kaybedeceksin. Yaz yaz