Boyum 1.74ve bazıları evlilik çağında sanıyor bu kız 19yasinda olmama rağmen 14-15sandi off
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Detay karışık olmuş biraz daha açıklayıcı olur musun
Ya bunu 2kere yaşıyorum sadece daha önce 10dk konuştuğum kızla tekrar karşılaştık yaşımın 14-15oldugunu söyledi daha küçük hata ama 19yasindayim
Minyonsun demek ki bu yüzden öyle sanmış. Bana göre ilerisi için çok büyük bir avantaj. Özellikle 30 yaşlarından sonra çok şanslı bir kız olacaksın sıkma canını
Minyon değilim boyum uzun
Tatlı ve komik şey seni 😂 sende mi minyonluğu boyla karıştıranlardansın 😄 ahh bu ülkenin insanları yok mu tatlı şey seni ☺️
Ahhshs
Ne o zaman
Sesten dolayı mi diyorsun
Normalde kısa boylu olanlara da denir ama daha çok yaşından küçük görünen tatlı sempatik şeylere de denir. 😄 Boyunda kısa olsaymis tam olurmuş : ) o değilde bir kız için 1.74 boyunda olup 14 yaşında görünmek biraz daha tuhaf gibi ☺️
Sesin nasıl ki acaba çok mu masum ve çocuksu, al şeker ye tatlı şey 🍬🍭
Ajshhdhdfb
Daha önceden
Bunu bize gelen bı usta odadan anneme cevap vermiştim küçük kızınız mi var falan demişti hayır 18yasinda falan dedi yanina gidince sesi çocuk gibi öyle zatenim falan dedi
Sonra adam yüzüme bakinca büyükmüşsun falan dedi
Kafamızı iyice karıştırdin ya yüzüne bakınca mi öyle dedi, boyundan dolayı olmasın, boy uzun olunca otomotikman insan büyükmüş gibi geliyor, bide çocuk dediği için mahcup hissetmiş seni kandırmış eheheheh 😂
Al bir tane daha şeker ye 🍭😂
Ya bu daha önce olan bı olay ses tonumdan dolayı bu kız yüz yüze gördü
Yine de öyle dedi neyse sorucam yine de
Ses tonun çocuksu olduğu içindir belki de. Yine de yüz yüze gelince de böyle demiş demek ki yüz hatlarında masum olduğundan öyle görünüyor olabilirsin. Neyse al şeker ye 🍭😂
Yeter be ya iyi geceler yine de sağolun
Şaka bir yana takılıyorum sana kardeşim de kafaya takma ileride bunlar senin avantajına olacaktır. Üzerine geldiysem k. bakma iyi geceler.
Yok sorun değil abi sadece yaş takıntım var o yüzden
Bak kardeşim ciddi ciddi konuşacak olursak, yaş takıntısı falan bunlar boş işler, küçük görünmek her zaman ilerisi için avantajdır, boyunda MaşAllah iyiymiş, ileride inanılmaz değerleneceksin ve gözler fazlasıyla hitap edeceksin. 30 yaşlarında kıskanılacak bir kadın olabilirsin.
Umarım teşekkür ederim:)
Canını sıkma, zamanında babyface olduğum için bu yollardan geçtim ama şimdi düşünüyorum da inanılmaz yersizmiş, bu zamanlarda avantajını kullanıyorum. Hem tatlı olmak daha güzel bence ☺️
Ya hayır davranış olarak çocuksu davranıyorsam benim için kötü olur çünkü Kac yaşına gelmiş öbür türlü küçük sansa sorun olmaz çok büyük sananda oluyor bazen
Davranış olarak çocuksu değilsindir konuşma tarzından da belli oluyor. Kendini izah ediş şeklin olgun ve aklı başında bir kız olduğunu gösteriyor zaten. Sana takılıyorum falan ama bunlar tamamiyle benim gerçek gözlemlerim ☺️
Yaa teşekkür ederim dediklerini dikkate alicam çok sağol iyi geceler
Rica ederim her şey gönlünce olur umarım iyi geceler.
Yaa işte bizi de küçük gözükmek güzeldir diye avutmaya çalışıyorlar
Nasıl
Ben 18 yaşındayım dılardan bakılınca 14 gösteriyorum (genelde öyle sanıyorlar) ve küçük gözükmenin ilerki yaşlar için daha avantajlı olduğunu söyleyip duruyorlar genelde bunu kastettim
Hee boyun kaç peki benim boyum da uzun davranış olarak öyle davrandığım için düşünüyorsa üzülürüm ama çocukca davranmıyor
Bendeki mesele boy işte (1.55) medya üzerinden genelde konuştuğum kişiler söylediğim yaştan da büyük olduğumu sanıyorlar buluşunca da ufak çaplı şoklar olabiliyor işte wğöelxnqşzlös
Yaa benim boyum uzun ama ses tonumdan dolayı mi öyle sandı acaba biraz tatlı konuştuğumu söyleyen insanlar var
Foton olsaydi ona gore yorumlardik
Hahshsgsf
Ne oldu?
Sesın mınyon demekkı
Bunu bize gelen bı usta odadan anneme cevap vermiştim küçük kızınız mi var falan demişti hayır 18yasinda falan dedi yanina gidince sesi çocuk gibi öyle zatenim falan dedi
Daha sevımlı böyle
Emin misin icerledim ama nedense acaba davranışımdan dolayı falan mi dedim
Davranışimda nerde ne konuşması gerektiğini biliyorum
Cok hassas düşünme
Öyle mi diyorsun
Evet fazla detay yapmıssın
Ben davranış olarak olduğunu düşünmeye başladım diyicem ama normal konuşuyorum çocukça değil
Yüz yüze mi gördü
Evet
O nasıl göz
Hahshsgsf
Ses tonundan mi öyle sandı acaba çünkü
Takip etsene
Anlamadım ki
Ya bı kız 19yasinda olmama rağmen 14-15sandi
Yaşını göstermiyorsun ne güzel işte
Ama boyum gayet uzun yüz tipim makyaj falan yapmıyor ya da sade giyiniyorum ondan dolayı mi acaba
Ola bilir. Göre bilirmiyim
Kim kız