Beraber olduğum adam evli ama çok seviyorum?

20 yaşında üniversite öğrencisiyim. İstanbul'da bilgisayar mühendisliği okuyorum. Büyük bir şirkette stajımı yapıyorum staj yaptığım büroda mühendis bir adam var. Kendisi 42 yaşında ve çok karizmatik geliyor evli ve bir tane oğlu var. Yanıma geliyor sürekli sohbet ediyoruz Instagramimı aldı yakın oturup konuşuyoruz geçen gün öğle arasında gel beraber yiyelim seninle dedi güzel bir lokonta da yedik. Evli olduğunu biliyorum kendimi uzak tutmaya çalışıyorum. Evliliği hakkında sorular sordum. Pek mutlu değilim imajı çiziyor. Nerelisin diye sordu annem Yunan babam İstanbullu dedim o da orduluymus. Sonra birlikte gidelim o zaman Yunanistan'a dedi. Bana yürüyor gibi hissettim. Yiyecek olarak ne seversin dedi bende pizza ve şarap ikilisini seviyorum dedim o da o zaman hafta sonu bendesin beraber yeriz dedi onun bekar evine gittim film açtık izledik sonra bana yakınlaşmaya başladı üzerindekileri çıkarmaya başladım yatağa gittik benim ilk iliskim değildi hem benim hem de onun çok hoşuna gitti ondan gerçekten çok etkileniyorum ve çok seviyorum boşansa ne güzel olur diye düşünüyorum sabah olunca şimdi sen benim mi oldun diye sordu bende evet dedim ilerleyen saatlerde boşanmayı düşünüyor musun dedim o istediğini belli etti sizce bu adam karısından boşanır mi?
Beraber olduğum adam evli ama çok seviyorum?