Evli bir adama çok aşığım?

21 yaşındayım. Üniversite okuyorum. Annemle yaşıyoruz ben tek çocuğum. Babam 10 sene önce vefat etti. İç mimarlık okuyorum bu sene staj için girdiğim bir şirketteki mimar adamla bir beraberliğimiz oldu adam 41 yaşında evli ve 2 erkek çocuğu sahibi. Onu çok seviyorum onsuz yapamıyorum onla aramızda hem duygusal hemde fiziksel birşeyler oldu ve hala var ama o evli lanet olsun karısı var o kadından nefret ediyorum keşke ondan önce ben girseydim onun hayatına hazmedemiyorum tüm bunları boşanıcaklar inanıyorum annem ilişkimizi biliyor tüm özelimizi bile biliyor annem ilk zamanlar bana çok destek verdi ama sonradan mental sağlığımı kaybedince uzak dur demeye başladı o adama gidicem dedim gidemezsin dedi bende ona anne çık önümden sen kapının önünde durursan ben balkondan atlarım bir yolunu bulurum ama yine giderim ona dedim. Annemde inadımla baş edemedi artık umursamıyor. Annem sevgilimi aramış kızımdan uzak dur lütfen benim bir evladım var onu da böyle görmek beni çok üzüyor demiş. Kaç kere hamile kalmaya çalıştım ama yaşım küçük olduğu için son anda cesaret edemedim ama okulumun son senesine giriyorum bu senede bir bitsin 2 3 sene sonra hamile kalıcam ve hepsinin karşısına dikilip ben hamileyim diyicem o zaman sevgilim karısından boşanmak zorunda kalıcak ve sevgilim sonsuza kadar benim olucak onsuz yapamam onu çok seviyorum bazı anlar aklıma geliyor sevgilimin bir karısı olduğu ve belki de benimle yaşadıklarını onunla da yaşıyor kıskançlık krizine giriyorum ben ne yapicam?
Evli bir adama çok aşığım?