Benden 17 yaş büyük biriyle tanıştım ama işin rengi çok çabuk değişti. Neden olabilir?

Muhabbet cok güzeldi. Zeki espirili ne istediğini söylemekten kaçınmayan... Hiç sevgilim olmamıştı o zamana kadar onun birlikte yaşanabileceğim kişi olacağını düşündüm ama o yaş farkı, çocukları olması zaten bir evlilik yapmış olması gibi sebeplerle ikinci bir evlilik düşünmediğini söyledi. Yani her erkeğin hayalini kurduğu gittiği yere kadar gidecek bir ilişki. Ama...

Güncellemeler
+1 yıl
Bitirdim ilişkiyi. konu dönüp dolaşıp cinselliğe getiriliyordu, sohbet edememeye basladik. en son beni azarlamaya çalışınca birlikteliğimiz keyifli olmaktan çıktı senin de daha fazla canını sıkmak istemiyorum deyip telefonu kapattım, numarasını sildim. Bu arada tüm bu olay bir hafta bile sürmedi. Beni rahatsız eden bir daha öyle biriyle tanisamayacak olmam.
Güncellemeler
+1 yıl
beni engellemis olan ahesteebru ya ithafen
ilk olarak hanımefendi öğrenilmesi gereken hiç bir zaman bir kadınla nasıl konuşulması gerektigi değil bir insanla nasıl konuşulması gerektiğiidir. İkinci olarak ithaminin ne denli aşağılayıcı olduğunun farkında olmaman şuur yoksunu olarak betimlememi gayet güzel bir şekilde açıklıyor hâla özür dileyeceginize aklınca kadın kimliği ardına sığınıp uste cikmaya çalışıyorsunuz. Samimi bir özür için hiç bir zaman geç değildir ilk yorumunuzda yer verdiğiniz
Benden 17 yaş büyük biriyle tanıştım ama işin rengi çok çabuk değişti. Neden olabilir?