Ya sürekli insanı bi darlıyor sürekli işinin zorluklarından bahşediyor sürekli herşeyi uzun uzunnnnnn anlatmamı istiyordu bugün böyle şeyler yazdı ve cevap dahi vermedim Ne yorum yapıyorsunuz bu duruma?
Biriyle sohbet ediyorduk ama garip biri gibi 30 yaşında?
Sana yazdığı olumsuzlukların hepsini kendisi yapmış aslında ve biraz da acitasyon katmış. Ne kadardır konuşuyorsunuz birbirinizi ne kadardır tanıyorsunuz?
0
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
1 hafta oldu görüşmek istedi bende daha önce böyle biriyle görüşmedim erken dedim ben sapkk mıyım şerefsz miyim diyor
Psikolojik bir rahatsızlığı olduğu açıkça belli sürekli kendini a indirip senin gözünde yüceltme çabası var gibi. Yani nasıl desem senin ilgini alabilmek için kendini alcaltiyor sürekli. Bu sağlıklı psikolojiye sahip bir insanın yapacağı birsey değil. Ve o kadar kısa sürede senin hakkında hükümler vermesi de sana saygısızlık.
Çok haklısın gerçekten sürekli işim çok zor diyor bana da senin işinde ne var ki evden çalışıyorsun diyor akşamları eve gidince yazmyordu bende dün sen evli misin akşamları neden yazmıyorsun dedim neler neler söyledi
Daha 1 hafta olmuş nasıl bu tarz şeylere girer ki ayrıca her işin kendine göre zorlukları vardır ve herkesin kendini ilgilendirir işini beğenmiyorsan zor geliyorsa çalışmasın şikayet etmek saçma. Ayrıca bu seni de ilgilendiren bir durum değil. İlginç bir kişilik
Cunku belli ki ben merkezci birisi her konuyu kendi üzerinden değerlendirmeye kalkıyor. Yani senin işin kolay olsa bile bjnu yüzüne vurma hakkı yok saygı duymak zorunda.
Anlamadim tam küfür duyan tehdit edilen o mu sen misin. Saygı duymuyor ise sende muhabbeti devam ettirmemelisin. Bu psikolojide birisi seninde enerjini fazlası ile düşürür. Sürekli işinden onun zorluklarından bahsetmek ve karşılığında birseyler duymayı beklemek çok çocukca.
Hmm tamam. Ama ne bekliyor ki senden ay yazık sana vah tuh demeni falan mı. Birde komik gelen yazdıklarının sonunda beni kazanamayacaksin yazmış cidden çok ilginç bir karakter ama dediğim gibi bence muhabbeti kesmesi senin için daha hayırlı olmuş.
Konuşma niye buralara gelmişki? Saçma. Ayrıca sen de açıkça "iş stresini bana bu kadar yansıtman yanlış" desen bu kadar uzamayacak bence
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dedim işin çok stresli sakin ol diyorum adam coştu gözleri döndü anlamıyor konu şöyle geldi buraya görüşmek istedi bende erken dedim ben sapık mıyım şrfsz miyim demelere başladı
Sıkıntılı biri o zaman. Ve de manipülatif. O yaş grubu manipülatif olur. Sana böyle suçlamalarla geliyor ki sen de kendini kötü hisset aa adama sapık muamelesi yapmışım tüh de buluş :D amaç o bence
Eğer ki dediği kadar duygusuz biriysen sahiden de garip değil haklı yanları var
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
1 hafta oldu konuşuyoruz görüşmek istedi erken dedim telefonda konuşmak istiyor mesela benim işim hep telefonla müsait olamıyorum anlatıyorum sürekli sitemli
Anlayışsız sürekli benim işimi ezip kendi işini yüceltiyor benim ilişkilerimi küçümsüyor kendi çok iyiyse madem neden 30 yaşında bekar geçen sene ilişkisi bitmiş neden biliyor musun? Eski sevgilisi hep araba muhabbeti yapıyormuş ondan
Ya biraz sohbet ettik tipi kötü benim tipim ona bin çeker tipimi beğendi benim sonra sohbet ettik baktım insanı çok sıkıyor bayıyor bunaltıcı ya sürekli sorguluyor
Bak şu yaşıma geldim sanaldan tanıştığım kızda dâhil sevgilim olan kızda dahil hiçbir kadından foto istemedim zorlama yapman kız isterse atar derim bazı hemcinslerim anlamıyorum sürekli darlama halindeler sonra kızlar bizi sevmiyor bize bakmıyor diyorlar kadınlardan anlamıyolar aga
Sen zorla attırsan ben atmam ki yani ne anlamı var sürekli benimle konuşmuyorsun telefonda beni mesaj ile yıllarca konuş anlayamazsın ben çok iyiyim buluşsak anlarsın vs vs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sana yazdığı olumsuzlukların hepsini kendisi yapmış aslında ve biraz da acitasyon katmış. Ne kadardır konuşuyorsunuz birbirinizi ne kadardır tanıyorsunuz?
1 hafta oldu görüşmek istedi bende daha önce böyle biriyle görüşmedim erken dedim ben sapkk mıyım şerefsz miyim diyor
Psikolojik bir rahatsızlığı olduğu açıkça belli sürekli kendini a indirip senin gözünde yüceltme çabası var gibi. Yani nasıl desem senin ilgini alabilmek için kendini alcaltiyor sürekli. Bu sağlıklı psikolojiye sahip bir insanın yapacağı birsey değil. Ve o kadar kısa sürede senin hakkında hükümler vermesi de sana saygısızlık.
Çok haklısın gerçekten sürekli işim çok zor diyor bana da senin işinde ne var ki evden çalışıyorsun diyor akşamları eve gidince yazmyordu bende dün sen evli misin akşamları neden yazmıyorsun dedim neler neler söyledi
Daha 1 hafta olmuş nasıl bu tarz şeylere girer ki ayrıca her işin kendine göre zorlukları vardır ve herkesin kendini ilgilendirir işini beğenmiyorsan zor geliyorsa çalışmasın şikayet etmek saçma. Ayrıca bu seni de ilgilendiren bir durum değil. İlginç bir kişilik
Ben ona şunu dedim sadece de ki her işin kendine göre zorlukları vardır bu cevabı bekledim senden dedim o konuyu nerelere getirdi
Cunku belli ki ben merkezci birisi her konuyu kendi üzerinden değerlendirmeye kalkıyor. Yani senin işin kolay olsa bile bjnu yüzüne vurma hakkı yok saygı duymak zorunda.
Duymuyor işte ben Hergün birebir küfür duyuyormuşum tehdit ediliyormuşum memur da tam ne iş yapıyor çok sormadım tek çocuk
Anlamadim tam küfür duyan tehdit edilen o mu sen misin. Saygı duymuyor ise sende muhabbeti devam ettirmemelisin. Bu psikolojide birisi seninde enerjini fazlası ile düşürür. Sürekli işinden onun zorluklarından bahsetmek ve karşılığında birseyler duymayı beklemek çok çocukca.
O anlatıyor o tehdit ediliyormuş
Hmm tamam. Ama ne bekliyor ki senden ay yazık sana vah tuh demeni falan mı. Birde komik gelen yazdıklarının sonunda beni kazanamayacaksin yazmış cidden çok ilginç bir karakter ama dediğim gibi bence muhabbeti kesmesi senin için daha hayırlı olmuş.
Sanki kazanmak istiyorum da 🤣🤣🤣🤣
Aynen komik tarafı da o ya zaten aklınca psikolojik baskı yapmış ama ne kadar komik duruma düştüğünün farkında değil :)
Anlayamaz ki ben merkezli biri ama o yine yazacak ben yine cevap vermeyeceğim
Yazacağına ben de kesinlikle eminim vermemek konusu sana kalmış tabiki ama en sağlıklı karar bu olur sanırım.
ayy böyle tipler hiç çekilmez adam 30 yaşında zaten boş ver ya daha olgun birini bul bu daha olgunlaşmamış meyve gibi afedersin 💫💭
O kadar haklısın ki ama sorsan çok akıllı çok iyi biri
aman aman kendini savunmuş bi de boş ver ya hiç kafanı yorma :)
Çok strese soktu beni defolsun gitsin
Konuşma niye buralara gelmişki? Saçma. Ayrıca sen de açıkça "iş stresini bana bu kadar yansıtman yanlış" desen bu kadar uzamayacak bence
Dedim işin çok stresli sakin ol diyorum adam coştu gözleri döndü anlamıyor konu şöyle geldi buraya görüşmek istedi bende erken dedim ben sapık mıyım şrfsz miyim demelere başladı
Sıkıntılı biri o zaman. Ve de manipülatif. O yaş grubu manipülatif olur. Sana böyle suçlamalarla geliyor ki sen de kendini kötü hisset aa adama sapık muamelesi yapmışım tüh de buluş :D amaç o bence
Ben cevap vermedim ki son yazdıklarına 🤣
Ondan bahsetmiyorum onun gelmek istediği radde buydu:) neyse
Doğrudur
Eğer ki dediği kadar duygusuz biriysen sahiden de garip değil haklı yanları var
1 hafta oldu konuşuyoruz görüşmek istedi erken dedim telefonda konuşmak istiyor mesela benim işim hep telefonla müsait olamıyorum anlatıyorum sürekli sitemli
Hım o zaman tabi senin de baya haklı olduğun yerler varmış. Sil gitsin
Anlayışsız sürekli benim işimi ezip kendi işini yüceltiyor benim ilişkilerimi küçümsüyor kendi çok iyiyse madem neden 30 yaşında bekar geçen sene ilişkisi bitmiş neden biliyor musun? Eski sevgilisi hep araba muhabbeti yapıyormuş ondan
Ohoo zaten o zaman senin bunun gibi bir kişiyle ne işin vardı ya. İğrenç. Araba muhabbeti ne alaka anlamadım nasıl yani
Araba sevmiyormuş bu sürmeyi de bilmiyormuş eski sevgilisi de araba al diyormuş gezeriz vs sürekli diyormuş Buda ayrılmış
Yuh bunun için birinden mi ayrılınır. Sen de yol ver gitsin buna uğraşma
Evet o yüzden ayılmış birde bana gerçekten sevilmek ne bilmiyorsun diyor 🤣
Acaba kendisi gerçek sevmeyi biliyor mu o da var 😄
Biliyormuş öyle diyor ya 🤣🤣🤣🤣
Öyle gözükmüyor açıkçası 😄
Biri bana bunu diyecek varya tek bir cevap dahi vermem Sen gelmiş burada soru açıyorsun galiba kızlar böyle terslenmek ten hoşlanıyor
Cevap dahi vermedim zaten farkındaysan son birsey yazmadım
Direk sil her yerden
Sildim delirdi işte
😂😀 Nerden bulursunuz böyle gereksiz insana yük olan tipleri
Ya biraz sohbet ettik tipi kötü benim tipim ona bin çeker tipimi beğendi benim sonra sohbet ettik baktım insanı çok sıkıyor bayıyor bunaltıcı ya sürekli sorguluyor
Hiç çekilmez öyleleri varya
İki hafta tahammül edebildin mi 😂
Zor ettim sorma daraldım
Benim başımda da var bi tane arkadaş ne aşkmış ya anlat anlat bitmedi
Aman olmuyorsa yol vereceksin
Kanka bi ara konuşmadık oh dedim sonra gene denk geldik
🤣🤣🤣🤣🤣
Darısı benim kurtulmama artık
Aminnnnn
Allah razı olsun valla beni en iyi sen anladın 😀
Kurtul 🤣
Neyse dur gixleneyim de görmesin birde tribini çekmeyim
🤣🤣🤣🤣 yol ver kimse zorla tutmuyor kızı
İnşallah yakındır zaten
sana hak veriyorum hakikaten saçmalamış
Aynen
insanların neşeli mutlu olmaya ve gülmeye ihtiyacı var hele ki bu günlerde
Aynen öyle bu adam stres küpü
😀 inanın düşünebiliyorum nasıl olduğunu, öyle insanla ömür de geçmez erken yaşlanır insan
Sorma sorma
en son ne yaptın peki
Cevap vermedim
iyi yapmışsın hem böylelikle senlen irtibata geçmez sıkılır
Geçmesin geçse de cevap vermeyeceğim
en iyisi
Çok sıkıcı biri la boş ver yol vermen iyi olmuş
Aşırı sıkıcı ya insan biraz sempatik olur
Bak şu yaşıma geldim sanaldan tanıştığım kızda dâhil sevgilim olan kızda dahil hiçbir kadından foto istemedim zorlama yapman kız isterse atar derim bazı hemcinslerim anlamıyorum sürekli darlama halindeler sonra kızlar bizi sevmiyor bize bakmıyor diyorlar kadınlardan anlamıyolar aga
Sen zorla attırsan ben atmam ki yani ne anlamı var sürekli benimle konuşmuyorsun telefonda beni mesaj ile yıllarca konuş anlayamazsın ben çok iyiyim buluşsak anlarsın vs vs
Hiç uğraşma boşuna vaktini çalıyor.
Yani bana garip geldi
englleee
Hiç çekilmez bu
Iyy
Bende çekemedim
Bide haklıymış gibi trip atıyor 😂
Hiç çekilmez
Aynen tatlım salla gitsin mk 😁
Vakit kaybı