Ben 24 yaşındayım konuştuğum kişi 31 yaşında, sizce çok mu yaş farkı?
8 Cevap
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Kapat
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
3 ay
Evet çok fazla ne buldun da adamda bu kadar bağlandın? Bir kaç seneye altına işer hastalanır mızmızlanır uğraş dur kendi yaşıtınla konuşsana hem daha uzun süre birliktelik yaşarsın hem de kafalarınız uyuşur
1
7 Yorumla
Soran
3 ay
Oha naptın sanırsın 50 yaşında adamla konuşuyorum abartma
😂😂 ne biliyim ya 31 yaş bana çok büyük geliyor ben 21 yaşındayım eski sevgilim 29 du şu an 30 una basacak saçları beyazlamıştı tavırları değişikti sürekli beni küçümsüyordu anlaşamıyorduk sosyal medyasını stalkladığımda da aldattığını öğrendim iyice soğudum kafalar uyuşmadıktan sonra aşk sevgi de besleyemiyorsun
öyle kavun drğil insan kötü mü iyimi anlayasın davranışı yaklaşımı zamanla niyetini öğreneceksin peki seninle olmasjnda ki amac nedir. evlenmıs mı devamlı sabah aksam yazabılıyormu sana? benım nıyetim evlılık şahsen senin yasında birisi olsa daha temkinli daha hasas davranırım. ve nıyetımde evlılıktır gerekırse aılesınle ailemle de tanıstırırm bu konuda hassasımdır. eğer oda öyle biri ise bilki doğru yoldasn ama maksadı cınsellık gonul eglendırme vakıt oldurme ıse. uzmesın senı sende üzülme
Buda içinde tabiki ama her şey sadece bu değil onun hayatının eksik yanını boş zamanını dolduruyorum bana zaman ayırmasını istemeden çünkü varlığı bana yetiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet çok fazla ne buldun da adamda bu kadar bağlandın? Bir kaç seneye altına işer hastalanır mızmızlanır uğraş dur kendi yaşıtınla konuşsana hem daha uzun süre birliktelik yaşarsın hem de kafalarınız uyuşur
Oha naptın sanırsın 50 yaşında adamla konuşuyorum abartma
Kendi yaşıtlarımdaki erkekler olgun gelmiyor
😂😂 ne biliyim ya 31 yaş bana çok büyük geliyor ben 21 yaşındayım eski sevgilim 29 du şu an 30 una basacak saçları beyazlamıştı tavırları değişikti sürekli beni küçümsüyordu anlaşamıyorduk sosyal medyasını stalkladığımda da aldattığını öğrendim iyice soğudum kafalar uyuşmadıktan sonra aşk sevgi de besleyemiyorsun
Tek iyi tarafı şu olabilir o yaşlanır ben genç kalırım onun yanında
O kötü işte neden kendine eziyet ediyorsun ki genç dinamik erkeğin olması daha iyi değil mi?
Kızım genç güzel olucaksin ki adamın gözü başka kızlara kaymasın sen onun peşinden kosacagina o koşsun
Off bütün erkekler aynı zaten uğraşamam yaşlılarla aşko sen uğraş ne diyim
tabı kı degıl ama nıyetı onemlı amacı ne. cunku o yasta ınsanların bazıları kötu olabılıyor. lütfen temkinli yaklaş.
Amacını nasıl anlarım püf nokta versene yolun başındayken
öyle kavun drğil insan kötü mü iyimi anlayasın davranışı yaklaşımı zamanla niyetini öğreneceksin peki seninle olmasjnda ki amac nedir. evlenmıs mı devamlı sabah aksam yazabılıyormu sana? benım nıyetim evlılık şahsen senin yasında birisi olsa daha temkinli daha hasas davranırım. ve nıyetımde evlılıktır gerekırse aılesınle ailemle de tanıstırırm bu konuda hassasımdır. eğer oda öyle biri ise bilki doğru yoldasn ama maksadı cınsellık gonul eglendırme vakıt oldurme ıse. uzmesın senı sende üzülme
Önemli olan yaş grubu. Örneğin 18-25 olsa fazla olurdu. Ancak 24 yaşındaki biri artık yetişkin bir kadın olmuştur.
bence normal şimdi söyle sen 17 o 25 olsaydı çoktu ama şimdi değil
Elbette hayır Gayet iyi bir yaş
Normal kardeşim
7 yaştan bir şey olmaz
Çok değil
Ben 38 konuştuğum 22
Peki gerçekten ciddi mi düşünüyorsun yoksa eğleniyor musunuz?
Biz ortak arzularımızla yaşamayı seçtik ve o çok mutlu zaten o mutlu olmasaydı benle devam etmezdi
Ortak arzu derken siz cinsel ihtiyaçlarınızı karşılıyorsunuz o zaman
Buda içinde tabiki ama her şey sadece bu değil onun hayatının eksik yanını boş zamanını dolduruyorum bana zaman ayırmasını istemeden çünkü varlığı bana yetiyor
O zaman sen zenginsin bu kız paranı yiyor
Yesin naapcam parayı ki
Yarın başka sevgili bulur merak etme paranı yer yer tekmeyi basar sana
Bende başkasını bulurum çok mu zor zaten zevklerim yaşamak istediklerim emin ol her kızın arzusuyla ortaktır
Zevklerin yaşamak istediklerin ne?
Bunları yazmak çok zor ve en çok kız mutlu olmalı benimle iken