AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
dertleri sıkıntıları vardır. sana kıyamıyordur. seni daha iyilerine layık buluyordur
En kibar Red etme şekli 😁
Bir kızdan kaçıp kaçmak isteyen erkeğin verdiği klasik bir cevap. Boşuna dememişler erkekliğin onda dokuzu kaçmaktır diye
İnsanların niye böyle alengerli yollara başvurduğunu anlamıyorum bana dese koyarım kapının önüne
Özgüven 0 düşün. Yanında ezik bir erkek sen ister misin?
Ezik midir bilmem ama ezmeye çalışmışlar orası kesin.
Bazen aynı talihsizlikleri bir daha yaşamak istemezsin.
Lakin sen diyorsan ki o talih benle değişecek, hodri meydan.
Yokbe herşeyi ona bağlamayın. Seni sevip aşık olup seni özelleştirmesi bu çok iyi bir şey gerçek aşk
Bu genelde bahanedir. Görüşülmek istemeyen birine sunulan bahane
Konuşmanın tüm detayı önemli ilişki nasıldı da o sözü dedi ezik demek için yetersiz bilgi vermişsin
Tabi ki ezik değildir sadece kapalı biri olduğu için olabilir
İlgi almak için sana drama yapıyor, kanma bunlara. Uzak dur derim.
Bunu yaşadım bas iptiri gitsin değmiyorlar uğraştığına.
şu karı milletini bu kadar nıye yuceltıyo bu erkolar anlamıyom
erko ne keriz
sana kemik atan oldu mu karo
havlama kemigini attım hadi koş
Kararsız kaldım ama özgüvensiz duruyo pek ezikliğe benzemiyo
Aslında seni başından savıyor. Kendinde soğutmak istiyor olabilir
Çok darbe yemiştir bazı konularda kendine güvenini kaybetmiş olabilir.
Ben gerçekten de hiçbir kadının sevgisini hak etmiyorum zaten bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç sevilmedim demekki hak etmiyorum
Eziğin önünden gidenidir hatta o ne biçim laf ya kadım seni seviyosa bi sahip çık minnet duy
Uzun uzun anlatırdım ama yol yakınken iletişimi kesmek gerekir kısaca.
Eğer hayatında başka birisi yoksa eziktir gerçekten seni haketmeyen bir korkaktır uğraşma kaç yani böyle erkeklerle vaktini harcama sakın
Belki aklında başka biri vardır ya da en azından yüzüne söyleyebilecek kadar cesurdur. Bize onu söyleyebilen insan evladı da olmadı.
Böyle insanlardan uzak durun ya başka biri var ya da seni artık sevmiyordur bikere seven insan hayatta böyle saçma sapan şeyler söylemez seni hak etmiyor muşum ha ha ha çok komik gerçekten al karşına haklısın de yol ver gitsin
bana göre böyle bir şeyi diyen erkeyin hayatında yanlız değilsindir. seni kandırıyor gibime geliyor. kenarda başkalarıda var olduğu için kendini senin karşında yetersiz görüyor. kendi yanlışlarını biliyor demektir
hareket ezikçe olsada tamamıyla art niyetli olduğu söylenemez seni idarede edebilirdi ama bence kötü bir şekilde eksik olan yanlarını daha doğrusu istemediği şeyleri belirtmiş bu cümlesi ile sana da kendini geliştirmek kalıyor.
Bence amacı seni kendinden soğutmak ayrılmak istiyor ama bunu senin yapmanı istiyor senin ayrılmanın bekliyor seni daha iyilerine layik olduğunu düşündürüp iliskiyi bitirmeni sağlayacak böylelikle vicdan azabı çekmeyecek hahahha
Ezik değildir, zekidir. Çünkü bunu söyleyen erkek başkasını bulmuştur.
Başkasını buldu diye zeki mi oluyor hahah komiksiniz
Hayır sana o bahaneyi ( ben seni hak etmiyorum) sunarak zekice davranmış demek istedim. Benim cümlemi yanlış anlayan sen daha komiksin.
Ayrılmak için bahane bulamayıp bunu söylemiş olabilir
Ayrilmak istedigini direk soyleyemedigi icin kivirarak soylemis, bunu soyleyen bi sevgilin varsa direk ayril hic gunlerini bosa harcama hayat kisa ve guzel..
ezik değildir özgüven sorunu vardır belki de...
Evlidir belki sana söyleyemiyor dur bu bahaneyi bulmuştur 😏
Bunun öGüvenla alakası yok çocuk seninle işim olmaz yoluna bak demiş
Bunu demeyip özgüvenle sevdiği kadın çok güzelse zenginse veya herhangi güçlü bir özelliği varsa ona yazan sonra red yiyen bir erkek olduğunu düşün öyle olmuştur bence ama bir ihitmal
Belki artık sıkılmıs veya olayı uzatmamak veya senin kalbini kırmamak için isi bitirmeye calısıyodur ya da cidden seni seviyodyr ve bunu demistir (bence)
Bence geçmişinde çok saçma sapan ilişkilere karışıp insanların kalbini kırmış ve vicdanına yenik düşüyor olabilir. Yani kisacasi kendiyle sorunları olup kendini cezalandiriyo olabilir
Ülkenin durumu belli garibim onu düşünerek söylemiştir bunu ama kadınlar anlamaz parayı sevdikleri için özgüven eksikliği derler falan filan
Başka biri vardır. Diğerini başından savmak istiyordur.
Mesela onun ezik olup olmaması değildir. Mesele, karşısındakini istemiyor olması ve ayrılmak için bu şekilde bir sebep üretmiş olmasıdır.
Hayır canim niye ezik olsun ozguveni düşüktur daha önce olay yaşamıştır Allah Allah birçok sebebi olabilir
Ezik değildir ama karşısındakini değerli olduğu için kendine denk görmüyordur o yüzden olabilir ama kişiye göre değişir bu bir ihtimal
İkinizi birbirinize yazan yazmış sen istemesende sana yazılanı yaşamak zorundasın senden daha iyi birini hakettiğini düşünsen bile
Klasik tc erkeği ya da hiç bir şey demenden engellerler sevmiyor kurtulmanın yolunu arıyor kısaca Sal ayrıl..
Bunun erkeğide kızıda vardır, söz konusu hak etmemek değil söz konusu gitmektir ve klişe kullanır başka bir şey bulamaz
Kendine güveni yoktur böyleleri yüzünden gercek seven de sevemiyor sevdiğini yapmayın ya herkes değerlidir
Açık konuşmak gerekirse ben seni haketmiyorum diyerek kendini ele veriyor muhtemelen sana yanlış yapmış vicdanen kendini rahatsız hissediyordur
Bu tarz söylemler kendine güveni olmayan yani beta erkeklere aittir alfa erkek istedimi alır geçer şartlar ve durumlar ne olursa olsun
Kendini acindirarak manipüle ediyor gibi geldi. Seni yuceltiyor kendini aşağı görüyor ki sen onu yükselt. ya da direkt özgüveni eksik
Şahsen ben bu cümleyi kullandığımda karşı tarafı istemediğim için söylüyorum yani onu kırmadan uzaklaştırabilecek en iyi cümlelerden biri herhalde
Öyle demek istemiyor seni istemiyorum sevmiyorum demek istiyor nereden biliyorsun diye sorma..
Hayır. Ayak yapıyor. Ayrılmak istiyor başka planları var 🥱
Ya gerçekten özgüven eksikliği ya da bu bir haltlar yemiş pişman olmuş vicdanını rahatlatıyor
Kesinlikle veya ilgi istiyordur sürekli yapıyorsa bırakın bence
senden ayrılmak istiyordur ama senin ayrılmanı istiyordur.
Hayır degıl yaşamıstır oda bişeyler degerini anlamıstır
Haydaa yuhhh. Bence ciddi değilidir. Sana acıtsayon yapmış.
Senden uzaklaşmaya calışıyor veya bir başkası vardır.
Genellikle bu bahane oluyor ama herkes için geçerli değil ama bahane diye düşünüyorum
Bana göre başka birini bulmuş seni baştan salmak için bu sözleri kullanıyor çıkarımım bu yönde 😌
Özgüven sorunu yasiyor kesin. uzaktan da olunca ilişki yürucegine inanmıyorum bence
Evet tam bir eziktir ozguvensizligini egosuyla saklayan bir eziktir
sevdiği kız olduğundan ne kadar eminiz bence kurtulmak istiyor