Uzunca bir süre etrafındaki hiç bir insandan ilgi görmemiş ya da iletişim kurmamış insanın bunu yaşamasını son derece normal karşılıyorum.
Öyle ya da böyle her insanın sosyal yaşam alanları aynı büyüklükte olmayabiliyor haliyle bu ilgiye sevgiye benimsenmeye alışması da ayrıca bir zaman alacaktır haliyle. Ama öyle ya da böyle " Ben seni haketmiyorum " demek eziklik veya acizlik değildir.
Aşk şehvet ilgi alaka ortak noktalarda buluşma daha aktif olan taraftan gelince haliyle değer verme ya da değerli görme konusunda da bir şüpheye kapılmış olması da normal karşılanabilir. Çözülemeyecek problemler değil bunlar her ilişkinin de özgüveni ağrısı sancısı aynı değildir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı. Her konuda Her şeyde Her olayda neden sürekli özgüvene bağlıyorsunuz anlamıyorum. yorumlara şöyle kısmen baktımda herkes aynı konuşuyor papağan gibi. özgüven de özgüven özgüvende özgüven :) AĞam paşam. Bu sitede ki herkes de özgüven patlaması yaşıyor maşallah :D komiksiniz.
Soruna gelirsek ; ezik değildir. neyi neden niçin yaptığını bunu sadece kendisi bilir. burada bana göre seni denemiş.
10 Yorumla
önce iyimser bakalım senin statün ondan yüksek mi? Sana istediği standardı yaşatamayacaksa bunu der erkek kadında der artık günümüz bunu yüzümüze bağırıyor
önce sor sen neyde eksik hissediyorsun belki ben şu an ki hayatımı sevmiyorum sendeki sadeliği seviyorumdur konuşalım tartışalım orta yolunu bulalım dersin bu arada sen düşük gelebilirsin seni kırmamak için söylenebilir bunu değerlendirmek sana düştü... Ama yok gayet biz eşitiz diyorsan bilesiiinn :)) seni istemiyor a b c arama direk çık o hayattan kendinde düşürme defolsun gitsin... kendini üzmeye değmez güzellik belki seni en güzeli bekliyordur... :))00 Yorumla
+1 yılEziktende beterdir.
Korkaktır çünkü. Korkak erkektende hayır gelmez.
Hocam ben seninle her türlü yola evet diyorum lan, ne demek sen benden iyisine layıksın, ben seni üzerdim, hak etmiyorum şu bu?
Başkası var demeye yemiyor, seni beğenmiyorum demek yemiyor. Korkak.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değerlendirmek istediği seçenekleri fazladır nxndj
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılPasif bir karakterdir.. Kendisine güveni ve saygısı yoktur..
00 Yorumla Aynı erkek " sorun sen de değil ben de " de diyordur muhtemelen (!), klasik baştan savma cümleleri ve evet bence eziktir.
Seni yücelttiği veya kendini küçümsediği için değil, asırlık cümleleri hala lugatında barındırıp utanmadan bir de kullandığı için eziktir.
Hak etmediğini düşünen neden hak etmediğini net bi sekil de dile getirir.
Sen onunlaysan ve onunla olmaktan mutluysan tam olarak seni hak ettiği anlamına gelir.
Ayrıca, senin haberin olmadan bir şeyler yapmış ve arkasına seni hak etmediği kanısına da varmış olabilir.33 Yorumla- +1 yıl
ünlem ❗ işaretini yanlış yerde kullanmışsın kardeş
+1 yılEski sevgilimde bana demişti sevgim birde ona ağır gelmiş haklıydı aslında ama bence gerçekleri söylediğinin farkında değildi beni eleyip diğer kızlara gitmek istedi büyük ihtimalle. Bence seninki de aynı model sonuçta erkek milleti, herkesle oynasmayi çok severler.
70 Yorumla
+1 yılmeraba
ezik demek dogru olmaz ama öz güveni düşüktür ve kendini begenmediği için seni kendisine fazla görüyor. ya da belki geçmişinde yaptıgı hatalar yuzunden seni kendisine göre temiz biri olarak görüyordur ya da çevreden aldıgı olumsuz sozler vardır
aslında bana göre bu durum çok saçma bir kadın veya erkek olsun farketmez iki kişi beraberse zaten bir birlerini hakediyordur ha illa bşr taraf daha guzel olur daha bakımlı olur ama sende kendini geliştir bakımlı ol neden baskasını kendinden degerli gorur ki bir insan evet herkes bir degil ama herkesin eksigi vardır.
30 YorumlaSevgiliniz hakkında hiç bilgi vermemişsiniz, bu durumda söylediği bir cümleye bakarak karakter tahlili yapmak büyük haksızlık olur. Toplumsal psikolojimiz o kadar kötü ki, diğer yozlaşmış toplumların içine düştüğü kuyuya biz de düşmüşüz, çıkamıyoruz. Modern gibi gözüken ama özünde yozlaşmış olan toplumlarda çok görüyoruz bu durumu. Bir de alabildiğine sid. k yarışı. Duygusal mı, çekingen mi, çabuk korkan biri mi, davranışlarınız mı etkiliyor durumu v. s. hiç bir şey bilmiyoruz. Neden böyle söylediğini sorduysanız cevabı ne oldu? Sormadıysanız, o da ayrı bir sıkıntı. Bu şekilde hayatınız boyunca çok insan kaybedersiniz, hatta ruh eşiniz olabilecekleri bile. Kendinize ve karşınızdakilere yazık edersiniz...
10 YorumlaNe alaka ya belki de sana ilgi sevgi vermeye çalışıyordur ama bunu yeterli görmüyordur veremeyeceğinu düşündüğü için öyle söylüyordur ayrıca özgüven eksikliği de gayet olabilir sonuçta bu lise çağında yaşanan bir şey veya cocukken yaşadığı şeyler sebep olmuş olabilir keşke sizi seven değer veren insanlara biraz daha naif yaklaşsaniz
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Başka birisi vardır hayatında klişe laflar ya da onun gönlü yoktur onda kaçamak cevaplar soğutur.
70 YorumlaSana değer veriyor o kesin ama birşeyden dolayı sana zarar gelmesinden veya ailesi veya birileri biseyden dolayı uzak dur demiş olabilir çünkü çocuk seviyor seni ama bir şey var onuda sen bul bil
12 Yorumla
Soran+1 yılUzak mesafelerdeyiz kavuşmamız zor ikimiz de farkındayız bundna böyle söylüyor olabilir mi
Farklı bir bakış açısı olarak, ayrılmak isteyip söyleyemeyenlerin de en çok başvurduğu yöntemlerden biri olabiliyor bu cümle. Aslında ezik falan değildir ama ayrılmak istiyordur ve seni kırmak istemiyordur. Sadece sana ümit verdiği için böyle bırakıp gitmek vicdanını acıtacağından seni daha iyilerine layık olduğuna inandırıp ayrılığı hızlı atlatmanı istiyor olabilir.
20 YorumlaÖzgüveni düşük değil ezik değil direkt aşağılık kompleksi yaşıyordur. Bunu diyen erkek iki üç ay maksimum 6 ay sonra aldatır. Kendi kendini kanıtlamak tatmin etmek ister. Tecrübe ile sabit. Çevremdeki ilişkilerden de gördüm maalesef bunu. Böyle erkolardan uzak durmak en mantıklısı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Senden ayrılmak istediği için uydurduğu bi yalan... bu kadar saf olma gurban olduğum adamı yerler bunlar var yaa... topunu tek tüfekle öldüreceksinde neyse sakin olmam lazım zaten sinir eden çok reel madriddee..😂😂
10 Yorumla
+1 yılbu erkeklerin başından savmak için kullandıkları laflar bunun gibi çok fazla şey söylerler. sen daha iyilerine layıksın, ben kötüyüm, sen çok iyiisn, psikolojik sorunlarım var, ailemle sorunlarım var. bunun gibi şeylr söylemeyi erkekler çok sever bunlaarın açılımı seninle uyuşamadık, sıkıldım, başka kişilerle tanışmak istiyorumdur.
00 YorumlaBaşından savma, kendinden uzaklaştırma, bir halt yemiş olma sonuçu ortaya çıkan karşı tarafı yükseltme kendini alçaltma ters psikoloji uygulayıp sakince ayrılmaya çalışma denemesi. Kimse kimseden çok iyi diye ayrılmaz ve böyle saçma sözcükler “sen daha iyilerine layiksin” demez.
Seni aksine başının tacı yapar, yapması gerekir.00 YorumlaMuhtemelen benim gibi düşünüyor. Mesele şu kendisi için gerçek olamayacak kadar iyi insan olduğunu düşünüyor. Seni kendiyle kıyasladığında daha iyisine layık olduğunu söylüyor. Şu sözler içinde varsa söyle eğer böyle düşünüyorsan "o zaman benim kıymetimi iyi bilerek benimle ol." diye. Bunu diyemeyecek olsanda bunu gösterecek şekilde onunla konuş.
00 Yorumla
+1 yılKendi değerini bilmeyen bir insan asla senin değerini bilmez. Senin verdiğin değerle g*tü kalkar gider senden ayrılır başka kızlara yazar şaşmaz bu uzak dur o insandan
39 Yorumla- +1 yıl
O kdr beyinsizsin ki ne yazacgimi bilemedim.
- +1 yıl
Kendin aynı şeyi yaptığın için Zoruna mı gitti sujxjekxkskkd
- +1 yıl
Ben yapmadim. Brnim sevgilim hiç olmadi
- +1 yıl
Tamam işte bu tarz insanlar hep böyle yapıyor biliyor musun kendine değer vermediği için karşıdakine de değer vermiyor yemin ediyorum öyle bak
- +1 yıl
Alakası erkek beyni böyle değil. Kendi ozguveni fazla olan erkek zaten bir sana bir ona gider. Onn sadik olmasi daha zor.
- +1 yıl
Sen kendine değer verip sevmezsen kendini değersiz görürsen eğer karşıdaki insanın sana verdiği değer sana saçma gelir ve bu niye bana değer veriyor o zaman Buda değersiz biri der
- +1 yıl
İste onu demez kendimden biliyorum.
+1 yılSeni yüceltiyor mu yoksa ben daha iyilerine layığım gibi mi diyor?
19 Yorumla
Soran+1 yılBeni yüceltiyo
- +1 yıl
Kendini değersiz görüyor ama ezik diyemeyiz yine de. Bence ona yardımcı olmalısın kesinlikle niye böyle düşündüğünü değerli olduğunu falan söyle.
Soran+1 yılSenin adın yusuf mu bu arada
Soran+1 yılKendini değersiz görüyorsa beni de sevemez diye düşünüyorum haliyle soğumaya başladım
- +1 yıl
Ne alakası var niye sevemesin? Hayır değil nereden çıktı? :D
Soran+1 yılBilmiyorum öylr oluyor çünkü. Eski bi tanıdığa benzettim galiba ppden
- +1 yıl
Öyle oluyor dediğin şey o bunu söylediği için sen onu güçsüz gördün ve ona olan saygın azaldı yazık ya cidden. Onu bıraktığın an muhtemelen yıkılacak.
Soran+1 yılSaygım azalmadı ama beni şüpheye düşürdü. Sevdiği kıza bir erkek böyle şeyleri rahat söyleyebilir mi?
- +1 yıl
Saygı azalmadı diye düşünen sensin fakat saygın rahat şekilde azaldı bilinçaltın böyle çalışıyor çünkü. Ayrıca hayatında yanlış giden bazı şeyler olabilir kendisinin ve seni eğlendiremediğini mutlu edemediğini düşünüyor olabilir.
yani özgüven eksikliği vardır belki de ya da bunu sana dediyse seni kendinden üstün görüyordur özgüven eksikliğinden dolayı da böyle düşünmüş olabilir bunu bir erkeğin demesine de şaşırdım ve ilk kez gördüm çok duygulandım şu an ya
22 Yorumla
Soran+1 yıl🙁 🙁
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eziklik göstergesi değildir
Sadece cesurca söyleyemediği şeyleri kamufle etmeye çalışıyor
Seni istemiyor ama bunu söylemeye cesareti yok
Ve başka bir kişiyle birlikte olmak istiyor
Seninle olduğu hali onu mutlu etmiyordur10 YorumlaAyrılmaya bahane arıyordur. Vicdan yükünden kurtulmanin yolunu tüm mesuliyeti üzerine almakta görecek kadar da korkak biridir o. O kadar korkak biriyle kumdan kale bile yapamazsin
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı. Çok güzel olduğunuz için sizin yanınızda cesaret bulamıyor olabilir
Ya da , Sizden bir şey bulamadığı için aylırmak isteyipte kalbinizi kırmamaya çalışabiliyor olabilir
Cevabını Aynaya bakarak verebilirsin
00 YorumlaArtik su ask muhabbetinden bi bikin ha ne sevmek var ne sevilmek her sey olmus menfaat cikar ugrasma kimseyle git oku calis neyse iste anayin evinde otur erkeksiz olmessiniz mersk etme ezik degil baskasiyla ilgileniyordur ilgilenmiyorsa da konusmasaniz olmessiniz zaten.
10 Yorumla
+1 yılEzik değil suçludur bence suçluluk duygusu karşısında ki insana olan tavrında bir merhamet bir hoş görü havası verir çünkü vicdani bir rahatsızlık onu rahat bırakmaz ve karşındakine açıklayacağı için kendini ezik gösterme çabalarına girer kendi şahsi fikrim kimseye karşı negatif düşünce değil
10 Yorumla
+1 yılBana göre seni istemiyordur. Bahane ediyordur. Gerçekten isteyen bir kişi bu tarz şeyleri gündeme getirmek yerine kendisi bu tarz durumlara çözüm arar. Mesela sana yakışmadığını düşünüyorsa sana yakışmak için bir şeyler yapar. Bilmiyorum böyle biri varsa da ben denk gelmedim ama ilişki dediğin böyle olmalı aslında.
00 YorumlaBir kadının bir erkek ıcın verdıgı degere sevgıye çabaya ragmen erkeğin gurur yapıp Ben seni haketmıyorum benden bı bok olmaz vs dıyen erkekden ayrılıcaksınız çünkü senınde bı kalbın onurun gururun var canı sıkılınca ben senı haketmıyorum canı sıkılmayınca senı sevıyorumalr vs
00 YorumlaBildiğim tek bir şey varsa o da bu dünya da iyiler kaybediyor kimseye haddinden fazla değer vermeyeceksin aksi halde kalkıp sana öyle bir yamuk yapıyor ki hayatın kayıyor bu dünyanın kanunu öz güvensiz insan yoktur ona değersiz hissettiren insanlar vardır
00 Yorumla
+1 yılBu söylediklerinde samimi ise eğer eziktir yani eğer seni kendinden soğutmak için seni istemediği için diyorsa ezik değilde başından salmaya çalışıyordur
00 YorumlaYa aldatıyor duygu sömürüsü vicdan yapıyordur ya da senden ayrılmak için ufak bahaneler atıyordur ortaya yoksa emin ol hiç bir erkek kendisini ezik görmez görse bile bunu bir başkasına belli ettirmezz ayıkk ol böyle diyen birinide bence boşverr durumu araştır yinede senn kararın ama bir erkek için aslaa ama asla üzülmeye değmez emin ol
00 Yorumla
+1 yılKimine göre kaçış, kimine göre insaf, kimine göre ezikliktir. Önemli olan senin ne hissettiğin ve onun ne düşündüğüdür. Hayat sürprizlerle doludur ve herkes için bambaşkadır.
00 Yorumla
+1 yılÇeşitli nedenleri olabilir.
Övgüye ihtiyacı olabilir, bunun dışında ayrılmaya bahane arayan erkek söylemleri bunlar.
10 Yorumla
+1 yılCanım yani diyor ki ben senden ayrılcam ama ben terk etmiş olmak istemiyorum , vicdanım rahat etmez. Sen beni terk et içim rahat etsin diyor
10 Yorumla
+1 yılAyrılmak için bahane ya ayrılalım de bakalım napicak ilk basta biraz tiraz edebilir ama bence amacı gitmek
10 YorumlaO seni istemiyor ve vicdan azabı çekmemek için de seni öyle avutuyor
14 Yorumla
Soran+1 yılBen günlerce yazmasam bile kendisi geri geliyor istemiyor diyebilir miyiz cidden
Soran+1 yıl@Enes_43_ neyi kurmak istemiyor
+1 yılSeni kendinden soğutup daha önceden konuştuğu biri vardır onunla birlikte olmak istediği için öyle söylemiştir
00 Yorumla
+1 yılBence ilişkiden blkmıştır başından savmak için klişe laflar diyordur ve kendini küçültüyor 1 bakımdan aslında karşı taraftan öyle gözüküyor
00 Yorumlaya acıtasyon yapıyor senden bişiler duymak için.. veya gerçekten özgüveni olmayan biri.. ergenlikte işin içindeyse normaldir.
00 YorumlaEzik değil seni istemiyorum git başımdan senden kurtulmak için kendimi kötülemeye razıyım demenin başka yolu bu
00 Yorumla
+1 yılBu ciddi ve samimi kişiliklerde olur. Siz evlilşk düşünmezsiniz ve karşınızdaki karakterde evlenmeliktir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılBunun için birçok sebep arayabiliriz. Benim tahminim kendisi ciddi sorunlarla karşılaştığı için senin de aynı durumuna düşmeni istemiyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı. Ezik değilde bir sorunu var ya evlidir ya da alet çalışmıyor veya dağa iyisini bulmuş olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen daha iyilere layıksın her son yeni bir başlangıçdır ayrılmak isteyen kişilerin kullandığı kelimeler ?
00 Yorumla
+1 yılBende bunu yaşadım.
Bu hikayede kendisi maduru oynar ama asıl madur sensindir ve bunu cok sonra farkedersin.00 YorumlaGenelde hep şu söylenir "klasik erkek yalanı". Ama belki seni daha üst seviyelerde biri olarak görüyordur. Ve sana yetemeyeceğini düşünüyordur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı. Özgüven sorunu yaşıyor. Gerçekten ilgin varsa bence biraz destek olabilirsin. Sahiplendiğini hissederse onun da özgüveni gelebilir.
Ama şımartma.00 Yorumla
+1 yılBöyle diyosa istemiyordur salla gitsin ya , bu devirde kimsenin kahrı çekilmez başka insan mı yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılEzik demeyelim ama kendine güveni az diyelim ve evet böyle erkekleri sevmiyorum
10 Yorumla
+1 yılErkeğin dürüst olduğu noktalardan biridir onu dinle
10 Yorumla
+1 yılmanipüle etmeye çalışıyordur yaa, başka biri vardır hayatında, senden de kopamıyordur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevmiyordur seçenek fazla seni eledi kisaca
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani bir tür sıvışma yöntemi. Adam olamayanların yöntemi diyelim. Abi hoşuna gitmiyosa kızın vaktini alma kendisinin gitmesini bekleme. Açık açık olmuyo de de-fol git yani
00 Yorumlaezık olmakla bı alakası yok layık gormuyor kendıne senı sevmıyor yanı seven ınsan oyle demz
00 Yorumla
+1 yılKendisine güveni olmayan erkek başa bela olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı.
+1 yılHayır değildir karşıdaki kişi seni istemiyorsa bunu nazik bir şekilde söylemiştir
00 Yorumla Güven problemi var kendi ile ilgili. Cazibesi de kalmaz böyle giderse.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle demişse anlamıştır. Seni taşıyamayacağını. Yol ver gitsin. Zorla güzellik olmaz.
00 Yorumla Eziklik değil, kendisini tanımak 🤣 demek ki kendini biliyor sana yetemeyeceğini.
00 Yorumla
+1 yılSorumluluk yok veya seni istemiyor bahane arıyor. Takılma ilgilenme
00 Yorumla
+1 yılAnlamı: Ben seni hak etmiyorum daha iyisini hak ediyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Öyle diyorsa bekleme uzaklaş işte sana kalmış ama ben onu diyen birini 1 dk tutmam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden ezik görüyorsun ki belki senin iyiliğini istiyor olamaz mı?
00 Yorumla - Devamını Gör (167)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat