Önden belirteyim benimde zaten, kız arkadaşım dışında hayatımda hiç kız olmaz.
Hemcinslerimi çok iyi tanıyorum, yüksek çoğunluğuna güven olmaz. Kızın yüzüne kardeşim deyip, arkasından ne muhabbetler açanlar gördüm.
Bendekinin özgüvensizlikle, kız arkadaşıma güvenmemekle alakası yok. P*şt hemcinslerimin sevgilim üzerinden kötü girişimler, kötü düşünceler elde etmesi kaldırabileceğim bir şey değil. O yüzden benden başka erkek arkadaşı olsun istemem. Bunu kabul edecek uygulayacak kızlar var kalmış mıdır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Erkek dediğinde öyle olmalı zaten ama kendide yapmiycak tabikide ne o öyle iş arkadaşı komşu vs ters var var senin düşüncede çok kız var
Bana mı denk gelmiyor anlamadım ki, bana denk gelenlerde birbirimize kısıtlamaya karışmaya hakkımız yok deyip, karşı cinsle çok yakın samimiyet kuran kızlar
Feminist buluyon demekki hep evcimenlerle yakınlaşmayi dene
Nerede denk gelebilirim dediğiniz gibilerine. Benim gördüklerim üniversite ve işyerindekiler
Evinde oturanlar genelde ama tabikide her okuyan çalışanda feminist değil her evde oturanda evcimen değil arayıp bulucan sana uygun kişiyi
Evleri mi tek tek gezmem gerekiyor :D Nasıl ulaşacağım onlara
Mahallenin demir başı teyzelere haber sal onlar bulur getirir sana 😂
Ah keşke öyle bir yerde otursam, kimsenin kimseyi tanımadığı gençlerden oluşan bir sitede otuyorum :D
Afferim evladım ben 106 yaşında bir insanım benim bir kızım var sana vermek isterim
:D :D :D
İş arkadaşı olabilir ama
İş arkadaşı olunca kötü düşüncelere sahip olmuyor mu? Şirkette çalışıyorum, eşini aldatanda görüyorum, evli bekar farketmeden asılan da.
Kötü niyetliler her yerde olabilir ki önemli olan eşinin iyi olması
Yukarıda da dediğim gibi eşim iyi olsa da, kötü niyetli kişiyle muhattap olması beni rahatsız eder
O da anlar öyleleri ne çok yaklaşmaz ki
işte dediğim gibi anlamak mümkün olmuyor kimi zaman, kızların yüzüne kardeşim arkadaşım hanfendi diye kibar yaklaşıp, arkasından neler diyen ve neleri hedefleyen hemcinsim dolu her yer
Tabi kimseye güven olmaz
aynen o yüzden iş yerindeki adamlarla da arkadaşlık kurmasını istemem
Konuşabilir iş gerekegi ama
Gereği
şu dosyaları alır mısınız, şu dosyaları alabilir myiim, günaydın merhaba... o kadar
Benim hiç yok 🙄
Fotoğraf sana mı ait, öyleyse fotoğraftan kaybediyorsun : )
Bana ait ama neden ki
Üstteki görüşlerimi okuyunca saf birine mi benzettin :D
Hayır okumamıştım demin okudum öyle de düşünmedim
Bana neden öyle dedin onu anlamadım açıkçası
Dalga geçiyorsun diye düşündüm de. Nedeni açıklayım yine de. Göğüs, erkeklerin yüksek çoğunluğu için kadının en tahrik edici yeridir. Dekolte giyen bir kızı sahiplenici erkeklerin çoğu istemez, bu durumdan hoşlanmaz.
Ama beni tanımıyorsun ki
Tanısam da hayat görüşümüzün ve yaşam biçimimizin uyuşacağını zannetmiyorum
Ne istediğini söyle
Mutluluğu madde ve mekanda aramayan, eşine sadık. Gösteriş, gece club, alkol vs uzak olan. Huzurlu sakin bir yaşantıyı tercih edecek biri
Oradan bakınca gece hayatı olan biri gibi mi duruyorum karnım ağrıdı gülmekten 😂
Bu dediklerim sende olmayan şeyler falan demedim ki, genel olarak isteklerimi saydım, sen tamamını karşılıyor musun :D
Ahaha kesinlikle öhöö 😪
bak resminden zaten karşılamadığını anladım :D
Peki ala
bulabilirsin