Tv de bir kadın anlatıyordu. Kocası çok iyi pek merhametli ama içince sinirli oluyor kötü laflar diyormuş.
Evet evlenirim
Hayır almayayım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben içen kadının çok sorun olacağını sanmıyorum. yani bir kadın alkol alınca zaten çok fazla değişemez. eğer flörtöz falan olursa ki olamaz o zaman ayrılırdım. çünkü bende mesela içiyorum bazen. ama hiç bir şekilde karakterim değişmedi. hatta sırf bunu merak ettiğim için bir gün midem bulanana kadar alkol aldım. baktım ki insanların dediği gibi hatırlamama unutma ya da farklı davranma gibi şeyler olmadı bende. yani bu bahane. temiz kalpli biri için de aynı kalır değişmez.
Alkol, insanın içinde zaten mevcut olanı ortaya çıkartır. Özünde iyi olan birini canavara dönüştürmez. İçince sapıtan biri içindekileri ayıkken bastırıyordur.
İçmemek gerekiyor demek ki. O zaman kişiler fedakarlık yapacak ve alkol almayacak.
Yani kalbinin iyi olması harika evet ama değişen birini şahsen istemem. Evet içince her insan istemeden değişir ama ben çizgisinden çıkmayan aynı hâlini az çok koruyan birini isterdim
Cevap
22Cevap
Alkolden vazgeçerse, olabilir. Sürekli alkol içen biriyle olmak zaten istemem.
Böyle biriyle evlenmek istemezdim.
Bir de onla mi uğraşacağım gerek yok
İçen biriyle dostluğumda olur ilişkimde olur ama dengesiz problemli biriyle olmaz.
Hayır. İçince degil, başka türlü de değişir o halde. İnsan kendini sarhosken gösterir. Bu demek oluyor ki aslında şiddete basvuran biri. Ayrıca sinirlenince de gözü döner. Yok, almayayım.
İçine değişen, benliğinden uzaklaşan birisiyle arkadaş dahi olmak istemem. Ya değişme ya da içme.
evlenmem. içince psikopata bağlarsa bide owww. ben ondan çekmem ama onun benden çekeceği olur. kafasına koltuk takımı atarım
ağzıyla içmeyi bilmeyen biriyle arkadaş bile olmam
Alkol tüketen birini hayatımda istemem doğrusu.
Partneriniz %100 mükemmel olamaz ki. Onu her şeyi ile sevmeye çalışın.
Evlenirim, sorunlu adamlarla uğraşma konusunda uzmanım😏
Allah düşmanım başına vermesin. Alkolik bir insan.. istemem ‽
Hayır almayayım. İçen biriyle evlenmeyi düşünmem zaten.
İçince değişen adam iyi kalpli değildir, gerçek yüzünü saklıyordur
İçince sapıtan biri ya yol yordam bilmiyordur ya da içinde baskıladığı kötü huylar vardır.
içen insandan zarar gelmez ama içmeyi bilmeyen insan çok çektirir, ağzıyla içmeyi bilmeyenden uzak durmak lazım
No sigara no alkol, nett.
İçince sevdiğini kırıyorsa olmaz o iş 🙂
Hayır, alkol kullanan biriyle evlenmem.
içen birisini istemem ben de kullanmıyorum çünkü
Alkol alan adamın derdi çekilmez
Bile bile evlenmem...
İçmeye karşı olduğum için bu mümkün olmaz
Hayır istemem.
İçenleri severim✌️
İçen biriyle zaten evlenmem
Alkol kullanan biri tercihim değildir.
İçince beni dövmeyecekse olabilir
İçen adamla evlenmek. istemem
İçen biriyle düşünemiyorum kendimi
Sen değilsen olmaz 😂
Benle ne alaka😃😂
Senden başkası melek olsa, evliliği düşündüremez bana da ondan 😂
Allah Allah😃
Bana mı geliyorsun 😂
Hayır 😂😂
O zaman evde uslu uslu otur 😂
Yoo işim var dışardayım evi ne yapayım evde kalmış kızlar gibi iş kadınıyız biz😃
Konum at, iş kadını görsün bu gözler 😂
Hayır tabiki
Çok fazla sevgi gösteren çok iyi ve şefkatli var
Hayır
alkolü bırakırsa evet
Yok ne isim var
İçmesine izin vermem
kötüleşiyorsa içmeyecek.
Hayır evlenmem.
Almayalım
Allah korusun
Bemim gibi tozunda dengesizse neden olmasin