Selams :))
Çok iyi birisi, sizi de çok seviyor; ama siz bişey hissetmiyorsun.. Çekim yok, beğeni yok, heyecan yok, arzu yok..
Evlenir misiniz?

Selams :))
Çok iyi birisi, sizi de çok seviyor; ama siz bişey hissetmiyorsun.. Çekim yok, beğeni yok, heyecan yok, arzu yok..
Evlenir misiniz?

Ben tabi ki de beni seveni severim yani benim için aşk da zaten karşılık olmalı karakterine aşık olurum dış güzelliğine aşık olmam. ve beni seven kadına aşık olurdum. kimsenin de peşinde koşmazdım hiç bir şekilde.. ayrıca benim için cinsel çekim de önemli değil yani önce tanımam lazım bu yüzden de şans verirdim karakteir güzel olsun yeterli benim için. ama insana göre değişir Bu tür duygusal durumlar oldukça karmaşık ve yaygın olarak yaşanan bir durumdur. İnsanlar arasında hissedilen çekim ve duygular, farklı kişilere göre değişebilir ve zamanla değişiklik gösterebilir. Bir ilişkide bir tarafın yoğun duygular hissetmesi, diğer tarafın aynı duyguları paylaşmak zorunda olduğu anlamına gelmez. Bu gibi durumlarla karşılaştığınızda, içten ve dürüst olmak önemlidir. Eğer sizde karşılıklı bir çekim veya heyecan hissetmiyorsanız, bunu açık bir şekilde ifade etmek ve diğer kişiyi kırmadan konuşmak önemlidir. Karşınızdaki kişiye duygularınızı net bir şekilde anlatmak, ona karşı açık ve dürüst olmak, onun da kendi duygularını daha iyi anlamasına yardımcı olacaktır. Bir ilişkide tek taraflı duyguların olduğu durumlar zorlayıcı olabilir ve bu gibi durumlar insanları kırabilir veya üzebilir. Ancak, bu duyguların geçici olabileceği veya zamanla değişebileceği de unutulmamalıdır. Duygusal bağlamda, insanların farklı hızlarda duygusal yakınlık geliştirdiği ve birbirlerine olan duyguların zamanla değişebileceği doğaldır. Bu nedenle, bir ilişkiyi zorlamadan, içten ve saygılı bir şekilde iletişim kurmak, ilişkilerde sağlıklı bir şekilde ilerlemeyi destekleyebilir.
Çok iyi biri, seni seviyor ama sen bir şey hissetmiyorsun. O zaman önümde birkaç seçenek
1. Sen kötüsün ve ona layık olmadığını düşünüyorsun. Yani onun için zararlı birisi olduğunu düşünüyorsun.
2. Sen baskın bir kızsın yöneteceğin bir erkek istiyorsun ya da sen uysal bir kızsın, seni yönetecek bir erkek istiyorsun.
3. Fiziksel ve ruhsal olarak yeterli ve yetişkin bir erkek olarak görmüyorsun onu. Çocuksu ve amatör buluyorsun. Çünkü kadınlar, ister iyi olsun, ister kötü olsun. Yeterli ve yetişkin olmayan hiçbir erkeği sevemez.
Yukarıdaki seçeneklerin hangisi kimin için uygun olsa herkes senin gibi düşünür.
Bence onu reddetme, kabul et. Bir süre gez dolaş ama onu darla, zorla, bıktır. Kendisi senden uzaklaşsın, kendisi gelip ayrılmak istesin senden. Emin ol seni seven bu kadar iyi bir adamı en başında reddetip onu hezimete, bunalıma ve güvensizliğe itmenden iyidir.
Merhaba,
Sırf çok iyi diye biri beni seven ama sevmediğim biri ile evlenmem. İyi ise cennete gitsin ya da girsin!
İnsan evladı çiğ süt emmiş, nankör, her şey beklenir. İyiliğine inanmam, güvenmem. Günümüzde iyilik yok yok denecek kadar az karnım tok iyilere!
Hem ben iyi birini istemiyorum...
Hayır evlenmem..
Evlenmemeli kimse sonradan severim alışırım muhabbeti doğru değil.
Sonradan o tutkuyu aşkı başka yerler de arıyorsun. Olan çocuklara oluyor, seni sevene oluyor.. Yazık ve bu yaşattıklarını yaşamadan ölmeyecek kimse.
Cevap
35Cevap
Zamanla bende hissederim sevmek acı verir sevilmek en güzeli onun için evlenirim.
İyi birisi olması iyi anlaşacağımız ve birbirimizi sevebileceğimiz anlamına gelmez..
Evlilik için evlilik yapmam
Hayır evlenmem tabi ki evlilik öyle oyuncak değil ki sonuçta bir ömür paylaşacam yanımda o olacak ama sırf iyi diye evlenecek değilim belki başta iyi olup sonra kötü bir çıkacak. Zaten çoğu insan iyice düşünmeden onların iyi hallerine inanıp evleniyor sonra boşanıyorlar.
Yaşına yakın birisi iyi olup sana diğer şıkları eleyecek he? :D kriterine uymuyor muhtemelen o yüzden elenir aksi takdirde iyi birisi olacak karşı cins olacak ve çekim vb. şeyler olmayacak yok yaa :D
Sadece iyi biri olduğu için evlenmem sonuçta bu Ilişki değil Evlilik ve içimin isinmadiği aşık olmadiğim içinde sevgi bile yoksa istemezdim Kafa dengi değilse yaşam tarzıma uymuyorsa o kişiyle ilişkiye başlatmazdim
Mevlana ne güzel söylemiş;
Seni seveni zehir olsa da yut,
Seni sevmeyeni bal olsa da unut.
Belki de Soner Sarıkabadayı bu yüzden seveni arıyordur. 😅😅
Evlenebilirim sanırım ya.
Bunu yaparsam hem ona haksizlik etmis olurum hem. kendime bunu ona yapmaya hakim yok belki ben onu 1 ömür sevemiyecegim buda onu acısıyla 1 ömür yaşıyacak iki taraf içinde kötü evlenmezdim
Sevmesiyle birlikte istediğim kriterleri de taşıyorsa neden olmasın.
Hiçbir çekim hissetmiyorsam onunla evlenmem ve onun zamanını da çalmam. Güzel bir şekilde vedalaşırım.
Hiçbir şey hissetmediğini biriyle evlilik düşünemem.
Mutlaka duygusal bir bağ kurmuş olmalıyım, diğer türlü mutsuz olurum zaten.
Ben hayır evlenmem. Ama mantık evliliği yapan çok bu şekilde. Maddiyata dayalı rahat yaşam adına ama kimse mutlu olmuyor sonunda.
ben romantik veya cinsel herhangi bir şey hissetmiyorsam olmaz
Sırf iyi biri diye hayatıma her iyi olanı almam. İnsanlar değişir
Evlenmem. Duygularımı hislerimi kenara atamam başkası seviyor diye
Hayır, asla. His beslemediğim biri ile hayatımı paylaşmam.
Hayır evlenmem cekim. muhakka. olmali yoksa arkadaştan ne farkımız kalır
Hayır. Sevmedikten sonra bana ne iyiliğinden?
Arada çekim olması önemli. Sonuçta o adam yanında osurucak, sabah kalktiginda ağzı kokacak. Kili, tüyü, teri olacak. Arada çekim olmazsa olmaz.
İyiyse Allah cennetine alsın onu inşallah ama evlenmem 😄 ben bir şey hissetmiyorsam olmaz o iş 🤭
Beni seviyorsa gerisi teferruat, tabiki seve seve evlenirim, huzur onunla ise başka ne isterim
Evet evlenirdim. Aşk karın doyurmuyor, problemleri çözmüyor, olumsuz giden şeyleri düzeltmeye yetmiyor. Adam on numara adamsa evlenirim zamanla seversin zaten seni seven birini. Eğer gerçekten dediğin kadar iyi biriyse
Hayır evlenmem tabi ki
evlenmem takılırım sadece gezip dolaşma falan
Hayatın getirilerine ve yaşıma bağlı şuanki düşüncemle bu tarz bir olayın içinde sevgili bile olmuyorum büyük ihtimal evlenmem de sadece görüşürüm denerim bir çekim olmazsa söyler ve ayrılırım
Bence sağlıklı ve akıcı bir evlilik sürdürebilmek için elektrik şart, çok iyi biri diye evlenmeye kalkışırsan eğer , çok sıkıcı bir ilişki yaşarsın diye düşünüyorum.
Tabii ki evlenirim bence bu bir fırsat agkshw
Hayir iyi birisi olmasi evlenmek icin yeterli bir sebep degil
İyi birisi derken cami mi yaptirmis medrese mi
Türk kızlarının kibri yüzünden evlenemiyorum
35+ kadın ara eğer maddi gelirin iyiyse ve ruh hastası değilsen mutlaka evlenmek isteyen kadın bulursun, senin kibirli dediğin kızlar 20 li yaşlarda gezmek eğlenmek isteyen kızlar, onlarla evlenemezsin.
o kişiye kalmış kimi aşk evliliği ister kimisi mantık ama ben olsam evlenmem
Zaten o tiplerle evleniceksin
Yönetmeside kolay olur öyle tipleri, maddi durumuda iyi olsun piyangoyu vurdun😁
@donmeyenparaustu maddiyata bakan kadin aptaldir bi kere... ve yonetmek istedigimle ilgili bisey soylemedim oyle olsaydi burada belirtirdim
Evet çok mantıklı
Hayır aşık olmam lazım.
Evlendim ama şimdi ki aklım olsa asla evlenmezdim
Hayır evlenmem hissetmem lazım.
İyilik yetmiyor, sadece iyi olmak yetmiyor
Yok ya ben bişey hisetmiyosam olmaz o iş
Zamanla olacağını düşünüp evlenenilirdim
hayır evlenmem derdim ama evlendim
Güven sorunuma dermansa sohbetimiz uyuyorsa evet
Dengesizin tekiyim belli olmaz benim işim
Bulmuş belasını arıyor derim 🙂
Aşık değilsem evlenmezdim
Çok saçma bir karar olurdu
Hayır bende sevmemgerekir
Arzulamıyorsam bitmiştir
Hayır
hayır benimde sevmem lazım
Birinin iyi insan olması beni evliliğe ikna etmez.
Evlenilmemeliymis.
Aşk lazım aşk lazım 😄
evet
Evet
Evlenirim.
Evlenirim
Hayir
Hayır Evlilik Aptallık.
Evlenirim
Ebettt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?