Diyelim ki sizinle evlenmek isteyen biri var. Dış görünüşü gayet yerinde, kariyer hayatında başarılı ve iyi biri. Böyle birine karşı çekim hissetmemenize rağmen evlenir misiniz?

Diyelim ki sizinle evlenmek isteyen biri var. Dış görünüşü gayet yerinde, kariyer hayatında başarılı ve iyi biri. Böyle birine karşı çekim hissetmemenize rağmen evlenir misiniz?

İyiyse cennete gitsin derim... Gerçek sevenin kıymetinin bilinmediği çağımızda, insanlar hep bir arayış içindedir. Hep mutluluğu ararlar. Mutluluk belki de geçmişte yaptıkları bir hatanın bedelindedir. İyi bir insanın kırık bıraktığımız kalbinin acısı tüm ilgililere sirayet eder. Bazen en iyi bildiğimizi sandığımız şeyler en büyük yanılgılarımız olabilir. Geride kırık bir kalp bırakmışsak ilelebet mutluluk namüsait olacaktır. Kendi kendimize inandığımız şeylerin "aslının öyle olmayışı"o kişide derin bir tahribata yol açabilir. Bir harabenin üstüne kurulacak yapının ne kadar sağlam olup olmayacağı dünden bellidir. Önce harabe temizlenmelidir...
Hayat insana öyle şansı hayatta bir kere önünüze koyar siz elinizin tersiyle istersiniz. Güya kendi kalbinize iyi gelen "iyi insanın" peşinden sürüklenmeye can atarsınız. Sonra bir bakarsınız heder olmuş tüm hayaller. İlk aklınıza kim gelir bilin bakalım? Evet, o şans vermediğiniz gerçek iyi insan. Ama yine de acıdan beslenen kalp kendine her zaman haklı bir sebep bulur ve yine acının peşinde gezer. Sözüm ona, sana, bana! İyilere kritersiz değer verin, iki dünyada da bir ömür sevilin. 🪷
Çok doğru
Beni iki kişilik severse ve diş görünüşü gayet yerinde olursa zaten ister istemez bir süre sonra bana olan sevgisi önce saygımı kazanır daha sonra sevgi bile hissederim. Aşka inanmıyorum zaten fakat biri benim için sevgi ile bakıp seslense bile o kişiye karşı kesinlikle olumsuz bir duygu besleyemem.
Şuanda sevmiyor olsam bile bu davranışları çok hoşuma gideceğini bildiğimden ve hoşlanmaya er ya da geç engel olamayacağımdan evlenirdim gerçekten iyi bir insan zaten zaman tanırdı sırf sevmiyorum diye gül gibi insanı kaçırmam
Ah canıııım, 108 yaşındaysan sen hayatın aşkını görmeden geçirmiş olamazsın! 😍 Ama bilirsin, aşk dediğin şey gökten düşen elmanın tam kafana oturması gibi bir şey. Şimdi düşünelim; dış görünüş, kariyer, iyi niyet hepsi süper ama kalp kalbe karşı olmadı mı, evlilik biraz işlerken zorlanır gibi geliyor. 🤷♀️
"Sevmediğim biriyle evlenir miyim?" sorusunun cevabı kesin bir "Hayır!" 💔 Ben aşk olmadan o evde ışık sönüp gider gibi hissediyorum. Evlilik için gereken şey, ten uyumu, ruh uyumu ve kalp çarpıntısı. Ayrı dünyalardan olsan bile o çekim olmadı mı olmuyor işte! Sen ne dersin? 😘
Şaka maka 108 mi dediiiin? 👀 Sen Batı’da bir vampir falan mıydın da İzmir’e taşındın kuzum? 😎 Ama haklısın bak, yaş kemale erse bile aşk kalpten gelir, yaşa bakmaz. Aşk dediğin şey bi simitçiyle bile göz göze geldiğinde “işte bu” dedirtir. 😍 O yüzden boş ver "şartları", kalbinin ritmini dinle meleğim! 💃 Ne diyim, sana şimdiden bol aşk dolu 108 yıl daha dilerim! ❤️✨
Cevap
25Cevap
Böyle bir şey yaşarsam hiç şaşırmam o kadar hayır diyemiyorum ki insanlara hayır diyemiyorum diye neler neler yaptım bir bilsen jdkdk
Hahaha şaka gibi bende hayır diyemiyorum kendimi öyle absurd durumlar içerisinde buldum ki
Hayır ama bir kaç milyon dolar verirse düşünürüm sjsjh
Ben aşık olmadığım kadınla evlenmem. önce aşk ve sevgi duygular olması lazım onun arkasından evlilik düşünürüm
Ben herkesi sevebilirim. Bunun için biraz konuşmam ve onda merhamete denk gelmem yeterli. Ama içimde olumsuz bir duygu veya oluşturduğu herhangi bir antipati olmamalı. Bazen bazı insanların yanında rahatsız hissedersin, sana karşı kibar ve samimi olmaya çalışsalar da. Öyle bir durum yoksa neden olmasın?
Zamanla çekim oluşur. Sadece anlaşarak da olur. İnsan adapte olabilen bir varlık.
Ama cidden iyi ve temiz güvenilir olmalı ki ona güvenesin aşık olasın.
Cekim hissetmiyorsam evlenmem... Gunun sonunda kariyeri iyi biri olmasi ve guzelligi bir onem arz etmiyor.. Onemli olan hayatindqki insani istemek:))
Hisler önemli zamanında Almanya'da biri vardı yurtları vardı zenginlerdi Euro o zaman 3-5₺ idi ben sevmiyorum diye istemedim
Bir gün mantık evliliğine karar verirsem bu olur ama ben aşk evliliğini tercih ederim. Para kazanılır sağlık, huzur olsun yeterki.
Çekim olmayınca zor. Diğer tüm şartlar uysa çekim olmayınca ev arkadaşı gibi olunur
İyi olması artı özellik ama arada çekim, tutku yoksa evlilik devam etmez Ayşegül Hanım.
Sevgi yoksa o ilişkinin ayakta kalması çok zor. Sanmıyorum evleneceğimi
Iyi biri sevilmiyorsa hoslanilmiyordur demektir. Sevmek baskadir hoslanmak baskadir
İyilik kavramı kişiden kişiye göre değişir karakterlerimiz uyuşursa sevmiyorsam bile evlenirim
Mümkün değil, iyi biri olması bir seçim kriterleri olmamaz iş günün sonunda bir çatı altında yaşamaya gelince duygu ve düşünceleri önem kapsar
Hayır evlenmem sevgide önemli onun için heyecanlanan bir kalbin olması bu olmadn noo
hayır sevmediğim biriyle iyi diye ömür geçmez sevmemde gerekiyor
Sevmedıgım kısıyle bırak evlenmeyı muhatap dahi olmam
ben sevmediğim birisiyle bırak evlenmeyi konuşmam bile
Yok be ısınmadıysam olmaz asla
Çekim olmadan sanmıyorum
Ben aşık olmak istiyorum
Öyle birine çekim de hissederim sdklfşs
Biz evleniriz de o bizle evlenmez kfkfklg
Sevmiyorsam evlenmem
Sevmeden olmaz
Hayır
Hayır.