- 1 yıl
Seni seviyorum birlikte olmak istiyorum seninle sevişmek istiyorum ve seni görünce mutlu oluyorum demektir bence iyi bir yanı yoktur yatağa atma derdidir o imtihanlarım gibi sevgi en önemlisi onu da bulmak zor aşksa acısı zor mucizeyi yaşayana
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bugüne kadar doğrudan söylediğim tüm kızlar arkalarına bile bakmadan kaçtılar fakat ima edip üstü kapalı söylediklerimle dolu dolu şeyler yaşadım. Benim cevabım belli
20 YorumlaBir şair şiirini direkt sevgiliye yazar. Lakin aşkını söz sanatlarını, kelime oyunlarını kullanarak daha dolambaçlı bir yoldan anlatır. Yani ikisi birlikte demek daha doğru gibi geldi.
20 YorumlaOrtalarda bir yerde daha keyifli olduğunu düşünüyorum. Bazı zamanlarda nazlanarak bazı zamanlarda ise seni seviyorum diyerek geçen bir süreç daha hoş geliyor bana 🌺
10 Yorumla- 1 yıl
Önce bariz şekilde hissettirip tam anında dile getirmek.
10 Yorumla - 1 yıl
Dile getirilmeli, içten, samimi şekilde söylenmeli. Öyle imalara, yuvarlamalara gerek yok..
10 Yorumla Üstü kapalı imalarda bulunmak, aşırı heyecan verici oluyor :)
10 YorumlaAçığa vurdukça bitiyor. Flörtün bu kadar revaçta olma sebebi de bu bence
10 YorumlaBence olay aranızdakii heyecan ve tutkuya bağlı. Her saniye sevgi sözcükleri duyduğunuzda bile ilk günkü gibi heyecanlı ve mutlu oluyorsanız yani bu denli bir sevgi varsa içinizde her şekilde tatmin olursunuz. İster üstü kapalı ister direkt.
10 Yorumla- 1 yıl
Dünyanın en güzel kelimelerini de kullansa ben davranışa bakarım sonuçta herkes herseyi söylüyor her zaman davranış iyidir sözel bi yere kadar idare eder..
10 Yorumla - 1 yıl
İnsan dosdoğru olmalı. Bence direk seni seviyorum demek daha mantıklı. Diğer türlü karşıdaki insanda güvensizlik hissi oluşur.
10 Yorumla Direkt dile getirilmesi daha mantıklı yeşil ışık yakan erkeklerde kızların kafasında şüphe olur acaba herkese böylemi diye
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle
- 1 yıl
Dile getirilmeden ilk başta daha heyecanlı oluyor tabi karşılıklı olunca
10 Yorumla Üstü kapalı daha bi heyecanlı oluyor ya yarın acaba ne yapıcak ne diycek falan merak etmek daha hoş
10 Yorumla- 1 yıl
İkisininde yeri var her şey yerinde güzel..
10 Yorumla - 1 yıl
Üstü kapalı imalar heyecan verir.
10 Yorumla - 1 yıl
Direk sıcağı sıcağına olmalı bence
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Üstü kapalı imalarla olunca daha güzel oluyor.
10 Yorumla- 1 yıl
Üstü kapalı imalar. Gizemlilik varya offf ayri heyecan verixi bisi
00 Yorumla - 1 yıl
Üstü kapalı imalar kesinlikle
10 Yorumla Üstü kapalı hissettirildiginde
10 Yorumla- 1 yıl
Direkt dile gelmeli
10 Yorumla - 1 yıl
Emeğine sağlık süper ötesi olmuş.
10 Yorumla Üstü kapalı
10 YorumlaDirekt bence
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Merhaba 🧡. Aşk kesinlikle sözlerde değil davranışlarda saklıdır. Biz kez dile getirilmiş bir cümleyi duymaktaysa seni düşünerek bunu yaptım. Sen seversin mutlu olursun fikriyle yapılmış her türlü hareket ve davranış daha inandırıcı ve samimi geliyor. Emek verilmişse bir de sana aşığım seni seviyor demese de olur. Buradan duymak istemediğim anlaşılmasın tabi ki duymakta güzel ancak davranış her zaman ağır basıyor. Aşkı duyurmak değil hissettirmek gerekir.