AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yeni bir arkadaş edinecen , hadi hayırlı olsun
Bu mu anlami rüyanın
Kesin bu
Bir diğer rüyamda da başka bir konuştuğum beni ve eski sevgilisini terk ediyordu sonra başka rüyamda bu eski konuştuğum benim yanağımdan opuyordu bir başka rüyamda bu konuştuğum benim olduğum şehre geliyordu bulusuyordu bu ne anlama geliyor
sana yolculuk var
Yolculuk mu umarım hayırlı güzel bir yere atanirim ya , nereye yolculuk acaba
o kadarını ancak Allah bilir ama Konya gibi duruyor..
Ne alaka ya
Allah korusun daha güzel bir şehir olsun inşallah
Kesin koonya nesi var da, daha güzel olan yerler hadi yıkılırsa
Rüyalar anlamsızdır anlam yüklemeyin fazla kafanız karışmasın
Rüya bu çok takılma adam seni unutmuş bile zaten gitmiş evlenmiş
Rüya bu adı üstünde yarın gecede onun evlendiği kişiyi görebilirsin başkasını görüşün garipliklerle dolu bazıları gibi aldırış etme çok bence
Benim rüyalarım çıkar genelde ve düzenli olarak görüyorum görmek de istemiyorum aslında
Düzenli olarak bu çocuğu görüyorsan biseyler var belli ama eninde sonunda böyle bişey olcaksa bırak adim ondan gelsin asla adım atma bence çünkü dedjn evliymis diye yuvalari yikilcaksa senin parmağın olmasın sonra insanlar sana kötü gözle bakar bir şey olcaksa eninde sonunda olur zaten akışına bırak gitsin
Yok evlendiğini görünce engelledim ben konuşmak istemiyorum ki zaten yani sevmediğim artık sevmediğim halde rüyamda
Anlıyorum peki gün içinde falan durduk yere aklına geliyor mu ya da hatırlıyor musun Neden rüyalarında acaba bende merak ettim 😄
Ne bilim ben xe bilmiyorum aklıma da gelmesin başıma da Amin mutlu olsun inşallah, zamanında beddua ettim seviyorum diye ama şu an mutlu hatta çok mutlu olsun diyorum Amin
Amin o zaman devam et bakalım çalışıyor musun bilmiyorum kafanı başka noktara odakla zamanla unutur gidersin iyi olur
Yalnızlıktandır kankam inşallah tez zamanda birini hayatına alırsın
Bilinç altına yerleşmiş sadece salla gitsin
Bir derdi varsa sana ulaşacaktır bekle bence ya da engel varsa kaldır
Evet engelledim onu aylar oldu engelleyeli nerden bildin
Az çok tecrübem var aşk işlerinde
Rüyamda imi dahi tutuyordu evli kendisi Allah mutlu etsin , diğer bir konuştuğumu da rüyamda görmüştüm o hem beni hem de eski sevgilisini istemiyordu hayatında, sonraki rüyamda ben o kıza brni istemiyor diyordum sonrasında çocuk benim yanağımdan opuyordu kız da direkt odadan çıkıyordu bunu görünce ve diğer bir rüyamda ise çocuk benimle gorusuyordu , başka rüyamda ise yine onu görüyorum ama aramızda bir mesafe var bu ne demek sence
Bu rüyalar senin geçmişinde bu iki insanın yer ettiğini bu insanlara ya çok değer verdiğini ya da sana verilen değerin kıymetini bilemediğini ifade ediyor. Ve aslında bilinç altında bir özlem yatıyor o günlere. Ama sanırım evli olan o da seni düşünüyor ve telepati yapıyor ki sende böyle hisleniyorsun.
Evet ikisine de zamanında değer verdim sonraki konuştuğum daha çok değer verdim sınav zamanı beni aradı birbirimize destek olalım dedi ama ataninca ve eski sevgilisi buna dönünce benim yüzüme bile bakmadı o o zamandi dedi , ben de o zaman seni olduğun gibi bir tek ben kabul etmişim demekki dedim böyle oldu
Evet etkisinde kalmışsın olayların. Allah yardımcın olsun ama inanıyorum çok daha iyi bir kısmetin çıkacak karşına. Ama merak ediyorsan sanırım evli olan sana ulaşmak istiyor engeli falan açarsan yazacak ya da arayacak diye düşünüyorum
Siz ne biçim insanlarsınız ya evli adam ne telepatisi yapacak çok kötüsün
Yok merak etmiyorum onu bu saatten sonra Allah mutlu etsin yazmaz da zaten o da yazmasın da zaten evli , ben diğer çocuğu seviyorum ama o bütün bunlara rağmen her yerden sildi beni
@sowowoaap ben bişe mi yaptım ki bu yorumu yapıyorsun. Ben onun durumunu yorumladım. Banane ister konuşur ister konuşmaz neye sinirlendinki şimdi
Senin yorumlamana başlarım ben. Edepsizler
Allah ıslah etsin inşallah hepimizi amin
@sowowoaap canım canım konuşma bende senin biyerine başlicam
@sowowoaap defol git yorumumdan üsturupsuz
Defollll
@sowowoaap kanadın kızmış heralde soğutulmak istiyosun
Senin gibi eziklerin kafasi anca işte bunlara basar
@sowowoaap çok önyargılı çok ağzına geleni söyleyen birisiniz ne deyim ki size
Allah sen ve senin gibileri ıslah etsin
@sowowoaap ne diyosun sen ya derdin ne senin
Sen hala onu düşünüyor hala onu istiyorsun ondan dolayı görüyorsun
Evli adam seni niye özlesin? Bıktım sizin hayal dünyanızdan kendinizi nimetten saymanizdan
Ne oluyor iyi misin ben de meraklı değilim zaten mutlu olsun
Meraklı değilsen böyle abuk subuk sorular sorma hayret bir şey ya birisi senin kocan hakkında böyle düşünüp soru sorsa hoşuna gider mi?
Ya kızım sen iyi misin adam zaten engelli ben de Bi git ya
Aynen yorumlara verdiğin cevaplardan belli. Kimsenin seni özlediği yok kızım rüya işte. Benik rüyalarıma kimler giriyor havalara girmiyorum
Ya bir git ya sen iyi misin benim o adama zaten mesaj attığım yok kendins gel neyse bay
Allah ıslah etsin inşallah amin. Bb
testis geçmiş senilne
Rüyayla amel edilmez…derler.
Saçmalama bilinç altı bunlar
Onumu düşünüyodun uyumadan
Konusma geçti bu aralar onun hakkında
Kac yil oldu
Konusmayali olsun yıllar oldu
Aklindasin bence.. severek mi ayrildiniz
Arzuluyor musun onu
Hayir