Sizce sorun edilmeli mi önüme bakmak istiyorum ama her şeyi saklayabilir düşüncesi de kafamı kurcalıyor
2 ay
Sizce sorun edilmeli mi önüme bakmak istiyorum ama her şeyi saklayabilir düşüncesi de kafamı kurcalıyor
Hoş bir şey değil benzer durum başıma gelmişti kız arkadaşım ilk sevgilisini unutamamış zamanın'da çok üzülmüş ağlamış vs. tabi şimdi benimle bir gün laf lafı açarken ilk sevgilisini gördüğünü konuştuklarını söyledi ne zaman dedim geçen hafta dedi biz bir aydır sevgiliyiz dedim? durdu bir şey diyemedi ve çok ama çok bozuldum yani haklısın bu konuda hoş bir şey değil
Boşanmayacaksan da emin olmak icin onu seni kaybetme korkusuyla yüzleştirmen gerekiyor. Belli bir süre eskisinden soguk davran ama bkunu da cikarma. Arada bir rasgele cok anlamsiz zamanlarda bulustugu kisiyle ilgili sirular sor ama ard arda degil. Mesela yemek yerken “neden bulusma ihtiyaci hissettin” diye sor cevabini aldiktan sonra da tek kelime etme yemege devam et. Baska bi zaman tv izlerken de “tek seferlik miydi?” Diye sor. Boylece senin soguk yapma sebebini idrak edecek ve seni kaybetme korkusunu hissedecek. Eger seni gercekten seviyorsa da sana seni sevdigini kanitlamaya calisacak. Ama sakin bu olaya agladigini detayli uzun uzun konusarak icini döktüğünü duymasin
Merhaba geçmiş olsun bu durumu öğrenmek yıllar sonra öğrenmek sarsıcı olabilir şu an zihninde neden şimdi "Daha bilmediğim neler var veya "O zaman bana neden yalan söyledi?" gibi soruların dönüp durması çok normal. Bu süreci sağlıklı yönetebilmen için birkaç adımı değerlendirmek gerekiyor
Okadar hislerime tercüman oldun ki ama bunu kendisi normal karşılıyor ve bunca zaman söylemeye gerek görmemiş
Daha ayrıntılı konuşmak anlatmak dertleşmek danışmak istersen buyrun gelin konuşalım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Her şeyi bilmenin mümkünü yok. Bazı şeyleri sorgulaman gerekmiyor.
Bir de şu anlattığın olay, evlenmeden önce eski bir konuştuğuyla buluşma mevzusu tam net değil.
Ciddi bir durum yoktu henüz aramızda instagramdan onun benimle paylaştığı fotoğrafı görmüş son kez konuşmak falan istemiş kız
Eşinin sen varken bunu saklaması güven duygunu zedelemiş haklısın 😔
Tek başına buluşma büyük mesele olmayabilir ama saklaması önemli.
Onunla sakince konuş. “O zaman ne hissettin benden niye sakladın güvenim sarsıldı” de 💬
Tavrı samimi ve şeffafsa ilişkin toparlanır. İçine atma konuşmadan “önüme bakayım” deme 💔✨
Cevap
16Cevap
sadece bozuldun mu bu duruma gercekten boşanmayı düsünmen lazm
Sen ciddimisin
Basit olan benmiyim karakter meselesi benim eski sevgilim ayağıma kadar gelmişti dışarı bile çıkmadım o onun basitliği desen neyse de sen de az şuursuz değilsin
Ne yapayım daha ciddi bişey yokmuş ozaman aramızda
Boşanma niyetin yoksa unutacaksın yani huzursuzluğa gerek yok..
Yapçak bişi yok ya seni aldatana veya terkedene kadar takıl sonra düşünürsün
demek ki adamı yeteri kadar tatmin edemiyorsun ya da tam tersi. muhtemelen senin üzerinde başarısız
Bununla ne alaka anlamadım
ben de anlamadım diyeceğim ama derin düşünürsen bu saatte bu soruyu neden sorduğunu anlarsın
Kafana takarsan üzülürsün ama güzel bir vakitte, hatta sevişirken ona sorabilirsin cevabı alırsın
Doğru bi davranış değil tabi ama takdir senin gene abla
Aldatmış resmen ya ama
Ciddimisin
Öyle bence geçmiş de olsa kafanda hep kalacak bu sorun düşünce
Ama ciddi bişey yoktu o dönem
Öyle ama kafan bulanık olacak belki de yaptı
Kaç yıl sonra aydınlandın
Bir iki yıl sonra anlattı
Evet
Off takilmayin bence cok olmus zaten
Eski ya hani bitmiş falaan
Onu kabullenmek zor olur