İki güne bir akşam bize gelin yemeğe balık aldım şunu aldım bunu aldım işten geliyorum duş filan insan yoruluyor yok desen ertesi gün çağırıyor hatta yok diyince iyi o zaman biz gelelim yemeği getirelim diyorlar resmen... evimde takılmak istiyorum yorgunluk atmak istiyorum ama durum bu en ufak birseyde de kiriliyorlar nasıl baş ederim?
Güncellemeler
3 gü
Güncel soru
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Güzelce al karşına anneni böyle böyle diyerek izah et annecim seni kıramıyorum ama işten gelince zor oluyor yemek yiyip uyumak istiyorum misafir ağırlamak da size gelmekte zor oluyor ben müsait olunca hafta da 1 de olsa size geliriz daha iyi bizim içinde dersin hafta sonu da cumartesi gidersin olur biter maalesef aileye yakın olmak iyi güzel ama gelmiyorsanız gelelim diyince baya ayıp ediyorlar ya
Evet ya iki güne bir birlikte yemek pazar kahvaltı evde ama hemen 1 de arıyorlar istisnasiz her pazar piknige gidelim diye
maalesef sen en iyisi annen ile bi konuş tek erkek veya en küçük cocuksan sana düşkün olduğun içindir maalesef böyle sonuçlar oluyor
Konuştum, ya sana sırtında taş mi taşı diyoruz ne olmuş geldiysen diyor
Anlayışla niye insanlar bu durumu karşılamaz anlayamıyorum ya.
Sen bidaha konuş bu sefer kızarak konuş annen durumu anlasın gerçekten anne artık telefonları açmayacagım böyle giderse falan diyerek
ya da artık yapacak birsey yok her gün farklı yalan söyleyeceksin ya dışarıda yemek yiyoruz ya misafir var ya da işte evde değiliz burdayız vs diye
Evli misin bilmiyorum ama eşin böyle yapsa tepkin ne olur
Bazen o pembe yalanları kullanmak zorunda kalıyorum
Evli değilim öncelikle. Eşim eğer rahatsız oluyorsa onu dinlerim haklıysa haklı derim şu an bu durumda haklısın çünkü çalışma hayatı zor özellikle de asgari ücretle çalışan insanların hayatı daha zor işten gelince yemeği zor yiyor insan
Yapacak birsey yok hem konuştun anlamıyorlar hemde biz gelelim diye davetsiz yere geliyorlarsa sende kullanmakta mecbur kalırsın onların düşüncesizligi
Valla kullanıyorum mesai kaldım misafir gelecek ne yapayım başka yoksa kiriliyorlar trip atıyorlar arada bırakıyorlar beni
En mantıklısı bu çünkü anlayışlı davranmıyorlar onların size 1 günden önce haber vermesi gerekiyor ve hafta da 1 çağırması yeterli olmadı bi kaç kez daha dile getir yorgun ve uykusuz kaldığını falan sanırım ya onlar yanlız kalıyorlar ya da çok düşkünler
Yanlızlar evet bi ulassana bana birşeyler daha diyecegim çok sasiracaksin
Istek attım
Sen yaz anlat bana benim işlerim bitince döneceğim
Ayyy gerçekten Zor ya bu anne babalar neden böyle kırmadan halletmek lazım ama Bir yerde de bazen kırmak gerekiyor
Ne yapmak lazım kanka
Dediğim gibi çizgini çek sınırlarını bilsinler özel alanınıza saygı duymak zorundalar önce güzel güzel konuş
Hemen trip atıyorlar
Atsınlar onların trip atmayacağı zamanı beklerseniz çok beklersiniz hatayı en baştan yapmışıniz zaten
Hata nerdeydi sence
Baştan konusacaktiniz hayır demeyi bilecektin başta daılmalar olacaktır elbette ama bakacaklar sen kararlısin mecbur saygı duyacaklar artık hayır demeyi öğrenmelisin
Taktik ver
Aaa daha ne diycem ben söyleyeceğimi söyledim bundan sonrasi sana kalmış
Bı yaş bana
Bence gidin çünkü gittiler mi birdaha bulunmayacaklar allah korusun
Ah be oda var
direkt hayır dicen bu kadar
Kiriliyorlar
baska türlü olmaz. bi kere kırıcan. hayatın gidişatını tavizlerin miktarı belirler
Demi haklısın
Allah yengeye sabır versin
Bizde yemek yaptık gelemeyiz
Evli misin
Evet evli
Annenler çok fena duruyor. Karını ezdirme sakın yuvanı dağıtırsın
Ezdirme durumu karıma benden iyi davranıyor