Cevapların bir çoğunu okudum burası polisleri aşağılama yeri mi onu anlamadım bir kaç kişinin sergilediği davranışlar yüzünden şerefli Türk Polis teşkilatı mensuplarına yafta vurma hakkını size vermez.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Evet oyle isterler, kural bu bilmiyormusunuz...
0
14 Yorumla
Soran
2 ay
gercekten mi normal çalışanla olmaz mi yani
Cevap sahibi
2 ay
Olmaz tabi ki, calisanla evleneni dovuyorlar cunku...
Soran
2 ay
yok artık ciddi misin
Cevap sahibi
2 ay
Tabiiiii tabiiii, ya knk kendine gel neden oyle istesinler bu nasil bir mantik yani...
Soran
2 ay
anlamadim bana net cevap verir misin lütfen cidden gerçek bir cevaba ihtiyacım var :((
Cevap sahibi
2 ay
Sirf merakimdan soruyorum, neyi anlamadin...
Soran
2 ay
knk özür diliyorum ama bu konular da aşırı şapşalım normalde böyle degilim ama bu konular da dengem şaşıyor
Cevap sahibi
2 ay
Ya knk sorunu okusana bi, neden boyle bir sey istesinler. Yani isteyen illa ki vardir belki ama kural mi bu sanki neden hepsi boyle olsun..
Soran
2 ay
benim çalıştığım yerde sürekli bakıştığım polis var hatta numarasını da verdi bana ama ben polisler çapkın oldugu icin ve ona güvenmediğim icin yazmadım. Daha cok gönül eglendirmek icin verdiğini düşündüm ve sadece polislerin mesleği olan kızlarla evlendigine sahit oldum hep
Cevap sahibi
2 ay
Yok canim sende denk gelmistir. Yani adamin niyetini bilemem tabi ona bir sey diyemem, adami tanimam etmem zaten o da sana kalmis bir sey. Adami begendiysen vs konusur bakarsin tavirlarina sorar sorusturursunuz birbirinizi oyle oyle sana gore mi degil mi ogrenirsin, niyetini soylersin ciddi ariyorum falan...
Soran
2 ay
haklısın, bugün cok soğuktu bu arada bana karşı nedenini anlamadım, hani yazmadığım icin desem bir kac gündür bana sormadi neden yazmadin diye ve bu arada numarasini verdi bana ama kac gündür bana neden yazmadin diye sormadi bile, gönül mü eglendiriyor sence
Cevap sahibi
2 ay
Gercekten bir sey demem yanlis olur, adamin gunahini da almak istemem. Yazmana gerek yok yani istemiyorsan...
Soran
2 ay
istiyorum ama sormadığı için de yazmak istemiyorum çünkü umursamadığını düşünüyorum
Cevap sahibi
2 ay
Bekle o zaman eger gercekten seni cok begendiyse yazar mutlaka diye dusunuyorum..
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
bence onlardan uzak dur
1
10 Yorumla
Soran
2 ay
nedenini söyler misin acaba? bu cevaba aşırı ihtiyacim var
eski nişanlım polisti çok çapkın olurlar yalancı olurlar hep işlerini bahane edib işden dolayı açamadım işden dolayı yazamadım der kurtulurlar dengesiz olurlar (karakter meselesi diyenler olcak ama geneli böyle) çok azı düzgün olur
benimkinide baya övüyorlardı yüzük takılana kadar iyi oyunculuk yaptı maskesini çıkarmadı ama yüzük takıldıktan 1,2hafta sonra hemen kabalaştı aramaz sormaz cepte görür (inşallah seninki içlerinden 1,2tane düzgün çıkanlardandır)
benimkisi görücü usulü olmuştu görüştük çok beğendim beyfendi centilmen çok iyiydi her kesde överdi çok iyi adam evine bağlı dürüst ve s diye ama yüzük takıldı işler değişti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Cevapların bir çoğunu okudum burası polisleri aşağılama yeri mi onu anlamadım bir kaç kişinin sergilediği davranışlar yüzünden şerefli Türk Polis teşkilatı mensuplarına yafta vurma hakkını size vermez.
Evet oyle isterler, kural bu bilmiyormusunuz...
gercekten mi normal çalışanla olmaz mi yani
Olmaz tabi ki, calisanla evleneni dovuyorlar cunku...
yok artık ciddi misin
Tabiiiii tabiiii, ya knk kendine gel neden oyle istesinler bu nasil bir mantik yani...
anlamadim bana net cevap verir misin lütfen cidden gerçek bir cevaba ihtiyacım var :((
Sirf merakimdan soruyorum, neyi anlamadin...
knk özür diliyorum ama bu konular da aşırı şapşalım normalde böyle degilim ama bu konular da dengem şaşıyor
Ya knk sorunu okusana bi, neden boyle bir sey istesinler. Yani isteyen illa ki vardir belki ama kural mi bu sanki neden hepsi boyle olsun..
benim çalıştığım yerde sürekli bakıştığım polis var hatta numarasını da verdi bana ama ben polisler çapkın oldugu icin ve ona güvenmediğim icin yazmadım. Daha cok gönül eglendirmek icin verdiğini düşündüm ve sadece polislerin mesleği olan kızlarla evlendigine sahit oldum hep
Yok canim sende denk gelmistir. Yani adamin niyetini bilemem tabi ona bir sey diyemem, adami tanimam etmem zaten o da sana kalmis bir sey. Adami begendiysen vs konusur bakarsin tavirlarina sorar sorusturursunuz birbirinizi oyle oyle sana gore mi degil mi ogrenirsin, niyetini soylersin ciddi ariyorum falan...
haklısın, bugün cok soğuktu bu arada bana karşı nedenini anlamadım, hani yazmadığım icin desem bir kac gündür bana sormadi neden yazmadin diye ve bu arada numarasini verdi bana ama kac gündür bana neden yazmadin diye sormadi bile, gönül mü eglendiriyor sence
Gercekten bir sey demem yanlis olur, adamin gunahini da almak istemem. Yazmana gerek yok yani istemiyorsan...
istiyorum ama sormadığı için de yazmak istemiyorum çünkü umursamadığını düşünüyorum
Bekle o zaman eger gercekten seni cok begendiyse yazar mutlaka diye dusunuyorum..
bence onlardan uzak dur
nedenini söyler misin acaba? bu cevaba aşırı ihtiyacim var
eski nişanlım polisti çok çapkın olurlar yalancı olurlar hep işlerini bahane edib işden dolayı açamadım işden dolayı yazamadım der kurtulurlar
dengesiz olurlar (karakter meselesi diyenler olcak ama geneli böyle) çok azı düzgün olur
burcu neydi eski nişanlının, çünkü benimkiyle kıyaslayıp ona göre uzak durcam çünkü benimkini baya övüyorlar
Yengeç
benimkinide baya övüyorlardı yüzük takılana kadar iyi oyunculuk yaptı maskesini çıkarmadı ama yüzük takıldıktan 1,2hafta sonra hemen kabalaştı aramaz sormaz cepte görür
(inşallah seninki içlerinden 1,2tane düzgün çıkanlardandır)
yok aynı değil ama bende benimkine güvenemiyorum ama herkes övüyor
inşallah ya amin :(( ama bu gidisle bizim is olmayacak gibi o da ben güvenmediğim için
benimkisi görücü usulü olmuştu görüştük çok beğendim beyfendi centilmen çok iyiydi her kesde överdi çok iyi adam evine bağlı dürüst ve s diye
ama yüzük takıldı işler değişti
seninkisi doyumsuz olanlardan bence benimki de öyle ben öyle bir hissiyat aldim çünkü
hakkında hayırlısı
ancA gönül eğlendirirler
Yoksa sen polisi mi sevdin?
evet :((
Bunu konuşabiliriz
sen polis misin anlamadim neyi konuşacağız
Ewet
orada mısın
profilini ac dm den yazayim sana bir kac sorum olcak
Tamam
takip ettim yazar misin bana
buyrun benim, o
nerde görev yapıyorsun?
Yozgat
Baya bakmlı ol
bakımlıyım hatta ilgi çekici oldugumu da söyledi
Hmm devami. gelmedmi
ben bir tık uzak duruyorum çünkü polislerin namı baya duyuldu çapkınlık konusun da :((
Anladm bisey sorcam
sor kanka
Özelden yaz soruym burdan soramam benle ilgili
Avukat kızla