AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Cevapların bir çoğunu okudum burası polisleri aşağılama yeri mi onu anlamadım bir kaç kişinin sergilediği davranışlar yüzünden şerefli Türk Polis teşkilatı mensuplarına yafta vurma hakkını size vermez.
Evet oyle isterler, kural bu bilmiyormusunuz...
gercekten mi normal çalışanla olmaz mi yani
Olmaz tabi ki, calisanla evleneni dovuyorlar cunku...
yok artık ciddi misin
Tabiiiii tabiiii, ya knk kendine gel neden oyle istesinler bu nasil bir mantik yani...
anlamadim bana net cevap verir misin lütfen cidden gerçek bir cevaba ihtiyacım var :((
Sirf merakimdan soruyorum, neyi anlamadin...
knk özür diliyorum ama bu konular da aşırı şapşalım normalde böyle degilim ama bu konular da dengem şaşıyor
Ya knk sorunu okusana bi, neden boyle bir sey istesinler. Yani isteyen illa ki vardir belki ama kural mi bu sanki neden hepsi boyle olsun..
benim çalıştığım yerde sürekli bakıştığım polis var hatta numarasını da verdi bana ama ben polisler çapkın oldugu icin ve ona güvenmediğim icin yazmadım. Daha cok gönül eglendirmek icin verdiğini düşündüm ve sadece polislerin mesleği olan kızlarla evlendigine sahit oldum hep
Yok canim sende denk gelmistir. Yani adamin niyetini bilemem tabi ona bir sey diyemem, adami tanimam etmem zaten o da sana kalmis bir sey. Adami begendiysen vs konusur bakarsin tavirlarina sorar sorusturursunuz birbirinizi oyle oyle sana gore mi degil mi ogrenirsin, niyetini soylersin ciddi ariyorum falan...
haklısın, bugün cok soğuktu bu arada bana karşı nedenini anlamadım, hani yazmadığım icin desem bir kac gündür bana sormadi neden yazmadin diye ve bu arada numarasini verdi bana ama kac gündür bana neden yazmadin diye sormadi bile, gönül mü eglendiriyor sence
Gercekten bir sey demem yanlis olur, adamin gunahini da almak istemem. Yazmana gerek yok yani istemiyorsan...
istiyorum ama sormadığı için de yazmak istemiyorum çünkü umursamadığını düşünüyorum
Bekle o zaman eger gercekten seni cok begendiyse yazar mutlaka diye dusunuyorum..
bence onlardan uzak dur
nedenini söyler misin acaba? bu cevaba aşırı ihtiyacim var
eski nişanlım polisti çok çapkın olurlar yalancı olurlar hep işlerini bahane edib işden dolayı açamadım işden dolayı yazamadım der kurtulurlar
dengesiz olurlar (karakter meselesi diyenler olcak ama geneli böyle) çok azı düzgün olur
burcu neydi eski nişanlının, çünkü benimkiyle kıyaslayıp ona göre uzak durcam çünkü benimkini baya övüyorlar
Yengeç
benimkinide baya övüyorlardı yüzük takılana kadar iyi oyunculuk yaptı maskesini çıkarmadı ama yüzük takıldıktan 1,2hafta sonra hemen kabalaştı aramaz sormaz cepte görür
(inşallah seninki içlerinden 1,2tane düzgün çıkanlardandır)
yok aynı değil ama bende benimkine güvenemiyorum ama herkes övüyor
inşallah ya amin :(( ama bu gidisle bizim is olmayacak gibi o da ben güvenmediğim için
benimkisi görücü usulü olmuştu görüştük çok beğendim beyfendi centilmen çok iyiydi her kesde överdi çok iyi adam evine bağlı dürüst ve s diye
ama yüzük takıldı işler değişti
seninkisi doyumsuz olanlardan bence benimki de öyle ben öyle bir hissiyat aldim çünkü
hakkında hayırlısı
ancA gönül eğlendirirler
Avukat kızla
Yoksa sen polisi mi sevdin?
evet :((
Bunu konuşabiliriz
sen polis misin anlamadim neyi konuşacağız
Ewet
orada mısın
profilini ac dm den yazayim sana bir kac sorum olcak
Tamam
takip ettim yazar misin bana
buyrun benim, o
nerde görev yapıyorsun?
Yozgat
Baya bakmlı ol
bakımlıyım hatta ilgi çekici oldugumu da söyledi
Hmm devami. gelmedmi
ben bir tık uzak duruyorum çünkü polislerin namı baya duyuldu çapkınlık konusun da :((
Anladm bisey sorcam
sor kanka
Özelden yaz soruym burdan soramam benle ilgili