Tabii ki olur , fakat bu ölüm korkusu sevdiğin kadının asker olmasından değil , 1 hafta önce 'Kardeşim' Saydığım kişinin Önümde uçağı süzüldü , şehit oldu. Şehit mertebesine ulaştığınıda Allah bilir gerçi.
Hem çok güzel hemde çok zor. Çok güzel çünkü vatanına aşık birisi senide vatani gibi sahiplenr sever. Çok zor bişey her an ona bişey olucak korkusu ile yaşamak bir kadını bitirebiliyr. Ölüm Allahın emri ki şehadet nasip olmuş bundan güzel ölüm mü var? ama çok zor çok çok zor
Yahu adami evlenicek kadar seviyorum, sonrada aman yok evlenirimde ona meslegi geregi birsey olur molur emaaan ugrasamam diyorum? Olurmu yaw oyle sey. (her ne olursa olsun can feda canini feda edenlerin yolunda)
Bende Polis Olup Polis ya da Asker Biriyle Evlenmek İsterdim. Korkardım illaki sevdiğim insana bişey olacak diye ama sonuçta Polis Asker vatanı için canımızı vericez bunun diğer tarafı var orada buluşmak nasip olur herhalde 🙂
Polis diyemem. Askerle evlenirdim. Evet sabr ve yürek ister ama insan hiç sıkılmaz onunla çünkü yüzünü az görürsün ve sevgi azalmaz aksine artar hele bir uzun vakitten sonra eve gelmesi gibi olamaz o yuzundeki tebessum ahhh. Ama her şehit kelimesi duyunca kalbin donar ona birsey olur diye korkarsın ve duasız da birakmazsin
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evlenirdim, tabiki insan eşine bir şey olacak diye korkar, korkmalı. Birşey olacak korkusu polis olsa da olmasa da olur insanın içinde. Zaten evde bile canın garanti de değil ki? Ecelin geldiyse evde, okulda, tuvalette, yolda, askerde olman farketmez yani Azrail geldi mi işin bitti.
Bundan guzel meslek mi olur? Vatanina sahip cikan bir esim olmasini herzaman istemisimdir. Olum herkesin basina gelecek nerde ne yaptigin hic farketmez.
Daha bu tür şeyler için yaşım oldukça küçük ama isterdim, beni çok seven ama vatanı için benden vazgeçebilecek bi erkek dünyanın en temiz kalpli kişisidir. Ona bi şey olacak diye muhtemelen ödüm kopar ama ondan asla vazgeçmem. ALLAH herkese nasip etsin😍❤😊
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tabiiki de çok korkardım aklım sürekli onda olurdu. Başına birşey gelme ihtimali bile insanı mahfeder. Ben şehit haberlerini görünce bile gözyaşlarımı tutamıyorum. Hele insanın sevdiğiyse o kişi kimbilir nasıl korkunç bir acı hisseder. Ama yine de gurur duyardım onunla. Vatanı için kendini tehlikeye atıyor sonuçta.
evlenirdim ki düşünüyordum da ben polis olacağım sevgilim askerdi ama şehit olmak değilde bir araba kazası aldı onu benden yani ecel geldikten sonra her şekilde olur
Aslında temel duygusal olrk bakarsak ask meslek tanımaz mantıksal bakarsak cok coollar tam ısırmalıklar ama ayrı dusme olme kalma durumu var ve bn o hasretle yasamak istermiyim bilmiyorum
Evet, seneye bir şey çıkmazsa evleneceğim. Ancak tabii ki ona bir şey olacak diye korkuyorum. Ama yapacak bir şey yok. İnsan yürürken bile aniden vefat edebiliyor. Kimse bu dünya da kalıcı değil.
Ben de polisim arkadaşlar bir bayan olarak meslektaşım olsun olmasın eşim icin her koşulda endişelenirim oldugu zaman ama sanirim durumuzda rolleri değişebilirdi gibi duruyor 🙏
Polis olmayı çok istiyorum eşimin de asker olmasını isterim çok güzel bi duygu ikiside çok güzel ve çok zor bi meslek Allah yardımcıları olsun ❤️🙏🏻
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hoşlandığım çocuk da polis 1 senedir bana karşı açılmıyor neyse 😀 polisle ya da asker ile neden olmasın ki evlilik? Ben çok gurur duyardım herhalde polis eşi olmaktan
Babanla ne kadar gurur duysan az bu duyguyu herkes tatmak ister :) benimde sözlüm asker orda kalmayı düşüyor teğmen olarak. korkulduğu kadar var mı 3/4 yıl ayrı kalınıyormus aileden cocuklardan uzak. Siz boyle bir zorluğa şahit oldunuz mu