5 yıl önce bir grup polisi bir zavallıya haksız yere dayak atarken gördüğüm için çıldırmıştım bağırmış karakolu başlarına yıkmıştım sonra beni intikam almak için hakkında uyuşturucu iftirası var diye gözaltına almışlardı yalan söylediklerini bildiğim için dahada delirdim sizi şikayet edeceğim dedim 8 tane polis bana dava açmış tutanağa ana avrat küfür yazmış ben onlara küfür etmişim gibi şikayetçi olmuştu dava 2 yıl sonra görüldü. 1 sene hapis 30 bin para cezası aldım 5 sene ertelendi. Sabıkam temiz görünüyor ama emniyette çok kaydım var. Şimdi karşıma bir polis çıktı ve ona aşık oldum bu yaşanan olaylar aldığım cezalar onla evlenmeme engel olurmu?
Cevabın nedir?
gbt de çıkar sam da çıkar. hepsini yazarlar ve polis eşi olmasında sakınca vardır diye yazarlar sonuç kısmına. haa ama sevdiğin kişi buna rağmen senle evlenir gene de bu defa da soruşturma açarlar ve 24 ay kıdem durdurması cezası alır. Bence hiç soruşturma başvurusu yapmadan direkt nikah yapın ve cezayı alsın arkadaş. Bu arada sen bu durumunu anlattınmıydı çocuğa?
040 Yorumla
Soran+1 yılmeslekten ihraç var sanırım öyle durumlarda ama bu olanların tahkikatı olumsuz etkileyeceğine eminmisiniz garibanın hakkını savunmak için ileride evlenemeyeceğimi bilmiyordum nerden bileyim :((
- +1 yıl
kardeşim sen ne sanıyorsun kendini? Hakkını savundum ne demek? Polis dövüyorsa ve haksızsa adam bunu kamera kaydı var tıbbi kontrolu var ispatlar ve o polislerde cezasını alırlar. Şu an bile halen hasmane davranıyorsun polislere iftira attılar bana diyorsun. Öyle ise her kafasına esen dalsın karakola bunun ifadesini alamazsın buna kelepçe vuramazsın bunu nezarete atamazsın desin, oh ne ala memleket. Polisin kanuna uymayan ve kendisine zorluk çıkarana karşı zor kullanma yetkisi vardır ve kullanırda. İhraca gelince ihraç ama bir alt ceza verilir önceki sicili temizse.
Soran+1 yılbak meslektaşların olduğu için savunuyorsun ama olayı bilmiyorsun benim gördüğüm olayda baba 20 li yaşlardaki çocuğa dayak atmıştı baba ve çocuk buyüzden karakola düşmüştü yanlarında çocuğun kardeşi vardı babası ve çocuğa diğer çocuğun yanında 10 kişi saldırdılar aynı adamlar it kopuk psikopat olunca pasif kalıyordu zengin olunca yine pasif kalıyordu ama gariban olunca nedense aslan kesiliyorlardı bu durumda susmak olmazdı susamadım zaten adam ağlayınca yaşlı başlı dayanamadım. İçinizdeki çürük elmalara bakın vatandaşa çürükleri savunmak yerine.
- +1 yıl
peki sen adamı savundun diyelim adam seni savundumu mahkeme aşamasında peki? cezanın açıklanmasının geri bırakılmasının manasını biliyormusun sen? 5 sene içinde en ufak bir suç dahi işlesen o ertelenen cezayı ve para cezasını da dahil edip sana köstürecekler. Cep telefonun yokmuydu çekip atacaktın internete. Ayrıca işkence ve kötü muamele gören şahısın kendisi şikayetçi olur kanun böyle diyor. Onun adına başkası ya da başkaları şikayetçi olmaz olamaz. Ya bırak bana martaval okuma. İçimizde çürükler temizleniyor ve evleneceğin insanın sağlam olduğunu ne biliyorsun sen? Bence sen gibi polis düşmanları bu teşkilatın ekmeğini yememeli ve kursaklarına emniyetin ekmeği nasip olmamalı
Soran+1 yılTeşkilatın ekmeği dediğin ne oluyor hani şu halkın yani halkın neferi olan benim verdiğim vergi ile ayakta kalan teşkilatmı? Bu durumda kim kimin ekmeğini yiyor merak ettim cidden... Sen benim bahsettiğim adamları görseydin öyle meslektaşların olduğu için utanç duyardın zaten bahsettiğim emniyetde fetocuların yönetimindeydi ama yok sana göre soru çalarak hak yiyerek polis olan adam garibana işkence yapabilir her durumda haklıdır tamam sende haklısın neyse uzatmaya gerek yok ayrılırım çocukdan olur biter. En ufak eleştiriye gelemiyor hemen hain muamelesi yapıyosunuz insana hep pohpohlanmak istiyorsunuz.
- +1 yıl
fetöcler zaten şutlandı. vergiye gelince benim maaşım normalde 5800 tl ama ele geçen 4200 tl. 1600 tl vergiye gidiyor. daha elime geçmeden devlet şaaak diye vergisini alıyor. Vergi vereceksin tabi bu ülkede yaşıyorsan vereceksin. Ben de arabama akaryakıt doldurunca tüp alınca ekmek alınca ilaç alınca arabama evime vergi ödüyorum. elektrik faturası bana da geliyor 40 tl elektrik yakıp 93 tl fatura ödüyorum. İşin ne de ne vergisi ödüyorsun merak ettim. vergi levhanı görmek isterdim. allah bilir ya yeşil kartla tedavi olup burada vergi muhabbeti yapan asalaklardansındır sende. söyle şimdi kim kimin verdiği vergiyi yiyor içiyor. karşında senin o ukalalık ettiğin salak polislerden yok. pohpohlanmak isteyen yok yeterki namertlik edip sırtımızdan vurma bizi.
Soran+1 yılpisliğini gördüğüm kim varsa üzerinde üniforma var diye susmam konuşurum mağduriyetini gördüğüm kim varsa üzerinde üniforma var demem arkasında dururum şehit olduklarında üzülürüm ağlarım kahrolurum ama şehit polislerin kanı üzerinden prim yapıpta teröristlerin karşısında kuzu kesilip gariban Türkü ezenlere de izin verde tavrımız olsun. Ayrıca bu ülkede 78 milyon kişi 2 milyon devlet görevlisinin ve devletin masrafını karşılıyor bu durumda sizin verdiğiniz vergi zaten bir anlam ifade etmiyor çünkü millet sizinve devletin maaşını verebilmek için kendisi asgari ücrete sürünüyor.
- +1 yıl
ne demek lafı olmaz. asgari ücretli 130tl vergi veriyor ben 1600 tl vergi veriyorum. benim vergimi şirket vermiyor şirket. sen bu kafayla gidersen daha başına çooook bela alırsın. inşallah bir günde bana posta koymaya kalkarsın da seni anandan doğduğuna pişman ederim bayan ukala
- +1 yıl
devlet bana o maaşı veriyorsa bende o maaşın karşılığında senin ırzını canını malını koruyorum gerekirse de ölüyorum bu uğurda. Madem bu kadar deli yüreksin bu kadar hakka hukuka riayet ediyorsun çık o zaman başbakana sor şehitlerin hesabını. koy postanı madem hiç fark etmiyorsa. onu da geç valiye ya da kaymakama kafa tut. yemedimi? savcıya kafa tut hakime kafa tut. üniformaları yok ama görevleri üniforma gibi nasılsa. ne o onlardamı yemedi? O zaman burada ortam boş diye sallama yavru. akıllı ol
Soran+1 yılkoymadığımı nerden biliyorsun yaptığım yorumlar yüzünden kaç defa ihbar edildim ak troller tarafından o konu ile ilgili de başım belada zaten ama ben sehitlerin hakkını savunmak adına hükümeti eleştirdiğim için eline düşersem yine bana iyi davranmazsın çünkü en son düşen arkadaşı İstanbul tem şubede dövdüler sen ülkenin seçilmiş cb si hakkında nasıl böyle konuşursun diye işte siz busunuz
- +1 yıl
Yasa varsa uyacaksın arkadaşım. Burası dingonun ahırı değil. TCK da suç olan bir fiili işledinmi yaptırıma cezai müeyyidesi neyse ona da katlanacaksın. Ayrıca benim demek istediğimi anlamadın sen (muhtemelen beyin küçük IQ seviyen minimumlarda) polislerin hani başına yıkmışsın ya polis merkezini, gidip kaymakamın da başına yıkabiliyormusun kaymakamlığı, valinin başına yıkabiliyormusun valiliği? Ben hükümeti eleştirdin diye neden sana kötü davranayım. İfadeni alırım, maddi delilleri neyse eklerim dosyaya gönderirim savcılığa. Gereğini adliye yapar. Tutuklanırsın ya da salıverilirsin ondan sonrası beni iplemez. Haaa hükümeti eleştirmek ayrı hakaret ayrı. Hakaret kime yapılırsa yapılsın s u ç t u r. Bu bir de başbakan ve Cumhurbaşkanıysa o zaman devlet büyüklerine hakaret suçu kapsamında işlem yapılır. Şikayetçi davacı aranmaz. Kamu suçu niteliğinde işlem yapılır.
Soran+1 yılYa işte sabahın köründe bana tanımadığın insana paragraflar halinde saldıracak kadar içinde insan sevgisi yok sen eline düşenlere kimbilir neler yaparsın. İŞte benimde tavrım senin gibi psikopat olanlara.. Kimsenin sizin aldığınız maaştada gözü yok ama vatandaşa insan gibi davrandığınız sürece davranmadığınız için arada oluyor vergi muabbeti ancak ben en kötüsünü yaşamış olmama rağmen karşıma geçip başına bişey geldiğinde kimden yardım istiyorsun diye soran polise yine vergimle maaş alıyosun demedim ben başıma bişey geldiğinde seni aramayacaksam senin burda durmanın anlamı yok evine git boşuna işgal etme dedim o sorarken kötü ben cevabını verince ukala öylemi. Üzerinizdeki üniforma size sadece dünyada üstünlük sağlar toprağın altında değil bide bu dünyanın öte tarafı var.
- +1 yıl
benim psikopat olduğuma nasıl kanaat getirdin? Tıbben beni muayenemi ettin? Psikiyatristmisin sen? Bana tanı koydun hemen? Ben ne psikopatım ne de kanı bozuk. Ama sen varya... neyse bişey derim de bana yakışmaz. Eminim annen baban da vatana evlat yetiştirdik diye gurur duyuyorlardır.
Soran+1 yılsen benim hain polis düşmanı olduğumu nerden çıkardın zarar görmüşüm isyan etmeye hakkım var dimi diğer polislere ayıp olacak diye anamızı da etseler susalımmı yani.. off zaten benden yaşca büyüksün bide polissin oyüzden fazla iyi bir tavır beklememek lazım çünkü beklemek hata olur keşke sadece var oluş sebebinin halkın mal can güvenliğini sağlamak olsa ama bazen büyük oranda sinir bozmak insanı hayata devlete küstürmek gibi işlevlerinizde söz konusu
Soran+1 yılyazıklar olsun sana... insanca konu açtım soru sordum diye demediğini bırakmadın yaşlanmışsın bir ayağın mezara girmiş hala kalp kırma insanlara iftira atma derdindesin keşke Allah şehitliği 20 yaşındaki polislere değil senin gibilere nasip etse ama nerdee neyse bida yazmıyorum uğraşamayacağım senle Allahından bul
Soran+1 yılben sana beddua ediyorum sende o sorun yaşadığım çürük elmalardan farklı sayılmazsın sana hakaret davası açabilirdim ama uğraşmaya bile değmezsin Allah zaten içindeki nefret duygusu ile belanı vermiş eminimki hayatta hiç sevenin yoktur oyüzden senin gibi zaten belasını bulmuş birine ne diyebilirimki git yazma
- +1 yıl
hakaret davası aç tabi zevk duyarım seninle aynı salonda davaya girmekten. En azından bu paylaşımların sayın C. B. nımıza hakaret itirafların devletin kolluğuna basın yoluyla hakaret ve aşşağılama eylemlerin nedeniyle yargılatıp o önceden aldığın cezalarını da sana yükletip içeri gidişini keyifle izlemeyi inan çok isterim. Dur hatta bak sen zahmet etme ben şimdi sayfanın kopyasını alıp basın savcılığına suç duyurusunda bulunayım.
Soran+1 yıleleştirdim yazdım orda selamımı da söyle savcıya çok korktum titriyoru biliyomusun gambazcı
Soran+1 yıltamam korkudan ölüyorum bir ayağın mezara girmiş yaşlanmışsın derdine bak uğraştığın şeylere bak yazık sana acıdım gerçekten. Kendini Allah yerine koymayı Allahmış gibi hüküm vermeyi Allahmış gibi kafana göre cezalandırma isteğinin hesabını Allah sana ve senin gibilere sorar bundan eminim seni haberlerde şehit olarak değilde intihar etmiş olarak görmeyide çok isterim kalbin okadar kötü ki bir gün intihar etme olasılığında ayüksek oyüzden gözlerini hiç unutmayacağım kafana sıktığında sana üzülmem
Soran+1 yılsuç gördüğün zaman müdahele etme aşkıyla yanıyorsan karı kız aramak için bu sitede olmayacaksın gideceksin facebooka pkk sayfalarına size ana avrat bacı söven teröristlere müdahele edeceksin ama teröriste gelince susan garibana gelince çullanan polislerden isen orası ayrı tabi
- +1 yıl
lan şerefsiz hadsiz ağzımı bozdurtma benim, ben 2 defa pkklılar tarafından tarandım 4 defa bıçaklandım 2 defa da trafik kazası geçirdim pkklıların aracını kovalarken. kasığım paramparça hastaneye kaldırıldım. sen klitorisini okşayıp orgazm olmaya çalışırken ben bu ülke de terörist avlıyordum.
Soran+1 yılşehidin resmi ile oymuş gibi konuşan sende hata onu utandıracak şekilde davrandığın için vicdan yapman lazım eminimki kemiklerini sızlatmışsındır seninle gurur falan duymamıştır
Soran+1 yılterörist avlayacak ve bu uğurda böyle ağır bedeller ödemiş o denli vatan sevdalısı devleti ebed müddet davasının neferi olan biri böyle bir sitede dolanmaz onuda geçtim bir Türk kızına bukadar mide bulandırıcı sözler sarfetmez yani senin ne olduğunda belli değil kız ayarlamak için polisim diye yalan söyleyen biride olabilrisin malum sizden çok var
Soran+1 yılinşaAllah iftiraya kurban gidersin inşaAllah kendini kapı önünde bulursun fetocu diye seninde başını yakarlar bana pkk lı dedin ya bu attığın iftira yüzünden sana hakkımı helal etmiyorum Allah sanada iftiraya uğramayı nasip etsin Allahından bul
- +1 yıl
beni ekle özelden mesaj at sana kim olduğumu sicilimi görev yerimi herşeyimi açıklayayım. türk kızı da türk polisini alenen aşşağılamaz hakaret etmez. edersen birisi de dur der ve haddini sana bildirir. psikopat ayaklarına yatıp burada sarhoş naraları attırtmam sana. Ben buralarda karı kızla asla ama asla işim olmaz. Benim kardeşim bacımdır hepsi. sen buraya ne maksatla üye olduğun belli oldu şimdi
Soran+1 yılben burda kime hakaret ettim gelip saldıran sensin görmeden tanımadan provakatör dedin pkk lı dedin atmadığın iftira kalmadı evden dışarı çıkmayan tesettürlü 5 vakit namazında bir müslümanım Türküm ama sen şimdi namaz kılıyorum diye bana fetocu da dersin yok yok reina katlimanını yapan 39 kişinin failide dersin zavallı acıyorum sana seni Allaha havale ediyorum Türk olarakda kabul etmiyorm benim soydaşım olamazsın.
- +1 yıl
hadi ya allah aşkına ciddimisin. iyi o zaman bende gidip yunanistan vatandaşı olayım sen bu ülkeye kabul yetkisine sahipsin sanırım. bana fetöcü diyen sensin bir polis merkezi dolusu polise fetöcü yaftası iftirası atan sensin. şimdi de üstemi çıkıyorsun. Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın. zavallısın sen
Soran+1 yılbahsettiğim emniyetin müdürü fetocu olmaktan dolayı tutklandı çoğuda bu yüzden ihraç edildi yani ben olanları söyledim kimseyede iftira atmadım ülkenin başı emniyetin %80 inin fetocu olduğunu söylerken ben bir emniyeti kastetmişim sorunmu oldu benmi iftira atıyor oldum zekana hayran kaldım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah büyük iste kim bilir polislere ne kötü şeyler söylüyordun genelleme yapıyorsun ama biri gönlünü çaldı. Herkes bir değil
07 Yorumla
Soran+1 yıl:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( senmi demiştin burda inşaAllah bir polise aşık olursun diye biri demişti
Soran+1 yılevet genelleme yapıyordum çok kızıyordum aşırı öfkeliydim ama bu çok farklı :((((((((((
Soran+1 yılama benim karşıma çıkanlar gerçekten çok kötülerdi öyle böyle değil içlerinde en ufak vatan millet insan sevgisi yoktu o işi tamamen para için yapıyorlardı
Cevap sahibi+1 yılBen birine demiştim ama sen misin bilemem
Soran+1 yılsende polissin dimi içinizde nekadar çürük olduğunu kötü insanlar olduğunu benden daha iyi bilirsin iyilerini ayırt etmek zor oyüzden insan bazen genelleme yapabiliyor yani iyi olanlar polisler üzerine alınmasın ortaya atılan lafları yarası olan gocunsun
Cevap sahibi+1 yılher meslek içinde iyi de vardır kotu de önemli olan birilerime kızıp genellememek
Soran+1 yılhaklısın... büyük konuştuğum içinde başıma bu geldi bir polise aşık oldum :((((((((((((((((
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Oha bu ne atraksiyon böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılsorma kardeş çok kötü günlerdi çok şükür geçti
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
- Diğer konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz adam gibi biri ise
06 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var proseduru soruyorum suçsuzum yani sicilimde temiz görünüyor ama 5 yıl önce bikaç çürük elma yüzünden böyle sorun yaşadım
- +1 yıl
Olmaz derken hoşlandığın kişi adam gibi biri ise sıkıntı yapmaz dedim
Soran+1 yılhayır emniyet eş adayını araştırıyor evlenemezsin diyebiliyor duruma göre emniyet izin verirmi onu demek istedim
- +1 yıl
Yok öyle bir şey ya bence
Soran+1 yılvar olmazmı
- +1 yıl
Bilmiyorum ben
evet evlenemezsin
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi