tabikide evlenirdim neden evlenmim ama tek korktum dogudan orasi cok zor olur ona birsey olursa diye korkarim ama oda göreve gidicek vatan icin bundan gurur duyarim evlenirdim Atatürkcü biriyim oda öyle oldu icin vatani koruyo özel harekatin isi daha zor eyer özel harekat birisi olursa evlenmeyi düsünürüm eyer ona bisey olursa kimseyle evlenmem daha
22 Yorumla
Soran+1 yılHelal sana Atatürkçü kardesim
En İyi Cevaplar
Eğitim & Kariyer konusunda 9,4b cevap paylaştı. Bana denk gelseydi ben gurur duyardım elimden geldikçe yanında olurdum destek olurdum
210 Yorumla
Soran+1 yılsana helal olsun ya ilk defa senin gibi diyen birini gördüm
Soran+1 yılagzina yuregine saglik ya
Soran+1 yılo bile var icki kumar sigara yok ama iste kader utansin
Soran+1 yılaynen Allah in izniyle hayirlisi beyse o olur
- +1 yıl
Evlenilir tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılDostum senle aynı sorunu bende yaşıyorum. Süreç bozulmadan önce evlenirlerdi ne zamn süreç bozuldu o zamn bizden uzak durmaya başladılar. Tabi benden uzak olandan ben daha uzak olurum beni kabul edecek kişi mesleğimle kabul etmeli... Ama hala kabul edenler var fakat hedefini biraz küçültmen lazım. :)
28 Yorumla
Soran+1 yılya devrem ne yapacaz biz yaa baska ulke olsa ustune atliyolar ozel birimde calisan birinin herkes kendi yolunda şerefsizim
Cevap sahibi+1 yılYapacak bişey yok ama bizde de pek fazla uğraş yok aslın da kabul edecek bir çok bayan arkadaşlar var fakat bizdeki şu mesleğin verdiği ağırlıktan mı desem kendimiz biraz uzak duruyoruz, hele bide güven meselesi var orası daha karışık. sen en iyisi anana söyle sizin oralardan birini bulsun sana :)
Soran+1 yılya anam da cahilin birini bulup gelecek onla da hayat mi gecer devrem bir de yuzumde maskeyle guneydoguda kiz aramak icinden gelmiyor insanin :)
Cevap sahibi+1 yılo yüzden dikkat ettiysen ilk yorumda hedefini küçük tutman gerektiğini söyledim sana. Hem öyle değil annenin bulduğuyla konuşur tanışırsın kafana yatarsa kabul edersin. Doğu da maskeyle kız arayamazsın bulsan bile nasıl konuşacan illa bir aracının veya sosyal hesabın yardımı gerekir.
Soran+1 yılniye devrem ejderden anons gecsek olmaz mi 😂 megafondan
Cevap sahibi+1 yılOlur olur neden olmasın Tomayla da ıslatırsın daha romantik olsun diye :D
Soran+1 yılhahahaha 😂😂😂 eyvallah devrem
- +1 yıl
pardon güney doğudaki kızların neyi var niye ! 😡😡
Evlenmek istemeyen kıxlarada hak vermek gerekiyor zor.
18 Yorumla
Soran+1 yılneyine hak vermek lazim be kardes yazik bize daa
- +1 yıl
Iki taraf için düşün. Sen haklısın ama o kızda tek başına çocuk büyütmek istemiyor olabilir. Gerçi karışık konu olacak olduktan sonra her yerde her işte oluyor ama istemeyenide suçlayamazsın. Hem illaki bir isteyeni seni sevenide bulursun. Hayat bu kim nerde ne zaman karşına çıkar bilemezsin
Soran+1 yılAynen bu vatana hizmet etmenin bedellerinden biri de bu
- +1 yıl
Bu dünya böyle keskin virajlarla dolu. Vatan sevmek ve vatana hizmet etmek büyük sorumluluk istiyor. Sende kafanı fazla takma sen kendi açından haklısın onlarda kendi açısından haklı ben tarafsızım iki tarafıda anlıyorum. Hem illaki biri büyük sorumluğu göze alıp evlenecektir. Kader kısmet meselesi fazla takma
Soran+1 yılaynen fazla takmamak lazim zaten o kadar uzun yasamiyoruz :)
Soran+1 yılAynen en azindan normal bir insan gibi mundar olmuyoruz vatani uzakten sevip ahkam kesmek yerine burda peygamberimize komsu gidiyoruz vesselam.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
özel harekatçı eşiyim zorlukları var mı çok fazla görevdeyken uyku uyuyamam o yokken sürekli birbirimizde kalır aklımız eşim bir gün sıkılırda benden vazgeçermi ben ya başına bişey gelirse çok stresli bir işleri var altan almak zorundayız yeri gelir bu masa neden burda diye bağırdıkları olur ama anlıktır hak veririm kolay değil yaşadıkları hem aileyi hem işi düşünmekten kendilerini düşünmeye vakti olmaz bu koca yürekli adamların evin hem erkeği hem kadını olursun yeri gelir musluğu sen tamir etmek zorunda kalırsın yanlızsın eşin yanında yok korkarsın bazı şeylerden ama belli etmezsin güçlü olmaya çalışırsın heleki doğuda tehlikeli bir bölgedeysen sokakta yürürken takip edilirmiyim korkusuyla yaşarsın ama bunlara rağmen öyle güzel severler ki sadece bakışlarınla bile anlarsın o masum sevgiyi gurur duyuyorum eşimle vatana canını veren bir adama kalbimi emanet etmekden gurur duyuyorum tatil izin bunları doğru düzgün yaşıyamıyoruz ama kapıdan içeri girdiği an yanımda olduğu her an bana dünyanın en mükemmel anları bunlar hiç bir pişmanlığım yoktur her zaman arkasında değil yanındayım elinden tutarım saygı duyarım gururla eşimi beklerim
80 Yorumla
+1 yılne saçma bir soru..
Niye evlenilmesin. siz insan değil misiniz? Sizin de canınız duygularınız yok mu? Sevginin aşkın evliliğin mesleği olur mu?23 Yorumla
Soran+1 yılagzina yuregine saglik ama iste ben kimseyi bulamiyorum poh oldugumu duyan gidiyor 😂 kimse maaşafalan da bakmiyor artik 😂
- +1 yıl
Aynı dertten bende müzdaribim seni anlıyorum. bende atanamamış bir öğretmenim. ve tanışmak isteyenler atanamadığımı duyunca olsun canım ya inşallah deyip muhabbeti kesiyor
Soran+1 yılAllah gonlune gore versin hocam
+1 yılçok karizma bir meslek :) ama tehlikeli ya sizinle evlenen kişinin aklı 7/24 sizde kalacak acaba iyi mi bisey oldu mu diye bitmeyen bir adrenalin :(
40 YorumlaKaptan ya da özel harekatçı olsun istemsimdir hep. Nasip🙄
12 Yorumla
Soran+1 yılhayirlisini bulursun insallah kardesim
+1 yılÜniformalı erkek mi doktor mu desen üniformalı derim net ben böyle erkeklerden hoşlanıyorum
22 Yorumla
Soran+1 yılDogru taraftasin 😂
- +1 yıl
bence daha çekiciler her mesleğin zorluğu var diğerleri gibi düşünmüyorum
Evlenirim.. Ama evlenmeyi düşünmüyorum. . yoksa polis olmak istiyorum özel harekat alımları bayanlar için olsa başvuracaktım.
20 YorumlaEşim özel harekat polisi ve eşimle gurur duyuyorum Bu meslege gönül vermiş insanlara atıp tutanların bir kuyruk acısı vardır kesin ! şu an doğudayız İster dogusu ister batısı bayrağımızın dalgalandığı heryer bizim vatanımız🇹🇷 Hemşire oldugunu söyleyen ve asla hastaneye geldıklerine yuzlerine bakmıyorum diyen arkadasım senin bakmana ihtıyacı yok kimsenin senin kıcında pireler uçusurken biz eşlerimizden yeri gelıyor günlerce haber alamıyoruz boş yapma git sütünü iç biraz beynin gelişsin
40 Yorumla
+1 yılHerkese göre değişir. Bazıları sevdiği erkeği kaybetme korkusuyla yüz yüze gelmek istemediği için istemez. Ama bence aşk denen mucize, ayrım tanımaz.
02 Yorumla
Soran+1 yıldiyarbakirin ortasinda yuzumde maskeyle aski nerden bulacam ben 😂😂😂
- +1 yıl
Maskeyle mi yaşıyosun? Elbette boş vakitlerinde maskesiz birikeri görüyodur. Kendi mucizeni kendin yarat.
- Eğitim & Kariyer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSiber polisle evlenirim ama özel harekat hem doğuda çalışcak full ııı ııı istemem.
03 Yorumla
Soran+1 yılsobor poloslo ovlonorom ozol horokot olmoz
- +1 yıl
ne dion ya alırım ayamın altına
Soran+1 yılcok iddali
neden böyle düşünüyorsun özel harekatcilarin hepsi bekarım
02 Yorumla
Soran+1 yılevli olanlar var da onlar cok eskiler yenilerden de sadece evlendikten sonra gelenler evli
- +1 yıl
Ne alaka eşim 10 yıllık memur biz 4 yıldır beraber 1 yıldır evlıyız burada bu konunun acılması bile değişik coğu çok cekıcı unıforma vs vs dıye sacmalamıs unıformanın içindekinin insan oldugunu hatırlatın şu bazı kadınlara ha bazılarıda unuforma merakından parmagında yuzuk oldugu halde görev basında gıdıp evlı adamlara asılıyor neymıs erkekler cok capkın önce iğneyi kendınize batırın sonra baskasına
Gizli Üye(30-35)+1 yılya cook cekici ve asil ama cok riskli bugun var yarin yok gbi adam kimsw göze alamaz
21 Yorumla- +1 yıl
Ben özel harekatcı ile evlendim cok şükür 15 yıllık evliliğimiz iki tane oğlum var zorluğu sürekli görevlerde aklım eşimde kalırdı geriside hikaye pöh eşlerine cocuklarına cok düşkün olurlar ne zaman öleceğini bilmemekmi ya da benim tanıdıklarımın coğu öyle bilemiyorum yine olsa yine evlenirim şükürler olsun vicdanlılar vatan millet ezan dertleri
Gizli Üye(30-35)+1 yılPolisler bir yakinimin kaza gecirmesine sebep olup ustune olay yerinden kacmislar kuzenimde oldu. az oncede haberde avm ye giren sivil polislere uzerinizdeki telefonu yan tarafa koyun deyince biz sivil polisiz demisler oda kimlik gosterin deyince guvenlikci cocugu 3 sivil polis olduresiye dovdu allah polislere daha iti sartlarda calismayi nasip etmesin sehit haberlerine uzulmuyorum aslada evlenmem kafayi tozutup evdeki kadini vuruyolar
19 Yorumla
Soran+1 yılkusura bakma senin gibi karim olsa el bombasi atarim ama 😂😂😂😂 sivillerinde eline saglik bu arada
Cevap sahibi+1 yılValla hemşireyim yüzlerine bile bakmiyorum evlenmem
Soran+1 yılhaaa hemsire oldugunu bastan deseydin o zaman doktor altinda inleyen kizlar bize gore değil zaten ;)
Cevap sahibi+1 yılBen doktorlarinda yuzune bakmiyorum kimseye tenezzül etmiyorum ;)
Soran+1 yılcirkin tipsizim demiyorda 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılTip onemli değil ben kulturumle her halimle begendiriyorum kendimi derdim o olsa coktan bir doktoru ayartirdim yuzlerine bakmam ama sanada bakmam
Cevap sahibi+1 yılPulis
Soran+1 yılneee bana da mi bakman? allah kahretsin yaa ben suriye ye gidiyorum nasil yasarim bu aciyla
Soran+1 yılpulis mi
ben daha çekici buluyorum onları evlenirdim..:)
12 Yorumla
Soran+1 yılöhm simdi herkes cekici buluyor o ayri 😎 ama evlilige gelince kimse gelmiyor iste
+1 yılzoru kimse sevmez..
ama tanıdığım bir dünya özel harekatçı var..
hiçbiri de evlenmek istemiyor...13 Yorumla
Soran+1 yılvalla kardes ben yeniyim benim tanidigim bir cogu da istemir ama ben istirem yav 😂
- +1 yıl
Allah gönlüne göre versin..
Soran+1 yılamin insallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim erkek arkadaşım da gitmeyi düşünüyor. Bende istemiyorum çünkü şu zamanda polis olmak zor. İnsan korkuyor
00 Yorumla
+1 yılEn büyük hayalim özel harekatcı birinin özel eşi olmak tabi ki evlenirim seve seve bundan daha büyük bir şeref olmazdi bana ama ne yazık ki öyle bir talibim yok
00 Yorumla
+1 yılBeklemek değil mevzu eğer ölümüne sevmişsem beklerim ama şehit olacağını göz önünde bulundurursak istemem polis olmasını
03 Yorumla
Soran+1 yılbu yuzden terkeder misin peki
- +1 yıl
etmem tabikide çok saçma
Soran+1 yılvay be terkeden sevmemistir de mi o zaman
+1 yılSevdikten sonra evlenirler
13 Yorumla
Soran+1 yıliste burda yuzunde maske belinde kasaturayla sevecek birini bulamiyosun tanismaya da kimse yanasmiyor
- +1 yıl
Ya işiniz zor ondan endişeleri vardır yarın birgün size bir şey olsa ne yaparım ben endişesi o
Soran+1 yılAynen kimseyi dul birakmaya da gerek yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılAman Aman ben istemem
11 Yorumla
Soran+1 yılneden peki
Tam tersini yaşıyorum. Sevgilim poh ve evlenmek istemediğini söyledi napcimi bilmiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim sal gitsin evlenmiyolar zati
herkesin harcı değil
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen
+1 yılSeven herkesle evlenir
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılTehlikeli meslek sonucta her kiz kaldiramaz
09 Yorumla
Soran+1 yılbu stresi kaldiran bulunur mu peki
- +1 yıl
Cok severse olur tabiki yani. PÖH'te çalışanların hepsi bekar degil sonuçta
Soran+1 yıleskiler evli yenilerden de sadece onceden evlenenler oyle bekar gelip evlenen bin de bir ki onlarda nisanli olarak geldi
- +1 yıl
O zaman evde kaldin uzgunum 😂😂
Soran+1 yılcok kalmam zaten nallari dikeriz 😂😂
- +1 yıl
Allah korusun ya üzdün.
Soran+1 yılbiz serden gectileriz üzülmeyin 😂
- +1 yıl
Allah kolaylık versin 😊😊
Soran+1 yıleyvallah kardeşim
+1 yılHer gun korkuyla beklemek istemez bir kiz
06 Yorumla
Soran+1 yılevde mi kaldik simdi 😂
- +1 yıl
Çok seversem olur.. Allah korusun ölse bile bir baskasiyla evlenmem.. Ama iste her kiz bunu kaldiramaz
Soran+1 yılyani mesela tanismak istese direk reddedersin o halde
- +1 yıl
Yani etkilenirsem reddetmem.. Onemli olan meslek degil iki kisinin etkilesim halinde olmasi
Soran+1 yıliste mesela bir turlu etkilesime gecemiyoruz bazen mesaj atiyorum meraba falan konusuyorz pöh diyince hmm neyse ya diyip topukluyolar
- +1 yıl
Duzgun birine mesaj at sende😂
+1 yılSonradan polis olmuş biriyle evlenmeyi istemem, % 85'in ego tavan yapmış, "gevşek" yurekli oluyor çünkü...
03 Yorumla
Soran+1 yılonceden nasil polis olunuyor sen hic seni oldurmek isteyen biriyle goz goze geldin mi ki elestiriyorsun ozel harekati gevsek diye bu adamlar gevsek olsa zaten sen gorunceye kadar uzun yasamaz
- +1 yıl
Piyasadaki polislerden bahdediyorum yeni yetmeler, çapkın takımındakiler, polis oldum diye ego tavan yapanlar... 😏
İnsan iyi olduktan sonra er geç nasiplenir.
Soran+1 yılGuneydoguda istesen de yapamiyosun zaten bizim birimde herkes adamdir
Gizli Üye(25-29)+1 yılPolis üniforması çok hoş bence
10 Yorumla
+1 yılcan guvenligi yok kimse o stresi cekmek istemez
06 Yorumla
Soran+1 yılorasi oyle ama yazik değil mi bu insanlara
- +1 yıl
o zaman o isi yapmasinlar yani
- +1 yıl
evlenenne daha yazik
Soran+1 yılyazik valla boyle dusinmene uzuldum cidden bu vatani kim korusun peki
- +1 yıl
off ya mecbur muyuz allah allah ya sanki mecburz evlenmeye sizle nyse hadi by
Soran+1 yılby. s
+1 yılİstenir ama herkes kaldıramaz ya öyle birini
01 Yorumla
Soran+1 yılvatani kim korusun peki insanlar cok fazla kendini dusunuyor ya
Eğitim & Kariyer konusunda 897 cevap paylaştı. Allah yardımcınız olsun kardeşim.
10 Yorumla
+1 yılPöhsen bir ulaş bro be.
00 Yorumla
+1 yılben Düşünürüm
10 Yorumla
+1 yılBen evlenirim onlarda olan çekicilik kmsede yok
021 Yorumla
Soran+1 yıltisikkirlir 😂
- +1 yıl
Bnde pmyo da okuyorum zaten 😂
Soran+1 yılamirim diyeceksin 😂😂
- +1 yıl
Dememm 😂😂
Soran+1 yılhaydaaaa sicil numarani ver bakiim sen 😂
- +1 yıl
Amirim ayıp oluyo ama şimdii 😂😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂😂
- +1 yıl
Ya ben şimdi sana bişey sorsam acaba olur mu
Soran+1 yılsor
- +1 yıl
Ben yunus polis olmak istiyorum ama bana ilk trafik polisi olcaksın diyolarr valla nolcağını anlamadım şimdi ben bitirince napmam gerekiyo (yeniyimde daha) 😂
Soran+1 yılyunus olman icin boyun uzun olmali bu birrr ikincisi inan bende bilmiyorum bize brans deismek olmadigi icin hic sorup sorusturmadim
Soran+1 yılama oyle kafadan yunus olamassin 2 sene karakol da veya trafik subede kalirsin haberin olsun
- +1 yıl
Anladım saol 😊
Soran+1 yıl2. sinifta misin
- +1 yıl
1. Sınıftaym
Soran+1 yıloo daha cok var simdiden bunlari dusunme allah kolaylik versin
- +1 yıl
İster istemez düşünüyorum hayaller başkaydı ama olmadı
Soran+1 yılneydi hayalin peki
- +1 yıl
Komando olup doğuda görev yapmaktı
Soran+1 yılhaydaaa jöh ler firsat kolluyo pöh olmaya napacan komando olup bosver sen dogru yerdesin ;)
- +1 yıl
Bakalm zaman göstercek onu 😊
+1 yılBenim pederde jöh tü babam olduğunu anlayamadım :D
00 Yorumlaben evlenirim :d
10 Yorumla
+1 yılBende gidim diom bakalim
03 Yorumla
Soran+1 yılgelme duyemiyecem meslekten sogutma sucundan ceza yerim 😠
- +1 yıl
Nedemek lan bu 😃
Soran+1 yılneyse haci kazanirsan eger ne demek anliyacan
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlenirim.