Muhtemelen değiştirmeye çalışanlar başarılı olamadı ve tam tersi değiştirmek istedikleri kişi kendilerini değiştirdi. d

Hayır hiç böyle bir çaba içerisine girmedim. Biliyorum ki bir insan neyse her zaman odur. Ne benim kimseyi değiştirmeye hakkım var ne de onun benim sinirlerimi bozmaya hakkı var. Baktım ki hoşuma gitmeyen ve rica ile düzelecek bir durum yok, karakteri böyle konuşmayı sonlandırır hayatıma bakarım.
Hayır değişmek isteyen kendi çabalasın ya değiştirmeye çalışırken ya o bizi değiştirirse ya işe yaramaz ise
Değişmiyorlar o yüzden çabaya gerek yok
Cevap
6Cevap
Hayır sevdiğim insanı değiştirmeye çalışmadım zaten ben olduğu gibi sevmişimdir bu yüzden de olduğu kişi ile mutlu olurdum ve değiştirmezdim
Değiştirmeye çalışmanın aşka saygısızlık olduğunu düşünüyorum.
Hayır çalıştırmadım. Bu hayatta kimseyi değiştirmeye çalışmıyorum. Kimse değişmez. Olan bize yani bana olur.
Aman yok ya. Bazen mağazadan denemeden aldığım tişörtün bedenini bile gidip değiştirmeye üşenen insanımdır ben ıspglsldls
Hayır çalışmadım. Ben onu olduğu gibi sevdim zaten. Olduğu haliyle çok güzel... Değiştirsem aynı kişi kalmaz ki yerinde.
Karakterini değil ama yaşantısını düşüncelerini değiştirdim
Değiştiremez, değişmez ama bazı özellikler törpülenir.
Yormadan yıpratmadan olduğu gibi sevmek❤️ ben
Olduğu gibi kabul ederim olduğum gibi de sevilmek isterim çünkü sevginin bu hali çok daha güzel
Ben degistirmiyorum kimseyi ama beni değiştirmeye çalışıyorlar sonra kavga çıkıyor ayrılıyoruz kxndkdk
Hiç sevdiğim olmadı o yüzden değiştirme fırsatım da olmadı
Bazen oldu ama olumlu yönde tecrübeli bir birey olarak bazen oldu
Hayır tabiki. Olduğu gibi kabul ediyorum.
Kimse kimseyi değiştiremez
Kimyasına asla dokunmam.
Yapmıştım.
Değişmiyor
Yok hayır çalışmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?