Ben normal karşılardım zaten bu devirde kimse kimseye öyle direk güvenemez ki bu yüzden de normal bulurdum ama bunun yerine bana sorması daha iyi olurdu güven zaten zaman alır yani sürekli arkamdan araştırması da bir yerde sıkardı beni
Daha önce yalanlar içinde bırakıldığı için kuruntu yapan ve bunun sonucunda güven sorunu oluşmuş bir insan, karşısına çıkan kişiyi araştırma merakına düşer. Flörtüm adına üzülürüm. Çünkü muhtemelen o da böyle sorunlar yaşadığı için bu hale geldi. Beni benden tanımasını isterim. Yine de sözlerime inanmıyor ve araştırmaya devam ediyorsa ikimizin de yorulmaması adına görüşmeyi sonlandırırım.
Flört ettiğim değilde birileri vardı takipleştiğim herkese yazardı seninle sohbeti var mı bilmem ne diye bunu 3 kişi yapmıştı mide bulandırıcı çok itici hareketler bunlar
bu konu hakkında düşünmek lazım burada kişinin yaşadıkları vs. çok önemli her iki şekilde de hak verilebilir. Yani araştırılan kişi niye bana sormuyor gibisinden söylese bile biraz haklı ama araştıran kişinin kendi tecrübe ve travmaları vs. derken o da haklı olabilir.
bence cirkin bi davranis. baskalarindan seni duydugu kadariyla ön yargi olusturacak kafasinda. seninle iletisim kurup direkt kendi degerlendirmeli diye dusunuyorum