Karşınızdaki kişinin CİN olduğunu öğrenince ne yaparsınız.?

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi cinler insan, hayvan vs... şekillerine girebilir.

Peki evde oturuyorsunuz gece eşiniz, çocuğunuz , anneniz , babanız ve ya bir akrabanız kılığına bürünmüş cin olduğunu farkederseniz ne tepki verirsiniz.?

Aklınızımı kaçırırsınız.. Kaçmaya mı çalışırsınız... yoksa bildiğiniz bütün duaları okurmusunuz ( ki tüm duaları okuduğunuz halde gitmeyen güçlü cinlerde olabilir..)

İnsanın cin kılığına girdiği zaman bazı organları eksiktir ve ya şekilsizdir..
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar 1 sene önce cin çağırmıştım.Hadim duasıyla..

3 gün oruç tutum.. normalde 14 gün tutulması gerekir.. neyse oraları atlıyorum..

dua okuyorum gece mum ışığında odanın kapısı tıklandı gelen annemdi.. açmamam gerektiğini biliyordum ama yalvarır sesler çıkarıyordu.Kapıyı açar açmaz bağırmaya başladı..annem bağırınca başımdan kaynar sular boşandı sanki kapı birden kapandı sonra kapıyı kırmaya başladı...

ancak dua okurken rüya görmüşüm uyumadığım halde gerçek gibiydi sonra bıraktım..
Güncellemeler
+1 yıl
Akşin makşin diye başlayan bir dua ilgilenenler araştırsın.. yanlız evde okumayın.. ailenize zarar verebilirler.. birde okuduğunuz andan itibaren tel.. pc felan bozuluyo o yüzden kağıda yazıp okuyun.. hatta ezberleyin.. bazı sitelerde eksik verilmiş 1-2 harfini dağişmişler.. yanlış okursanız olmaz.. ilgilenenler araştırıp bulur zaten.
Karşınızdaki kişinin CİN olduğunu öğrenince ne yaparsınız.?