Yaşamak istemıyorum cok sıkıldım bittim nolur yardım edin sizde göremezden gelmeyın cok yanlızım?

Kasımda 30 yaşina girdim boşandım 2 cocugum var avusturyada doğdum orada eğitim aldım sonra Türkiyeye yerleştim 3 sene önce annemın İstanbul'da herhangı bır evıne yerleştim, yanlış anlamayın cirkın bırı değilim övmek gibi olmasın, benımle takılmak ısteyen 20-26 yaşlar erkekler ama hep takılmak niyetleri ciddi niyet asla yok olgun adamda yok pıyasada hepsı ya evlendı ya da kayıp. Coçuklarımi mutlu etmeye calısıyorum ama abii ben mutlu hıc değilimki nasıl başarıcam arkadaşim yok cünkü geldimden beri evden calısıyorum takılmak desen dişarda ablamla cıkardım arada ama onunda artık cıddı bır sevgılısı var ben yanlız kaldım. Hayat cok boş gecıyor ben hıc mutlu değilim. Cocuk var dıye kımse benı ıstemıyormu? Annem evlenırsen ben bakarım cocuklarına kafana takma onları dıyor ama kımsem yok ya aşiri yanlızım herkesın nıyetı belli cok yanlızım cok. Ölmek tek cağre dıyorum sonra Allahı hatırlıyorum dua edıyorum ama sankı Allah bıle benı sevmıyor nolcak böyle kafayı yıcem sizde görmezden gelmeyın lütfen bişi yazın

Yaşamak istemıyorum cok sıkıldım bittim nolur yardım edin sizde göremezden gelmeyın cok yanlızım?