Yordun be tc erkeğiiiiiiii?

Arkadaşlar erkek arkadaşımın Facebook’tan dün eski sevgilisini arattığını gördüm ve şok oldum. Neden sizce? Yani ben cidden bitirdiğim birinin, hayatımda olmayan birinin naptığını merak etmem yalnızca hayatımda yeri olan ya da silinemeyen her neyse işte ancak o durumda bakarım gerisi alakadar etmez. Ben genel olarak cümbür cemaat bu durumu doğru bulup uyguladığımızı düşündüğüm işin şimdi şaşırdım ne alaka yani? He bu yetmez birde nicegram belası var, bu tabi uygulamaların dibinde gizli orası ayrı 🤦🏼‍♀️ Ben bu uygulamayı birlikteliğimizin ilk zamanları görmüş uyarmıştım ve silmişti, yeni telefon aldı bütün programları vs ben kurdum ne var ne yok biliyorum yani daha doğrusu aptal ben öyle sanıyordum. 3-4 gün içerisinde onuda yüklemiş bide iOS kullananlar bilir ana ekran-uygulama arşivi modunu. Paşam arşive atmış ana ekranda görmeyince öğrenilmez sandı sanırım. Her neyse şimdi buraya kadar okuyan caaağnım arkaaaşlarımın aklındaki o eee naptın sorusuna “gördüğüm an eve gitmek üzere yol ayrımında arkadaş grubumuzlaydık, şansıma evde ararım diye düşünürken gelen misafir ve askıda kalan bir konuşma… yarına kaldı yani. Napim napim bi bakın 🥹🥹🥹🥹

Yordun be tc erkeğiiiiiiii?