EVET
HAYIR
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Üniversitenin ilk yılı yay burcu bir sevgilim vardı. İlgisiz değil. Ayrılsak bile beni gördüğünde merhabalaşır, konuşurdu. Evlenene kadar da hep ara ara konuştuk. Hoş, evlendiği kişiden önce askerdeyken "Askerliğim bitip döndüğümde evlenmeyi düşünüyorum. Sen, de düşünüyor musun?" demişti. Güvensem kabul ederdim ama yanımdayken aldatan uzaktan çok daha rahat aldatır diye düşünüp "Seninle sevgili olmayı iki kez denedik. İlkinde sen ayrıldın. İkinciye ben ayrıldım." dedim ve arkadaş kalmayı teklif ettim. Bir müddet devam etti aklıma girmeye çalışmaya ama ben farklı biriyle sevgili oldum. En son pes etti ve şu an evli olduğu kişiyle sevgili oldu. Pişman değilim. Yine olsa reddederdim.
yay erkekleri cocuk gibi
yani?
daha cok kendine ilgi bekler yani¿
anladım
Cevap
6Cevap
ilgili olur
Yay burcuyum ama bunun burçla alakasını çözemedim.
Eger o kişi için degerlıysen ya da ilgi alanındaysan ilgili davranır. Bunların aksi ise sallamaz seni
Aslında alakası şu yay burcunu araştırdığım kadarı ile özgür ruhlu ve çok bağlı bir yapıda değil. Sevgilisi ile de arkadaş gibi gezmeyi eğlenmeyi seven biri. Bu yüzden ilgisiz mi kalıyorlar acaba diye yay erkeklerinden duymak istedim.
Gezmeyı seven ve özgür kısmının ilgiyle alakası yok ki. İlgi dediğin kavram bambaşka bir şey. Günaydın , nasılsın demek mesela ilgi degıl bu ya da beraber gezmek
Yani şunu demek istiyorum, hayata bakışı farklı gibi sevmek evlenmek lügatında yok gibi. Hep bir macera eğlence durduğu yerde sıkılan tipler gibi. Bu nedenle de sevgilisini de çok sallamıyor olabilir mi acaba dedim? Yoruma açık tabi ben yay erkeğini araştırdığım için sordum bu soruyu gerçekten öyle mi diye?
Ben de Yay burcum
Ne mutlu sana @Nevar12-22
Genelde dedıgın gıbı gezıp eglenmeyı seven , maceracı , hiperaktif olarak bılınıyor ama ılgı kısmını ben hala burçla bağdaştıranadım. Çok fazla anlam yüklemeyin bence. Yay Burcu olup tek hayali ömür boyu yatmak olan arkadaşımda var.
Teşekkürler cevapların için :) Tanıyalım yayı bakalım anket ne diyecek?
En guzelı birebir tanı , iyi günler
yaylar ilgisizliği ile bilinir
Toplam kaç burç ve yükseleni var?
Çok ilgili.
koç olmaz mı
Ne için pardon?
sevgililik için
😲
sevgiliykende giydirmem o tanga bikinileri millet bakar davet gibi
yanlış yere oldu
Sevgili aramıyorum yanlış yerdesin :(
bende aramıyorum ama olursada voleyi vururum 😂
Enteresan ayrıca oğlak gözüküyorsun koç ne alaka
oğlak işini görüyorsa olabilirim belki 🤔 neden oğlak olayım ki koç benim ki
Oğlak işareti çıkıyor isminin yanında
hiç bir şey anlamadım 🙄
Doğum tarihini farklı kaydettin herhalde oğlak resmi çıkıyor kullanıcı adının yanında yorumlarda onu diyorum.
rastgele bir şey yapmıştım, ne yazıyor ki bende unutmuştum iyi oldu hatırlattın 😂
Ne olduğu görünmüyor sadece burcun çıkıyor
anladım
burçlar bu kadar önemli mi
giyerim dediğin o bikinili fotonu at aklım şeyim orada kaldı 😅🔥
Burçlar yerine göre önemli de hayırdır bikinili foto at falan neye benziyorum ordan? Sınırı aşmayalım istersen...
burçlar anlamadığım bir konu ama etkiliyor bir şeyleri
nebiliyim giyerim demen tahrik etti ondan ama sevg olsan giydirmem sana meze yaptırmam başkalarına …
neyse başka sorunda artık
minyon seviyoruz evet
Dibine kadar
Comar
burçla ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?