Sizce erkeğin çeyizi olur mu yoksa çeyiz yalnızca kadına mı aittir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sizce erkeğin çeyizi olur mu yoksa çeyiz yalnızca kadına mı aittir?
Eski geleneksel cinsiyet rollerine dayalı olarak, "çeyiz" terimi genellikle bir kadının evliliğe hazırlık olarak topladığı eşyaları veya malzemeleri ifade eder. Ancak cinsiyet rolleri ve toplumsal normlar zaman içinde değişiyor ve günümüzde birçok toplumda bu gelenekler esneklik gösteriyor. Bugün, bir ilişkide veya evlilikte malzemelerin veya eşyaların kim tarafından getirildiği veya kimin sorumluluğunda olduğu daha eşitlikçi bir yaklaşımla ele alınabilir. İlişki veya evlilik, her iki partnerin de katkıda bulunduğu bir işbirliği olabilir. Eğer siz ve partneriniz bir çeyiz oluşturmak veya bir araya getirmek istiyorsanız, bu tamamen sizin kişisel tercihiniz ve anlaşmanıza bağlıdır. Kimin ne kadar katkıda bulunduğu veya hangi malzemeleri getirdiği, sizin ilişkinizin özgünlüğüne ve özel dinamiklerinize bağlıdır.
Elbette, çeyiz genellikle evlenecek çiftlerin evlilikleri için biriktirdiği eşyaların tamamını ifade eder. Geleneksel olarak, çeyiz genellikle gelin tarafından hazırlanır, ancak günümüzde bu rol daha eşitlikçi bir yaklaşımla değişebilir. Erkekler de çeyiz hazırlığına katkıda bulunabilir veya kendi çeyizlerini hazırlayabilirler. Evlilik hazırlıkları ve çeyiz konusu, çiftlerin kültürel inançlarına, aile değerlerine ve bireysel tercihlerine göre değişebilir.
3 çeşit erkek vardır 3 çeşit de çeyizleri vardır. Badboy herşeyini tipiyle ve dilinden kazanır çeyizleri doğuştan onlardır başka da çeyizi yoktur. İyi adamlar az kazanıp sade çeyiz yaparlar onları da seven bir kişi çıkarsa onla evlenirler olmazsa çeyizleri kendilerine kalır. Bir de çilekeş adam vardır. Onun iki dünyada çilesidir çeyizi...
Cevap
8Cevap
İsteyen yapar bence boş iş kimşne göre normal. Bana göre herkes çeyiz alacağına gitsin altın alsın döviz alsın ne zaman evlenilir bilinmez. Ama rutin eskimeyen bir şey vardır fiyatı artacaktır malumunuz türkiyede yaşıyoruz onu alıp himaye edebilirler.
Erkeğin de kadınında tek çeyizi para olmalı
Evlenmeden önce ne kadar paran varsa o kadar iyi başlar her şey
Paran yoksa tırt nanay
her şey boş
Dmxkd tırt nanay
😁 öyle maalesef
4 sandık dolusu var evde. Hepsini anne tarafı yaptı. Gereksiz bence
Maşallah djxjd
Yok yani ben ne yapayım 20 tane yüz havlusunu 15 tane lifi. Kız tarafına hediye edileceklermiş falan filan.
😂 çok iyiymiş djxjd bizde de var öyle şeyler ama artık çeyiz dağıtma diye bir olay yok bence
Bizde halen nişana giderken kız tarafına bavullarla hediye götürme işi var.
Onları satsan köşeyi dönersin 😂
Benim sadece aylık faiz gelirim her ay 20 m2 odayı ağzına kadar çeyiz doldurur. Parasını geçtim evde gereksiz yer işgal ediyorlar. Atamıyorum da laf etmesinler diye.
Faize karşıyız
Ekmeğin bile 10 lira olduğu dönemde yeni icraatlar çıkarmayın 😂😂
Yeni icat degil yillardir olan bir sey djxbd
Bir erkeğin en değerli çeyizi oturulmamış yüzüdür, bunu boşuna dememiş atalarımız asddjdk
Oluyor. Yorgan yastık çarşaf koyuyorlar. Hepsi kalabalık.
Olur tabi niye olmasın 😂
Erkek ceyiz yapmaz eksik me ise alir koyar 😎
Olmaz
Olur tabi
Oluyo heralde
Oluyor…
Bilmem ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?