Erkekler de çeyiz yapmalı mı, bir erkeğin çeyizinde olması gereken en önemli şey nedir?

Erkekler de çeyiz yapmalı mı, bir erkeğin çeyizinde olması gereken en önemli şey nedir?

Çeyiz diyince herkesin aklına dantel, patik, lif gelmiş herhalde. Tabi ki olması lazım çeyiz dediğin evlendiğinde kullanmak için ayrılan her şey, düğün ya da ev kurarken alınacak eşya masrafı için birikim yapmak da çeyiz bana göre. O yüzden tabi ki olur.
Her istenen şeye peki diyen erkekten sıkılıp daha "errrkek" olanını istersiniz. Kadınlar, kendi isteklerinin gerçekleşmesi için uğraşmayan, yani kendini ikinci plana atan erkekten hoşlanmazlar, pasif ve zayıf görürler. İstekleri kabul etmek dişil enerjinin çıktısıdır, isteklerini kabul ettirmek de eril enerji çıktısıdır. Erkek davranışlarında dişil enerji belirtileri kadınlar için iticidir.
Çeyiz kelimesi avam geliyor sanırım 😄 bildiğin ev eşyası biriktirmek işte. Yarın evlenince evinde kullanmak için aldığın kenara koyup lazım olur dediğin eşyalar. Olur tabii ki neden olmasın hem evlenene kadar retro oluyor o parçalar :) güzel bence. Altın biriktirirken oluyor da eşya neden biriktirilmesin.
Aslında, kadın erkek fark etmeden ben çeyiz işinin devrinin bittiğini düşünüyorum. Mesela annem benim için hiç çeyiz toplamadı ve ben de döne döne toplama dedim. O devir geçti yani. Bi de başlık parasi filan istesinler sbbsbsbs. Halbuki annem venim yaşımdayken çeyizi tamamlanmıştı
Cevap
66Cevap
Bence olmaz
Eskiler Erkek Kadın çeyizini paylaşmışlardı (artık öyle değil elbette) yatak odası çamaşır makinası elektirkli süpürge gibi kabaca kız tarafı, gerisi erkek tarafı ama!!!
şimdi durumlar değişti iyi de oldu, kadın ve erkek her ikisi de çalıştığı için ki çalışmalı , eşyalarını evlenmeden gidip peşinat verip satın alıyorlar ve o hakları baki kalıyor, taksitler bitmeden evlenme kararı alınca da (taksitler azalınca) o senenin en üst modelini alıp evlerini hazır hale getiriyorlar. bence çok mantıklı
Kızlar önce s*kilmiş olmalarına rağmen evlenilebilir olduklarını iddia ettiler ve bu g*vatlık ruhunu erkeklere dayattılar.
Şimdi de hanımcılık akımı öne sürüp önümüzdeki yıllarda kocalarının itaatkâr olmasını emrediyorlar.
Kadın: Muhsin bu gece eve gelmiyorsun, kendine kalacak bir yer bul. Kızlarla striptizci erkekleri çağırıp parti yapacağız.
Modern cuckold koca: Peki hayatım
@06Madam sen şimdi bana katıldın mı katılmadın mı anlamadım
@06Madam öptüm o zaman 😘
@06Madam sen beni tamamladin adeta
Bir erkeğin en güzel çeyizi dişi sinek bile almadığı arabasıdır. :D
""Post güzel ""bir erkek veya kadın sapanca diyorsa illaki o adamı bırakın... sonu iyi olmaz:)
-Şaka bir yana benim vardı. Günümzde belki pek olmaz ama.(Rahmetli annem yapmıştı)
Eski günler:))
Benim normal çeyizim var :D bir arkadaşıma dedim kız evlenme teklif etti "ben kız olmama rağmen çeyizim yok lan" dedi bir de :D içerledi biraz
Çeyiz bana çok saçma geliyor. Onun yerine bir iban verip herkes ne almayı düşünüyorsa o miktarı o hesaba atsa evlenince çiftler evlerine göre ve ihtiyaçlarına ve zevklerine göre alsa
Bir erkeğin çeyizi hanımcı olan karakteridir, her istenilen şeye peki fıstığım demesidir. 😂
Erkeğin çeyizi sadık oluşudur
Aynı şey biz kadınlar içinde geçerli.
Yani olmasına gerek yok eşya olarak
Erkeğin de çeyizi olur annesi yapar bizim erkekler canım olduğu için farkında değiller. O eşyaları ailesi hediye etti saniyorlar çeyiz olduğundan haberleri yok.
Zaten Türkiye'de hemen herşeyi erkek yapıyorsl avı tutuyor mobilyası beyaz eşyası düğünü nikahı herşeyi yapıyor bide bunu geçirin erkeğe rahat olun
Kadının da erkeğin de çeyizi güzel ahlak ve iffetidir.
Çeyizi saçma buluyorum mağazaya girilir tüm eşyalar alınır yarı yarıya ödenir dieğr türlü kim ne kadar para harcadın hesap etmek çok zor
Bence olabilir. Benim kardeşim buzdolabı ve çamaşır makinesi aldı mesela. Çeyiz olarak duruyor, yakında evlenecek.
Çeyiz bizim kültürümüzün bir parçasıdır, erkeğinde çeyizi olmalı kadında bu durumda iki tarafta aileler arası konuşmalı bizde böyledir.
Erkeğin çeyizi kültürü, saygınlığı, karşısındakine verdiği değerdir.
En güzel çeyizi karakteri ve adamlığıdır, gerisi boş.
Çeyiz olayı saçmalık. Önce bul evini sonra zamanla ihtiyacına zevkine göre kur düzenini
Bütün çeyiz bizde zaten ev araba beyaz eşya mobilya gelinin yedi sülalesini giydirme yedirme 🙄
Ahlak karakter saygı erkeklerin en önemli çeyizlik olmalıdır en azindan ben aileden böyle gördüm
Erkek zaten hamal ceyizi olmasasa yük hep. Onun omuzunda.
Olur tabi. Kadınına olan davranışı tutumu en güzel çeyizidir
Görsele uygun olanı istemeye gider, çikolata çiçekle babama istetirim lan
bungalov evlerine gitmemesi bir erkeğin en büyük ceyizidir :)
Uzun bir konu ama. kisa ve öz sevgi saygı sadakat ve güven günümüzde pek kalmadı bunlardan
Ne kullanacaksak gider beraber alırız önceden biriktirmek iki taraf için de saçma
Zaten ev eşyası vs erkeğin cehizi oluyo sonuçta illa dantel vs olcak degil
Erkeğin en güzel çeyizi nude almamış fotoğraf galerisidir.
Tabikide olur oda yerleşiyor eve kıyafet kişisel eşyalar falan.
Erkeğin çeyizi tabi olur terliğiydi, kişisel eşyalarıydı, bornozuydu, pijamasıydı vb
Don fanila, 12 kişilik yemek takımı tencere seti olmayan erkekte kendine erkeğim demesin 😂
Benim çeyizim Playstation 5'im. Eşimden çok onunla vakit geçiriyorum iyi ki var ❤
Benim çeyizim bakirlik umarım evleneceğim kişiminde çeyizi bakireliktir
Bir erkeğin en güzel çeyizi evlendikten sonra ailesini elinden geldiğince en iyi derece yaşatıp, muhafaza edebilcek bir olgunluğa ve mesleğe sahip olmasıdır.
Kız tarafı erkeğe küçük bir hediye alıyor o da erkeğin çeyizi oluyor galiba 🤗
çeyizimi yazıyorum
Nargile, okey takımı, satranç takımı, ps 5, laptop
Bence olsa iyi olurdu. Ama en iyisi evinin eri karısına sadakatli olmalı.
bi Kıvılcım Atasözü Der ki Çeyiz ne Anne ya Köyde mi yaşıyoruz?
Erkeğin çeyizi maddi birikimidir.
Ç. T. diye imzamıda atarım 😁
:D
Olur tabide benim hiç ceyizim yok mesela ben çeyizli erkek alicam:)
Erkeğin çeyizi 👑🥊👑 benim gibi kingse koskoca bir sandık dolusu altın olmalı yahu 😂
Bence olmalı, saat deodorant şampuan krem gömlek pantolon ayakkabı kitap ve ilgi duyduğu hobileriyle ilgili birkaç şey olabilir. Kadının çeyizi varsa erkeğin de olmalı ayrımcılığa gerek yok
Ne ceyizi evlenirken beğensinler alsınlar ne ıhtiyacları varsa
çeyiz kadar saçma canım bir adet yok bana kalırsa kızın da çeyizi olmamalı da neyse
Gidilmemiş Sapanca Bungalovu mu ahahah😂😂😂😂😂
Olur tabi neden olmasın.😃
Erkeğin çeyizi kadınının kalbidir bence
Sadık ve güvenilir olması en büyük ceyizidir
Erkeğin çeyizi karısıdır.
Kafayı yemişiniz 😅
Senin oluyor da benim olmasın mı
Erkeğin çeyizi sabrıdır😂😂
Erkeğin en iyi çeyizi öpüp Memiş dudaklarıdır 🤣🤣🤣
Erkeğin çeyizi sakallarıdır
Olabilir neden olmasın
Çeken bir anteni olması kâfi
Ne çeyizi ev aldık araba aldık yazlık aldık bide çiçekli fistanmı biriktircem 😀dantelmi bulundurcam
Bu çeyiz işleri çok saçma bence
Süpürgesiyle gelsin
Tüy döküyosa asd
Benim ki hazır valla 😌💅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?