Bayadır ayrıymış bunlar zaten. Kız deprem için merak edip yazmış güya. Duyduğuma göre bu da canım demiş kıza. Ve bebeğim umarım demiş en son. Kız beğenmiş mesajı.2 gün sonra bu kızın numarasını kaydetmiş wpde. Ne düşüneyim bilmiyorum sizce bu neden böyle yapıyor?
Çocuk kızın tekrar barışmak için attığını düşünmüş olabilir
Öylesine anlamsız bişey değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kız belki o niyetle olmasa bile senin ki çok samimi davranmış. Ben çok kızardım.
Evet ben ortak arkadaşımızdan duydum hatta konuşmayı da gördüm ben. Kısa konuşmuşlar kız merak ettiğini söylemiş by hemen iyiyim canım falan diye girmiş. Biraz konuşmuşlar kız bidaha olmaz umarım demiş. Bu da ertesi sabah umarım olmaz bebeğim demiş bak. Kız beğenmiş mesajı öyle yani. Sen ne düşünürdün şimdi
. Ayrıl desem bekara karı boşamak kolay.. konuş sert yap mesafe koymasını söyle desem .. konuşmuyoruz diyip arkandan is cevirebilirler. Güveni kurmak bir omur sürebiliyor kırmak işte anlik saniyelik olay.
Devam edip senin aklına hep kurt düşeceğine , bitirirsen bir kere yikilirsin ama en azından kafan ilerde rahat olur. Kimseyede eyvallahin olmaz.
Sana kalmış.
Yani o kız samimi davranmamış aylar sonda bi yazmış belli. Bu neden dünden razı gibi canım bebeğim diyor. Umursamıyor mu anlamadım öyle biri değil lafına dikkat eder yani. 3 yıllık bişeymiş o kız. Numarayı da kaydetmiş tuhaf
Ben söyleyeceğimi söyledim... kondurman kolay değil.. ama empati yap sevgilisi olan insan karşı cinsine bebeğim diye hitap eder mi? Eski sevgilisi olmasida çabası
öyle doğru
Mahzun olma Allah kerim.. kimse yasattığını yasamadan ölmezmiş
Bebegim falan ne alaka hosuma gitmedi
ben ortak arkadaşımızdan duydum hatta konuşmayı da gördüm ben. Kısa konuşmuşlar kız merak ettiğini söylemiş by hemen iyiyim canım falan diye girmiş. Biraz konuşmuşlar kız bidaha olmaz umarım demiş. Bu da ertesi sabah umarım olmaz bebeğim demiş bak. Kız beğenmiş mesajı öyle yani. Sen ne düşünürdün şimdi ben ne yapayım bilmiyorum numarasını eklemiş wpde
Eski sevgiliyle bu kadar samimi konuşma dogru degil. Adamın aklı mı var halen o kızda ben öyle anlarim
Sanki kıza ışık yakmış ya. Çünkü istemese böyle yazmaz kısa konuşur falan. Numara kaydetmesi de ışık yakmış gibi
İyi şeyler sezmedim gozun açık olsun
Hiç normal düşünemezdim
ben ortak arkadaşımızdan duydum hatta konuşmayı da gördüm ben. Kısa konuşmuşlar kız merak ettiğini söylemiş by hemen iyiyim canım falan diye girmiş. Biraz konuşmuşlar kız bidaha olmaz umarım demiş. Bu da ertesi sabah umarım olmaz bebeğim demiş bak. Kız beğenmiş mesajı öyle yani. Sen ne düşünürdün şimdi ben ne yapayım bilmiyorum numarasını eklemiş wpde
Bebeğim diye hitap etmesi hiç normal değil hele ki numara eklemek altında bir şey vardır
Yani bir yıl kadar ayrılarmış noldu da bebeğim diyorsun kız hiç yazmamış ya bide. Sanki bu sinyal yakmış tekrar oluruz gibi sence
2. kişi anlatımı yapmış bi de
Ne yapim ortak arkadaşımdan duydum ben de bilmiyordum