Eski sevgilisiyle çok olmuş bitireli. Kız deprem için merak etmiş yazmış. Sinir oldum ne merak ediyor hala. Bu çocukta iyiyim canım falan diyerek konuşmuş. Biraz konuşmuşlar kız kısa kesmiş aslında gördüm hmm falan yapmış. Bu bebeğimli cevap vermiş tekrar. Bu konuşma ne? Sanki eski sevgili değil ne rahatlık bu?
Sanki çocuk tekrar olabiliriz sinyali vermiş
Öylesine yazmış bebeğimi falan mana yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Adam resmen aldatmaya çalışmış, ilişki içerisindeyken eski sevgiliye böyle hitaplarda bulunmayı bırak herhangi birisine böyle şekilde hitap etmek bile aldatmak sayılır.
Bu sözler sadece sevgiliye özel olmalı.
Yani kız hmm anladım diyerek kısa tutuyor bu mesaja ertesi gün bebeğimli cevap vermiş. Bebeğim demek zorunlu mu? eski o sonuçta
Zorunlu olmasını bırak denmemesi gereken bir kelime ne bu samimiyet?
Aynen şaşırıyorum ben. Yani bunu neden yapıyor kız yüz vermemiş duydum mesajı beğenmiş bebeğim mesajını?
Yani yüz vermemesi erkeğin asılmadığı anlamına gelmez.
Sanki kıza yeşil ışık yakıyor konuşabiliriz gibisinden
Ben bile eskiden konuştuğum çocuğa mesaj atasım geldi. Duygusal olarak bir şey hissetmiyorum ama insan merak ediyor . Vicdan yapıyor olabilir
Tamam kız vicdanen atmış bu niye canım falan diyerek konuşuyor. Ve kız hmm anladım falan yapıyor bitiriyor konuşmayı. Bu niye bebeğim diyerek hitap ediyor sonra. Bu vicdan mı
Orasını bilemem
Son defada olsa fena olmazdı demiş?
Nasıl yani konuşmak mı istiyor onla
Aklında yokken bile aklına gelince birlikte olduğu zamanlarda ona hitap ettiği gibi hitap ediyorsa içinde hala bir şeyler var demektir. Ben çok eskilerimle ya sevişmek için, ya konuşmak için, ya da özlediğim için atlatamadığım için samimi konuşurum. o da konuşursam. Öteki türlü tek kelimelik cevaplar yetiyor zaten. tamam oldu anladım gibi...
İlk dediğin içinse içinde o kıza karşı duygu yoktur sadece sevismej içindir değil mi
Öyle olsa bile sevişmek isteği de bir duygu değil mi? yani istediğin cevap bu değil biliyorum ama, o kıza karşı duyguları var.
Zaten kızla aylardır ayrıymış yani bişey yokmuş ki aralarında. Sadece 3 yıllık falan ayrıl barış ilişkileri varmış. Hemen canımlı konuşmuş hemen kızla
Bir ilişkide duygular ya ilişki içinde bitmiştir. ya da ilişki sonrasında biter. Sağlıklı bir ilişkiye başlamak isteyen erkek 3 yıllık bir ilişkiden sonra 6 ay kendine gelemez. Ne istediğini bilemez. Karşılaştırma aşamasındadır. O yüzden siz çok erken başlamışsınız. 6 ay devam edebilirseniz Bence mümkün değil? ondan sonra onun duygusu var mı yok mu sorgularsın. Seninle onu atlatmak için bile birlikte olabilir.
Yok zaten aylardır hatta bir yıl falan bile olabilir bu kızla ayrılarmış. İlk ayrıldıklarında kızı instagramda engellemiş sonra kaldırmış geri ama konuşmamışlar hiç zaten. Bu hep kıza ilişkide dönermiş. Bu kız baya sonra çocuğa deprem için yazmış işte. Ama bu çocuk resmen fırsattan istifade canım bebeğim falan demiş 🙄
Sence eski sevgilin sana canım cicimli konuşsa o eski erkek arkadaşın hakkında ne düşünürdü? bence bu çocuktan ayrıl. ya da daha fazlasını bekleme. Kendine iyi davran.
Kızın yerinde olsam tabiki bu hala niye bebeğim falan diyo umursamıyor mu derdim ama bitirecem ya
Bence buöyle bir soruyu sor ve okkalı bitir. Sence benim Eskim bana böyle yazsa onun hakkında ne düşünürdün?