Uzun zamandır tanıdığım biri var hayatımda. Kendisiyle iletişimimiz çok yok. Kendisi çok rahat bir insan. Bende üstüne düşmedim. Uzun bir zaman sonra beraber olduk. Yatakta bana evlilikten bahsetti. Kendisi mesleği gereği her sene şehir değiştiriyor. Böyle bir hayat seni zorlar mı diye sordu. Bende çekimser cevap verdim. Beklenti içinde olmadığımı, anı yaşamanın daha güzel olduğunu söyledim. Birbirimizi yargılamadan devam edelim hayatlarımıza dedim. Bunu söylerken elbette ciddi değildim. Sadece kendisinin peşinde olan ilgi budalası bir kız olmadığımı göstermek istedim. Bana kalırsa bunu söyledikten sonra bozuldu ama belli etmedi. Ertesi gün erken gitmesi gerekiyordu. Mesaj atıp ne yaptığını sordum. Normal bir konuşmadan sonra akşam beni aradı. Yolculuğun nasıl geçtiğini konuştuk ve kapattık. Sonra numaramı sildiğini farkettim. Hiç bir tepkim olmadı. Neden böyle yaptın vs muhabbetine girmedim. Yazmadım asla. Üç dört gün sonra tekrar yazdı. Hiç bir şey olmamış gibi konuştum. Baktım tekrar ekledi numaramı. Sizce böyle davranmasının sebebi kafa karışıklığı mı? Çok fazla beni etkilemeye çabasına girdi. Yatakta evlilikten bahsedip benim ona karşı bir şeyler söylememem onda elde edememe durumu mu yarattı? Bir erkek neden böyle davranır? 😂 ben asla birinin numarasını silme gibi bir şey yapmam. Dikkat mi çekmeye çalıştı acaba? Cepte muamelesi yapsa zaten ben beklentim yok diyorum neden silsin?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yaşadığınız ilişki tarzı bana göre değil.. ben gelecek planlamadigim ailemle tanistirmadigim kadın ile yatagimi paylaşmam. Kendin diyorsun çok rahat biriydi bende sıkmadım diye.
Sizin ilişkinin adı yok birkere bu adam senin neyin desem cevap veremeyeceksin. Net sevgilim di diyebilirmisin? Diyemezsin. Duygusuz saçma sapan birşeymiş sizinkisi. Kacamak duygusuz sevişme. Ucuz kadınların yapacağı türden
Hakkımda en ufak fikrin yok kalkmışsın burada durmadan bir kadın üzerinden fikir beyan etmişsin. Beklenti zaten yok diyorum. İster duygusuz yaşarım ister duygularımı sonuna kadar zorlar en son yaşarım. Mesele gerçekten bir kadının bir erkeği arzulayarak birlikte olması mı? Tahminen bu cahilce düşüncelerden ne zaman vazgeçersiniz? Sekste bir iletişimdir. Sizin o basit kadın diye nitelendirdiğiniz durum zerre umrumda değil. Bu ülkenin kadınlarını belirli kalıplara sokan sizler yüzünden nefret ediyordum ama eskiden. Artık umrumda bile değilsiniz 😄😄
Anlayacağını bilsem sana yazacağım çok cevabım varda gerek yok. Beni empatiden yoksun , gerikafalı, bir kadının birine güvenip hayatına alıp onunla cinsel birliktelik yaşamasını anlayamayacak kapasitede , hiç kadın -erkek sosyolojisinden anlamayan biri gibi anlatman benim öyle olduğum değil senin kafanda ki kurduklarin.
Kendini öyle bir pozisyona getirmissin ki. Seni kimse eleştiremez. kimse yargilayamaz. Kimse neden bunu yaptın diye sorgulayamaz. Hep suyuna giderler.
Ben onlardan biri değilim kabul ediyorum biraz kırıcı konuşmuşum ama sözlerimde samimiyim. Beklentinin olmadığı bir ilişki demissin çıkar ilişkisi bu bildiğin.
Karşın da ki adama bu kız benimle yaşadığı bu iliskiyi herkesle yaşayabilir , ben onun için özel biri zaten değilimi hissettirirsen ki beklentim gelecek planim yok diyorsun. Bu seni basit yapar. Çünkü o adamın senin hayatında hicbir önemi yok. Basit sıradan biri. cinsellik ihtiyacını gideren..
Bu arada yazmayı unutmusum , hayatına soktugun erkekte çok kalitesiz biriymiş. Sen bana kurban ol.. hadi byby
Of çok boş konuşmuşsun gerçekten. Hayatımla alakalı tek bir fikrin bile yok. Karşımdaki adamın karakteri hakkında bildiğin tek bir şey bile yok kendine göre yorumlamışsın. Neyse gerçekten uzatmayacağım. Sen kendi bildiğin hayat kurallarınla hayata devam et. Yaptıklarımı yargılamak sana düşmez. Sen bana kurban ol demişsinde neyse bir şey demicem ya ahhahahahah
aglancak durumdasın bana guluyorsun.. pecete gıbı kullanılıp kenara atılmak nasıl bır duygu?
Adam evlenmek istiyor aynen peçete gibi kullanıldım gkfkfjjf
uzgun ve bıtık oldugumda kendımı kandırırken ben..
Sen şu tipinle hayatın boyunca kendini çok kandırırsın zaten 😂
farkındamısın bılmıyorumda Şu an gereksız bır polemık ıcerısındeyız. senın durumunun ıyı ya da kotu olması benım gram umrumda degıl. o yuzden uzatmayıp senı dusuncelerınle basbasa bırakıyorum.
İletisimin yoksa neden adamla yataga kadar gittin?
Sence bunu sorgulamak sana mı düşüyor? Adamı arzuladım ve yattım
Bana düşmuyor lakin saçma geldi ne bu tek seferlik gir çik flnmi iletisim nasi olmaz ona şasiriyorum
Bir ay her gün sohbetimiz oldu. Her defasında çocuk yazdı. Sorunda bu zaten. Çocuğun üstüne düşmedim. Ben yazmadım asla. Çünkü ben yazarsam biliyorum kaçacak. Ama çocuk evlilikten bahsediyor. Zerre güvenmiyorumda 😂
Ee sonunda yatakta bitti iş bidahada yazmadimi
Yazdıııı yazdı aradı. Sonra numaramı sildi. Sonra tekrar yazdı tekrar numaramı ekledi. Şimdi yine sildi. Amacı ne olabilir anlamıyorum
Git gel git gel yapio amaci cinsellik bence
Ama adam böyle bir istekte bulunmuyor sıkıntı orada. İletişim sıfır. İstese yazsa buluşucaz zaten. Hayatına birini alsa sanmıyorum çünkü durmadan instagramda kız kovalıyor. Neden numarayı durmadan silsin ki. Görüştükten sonra bir kere bile cinsellik için yazmadı