Kafa karışıklığı erkekte neden olur yardımmmm?

Uzun zamandır tanıdığım biri var hayatımda. Kendisiyle iletişimimiz çok yok. Kendisi çok rahat bir insan. Bende üstüne düşmedim. Uzun bir zaman sonra beraber olduk. Yatakta bana evlilikten bahsetti. Kendisi mesleği gereği her sene şehir değiştiriyor. Böyle bir hayat seni zorlar mı diye sordu. Bende çekimser cevap verdim. Beklenti içinde olmadığımı, anı yaşamanın daha güzel olduğunu söyledim. Birbirimizi yargılamadan devam edelim hayatlarımıza dedim. Bunu söylerken elbette ciddi değildim. Sadece kendisinin peşinde olan ilgi budalası bir kız olmadığımı göstermek istedim. Bana kalırsa bunu söyledikten sonra bozuldu ama belli etmedi. Ertesi gün erken gitmesi gerekiyordu. Mesaj atıp ne yaptığını sordum. Normal bir konuşmadan sonra akşam beni aradı. Yolculuğun nasıl geçtiğini konuştuk ve kapattık. Sonra numaramı sildiğini farkettim. Hiç bir tepkim olmadı. Neden böyle yaptın vs muhabbetine girmedim. Yazmadım asla. Üç dört gün sonra tekrar yazdı. Hiç bir şey olmamış gibi konuştum. Baktım tekrar ekledi numaramı. Sizce böyle davranmasının sebebi kafa karışıklığı mı? Çok fazla beni etkilemeye çabasına girdi. Yatakta evlilikten bahsedip benim ona karşı bir şeyler söylememem onda elde edememe durumu mu yarattı? Bir erkek neden böyle davranır? 😂 ben asla birinin numarasını silme gibi bir şey yapmam. Dikkat mi çekmeye çalıştı acaba? Cepte muamelesi yapsa zaten ben beklentim yok diyorum neden silsin?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Kafa karışıklığı erkekte neden olur yardımmmm?