Yakin erkek arkadas sorunu neden boyle?

İki buçuk üç senedir bi yakın erkek arkadaşım var sevgilisiyle benim yüzüm den tartışmislar onlarla tesadüfen karşılaştım arkadaşım gel bizle gezelim dedi kız beni pek sevmez hakimden de anlaşılıyor sevgilisine bırak kızın belki işi vardır bizimde işimiz var daha alışveriş yapacaz bilmene saydı istemedi yani olabilir dedim kendi kendime ben Sizi rahatsız etmeyim dedim erkek arkadaşım sevgilisine kızdı gelsin kız nevar sanki dedi ama ben istemedim siz gidin falan dedim uzaklaştım bunlar benden sonra kavga etmişler kızı niye istemedin oda sen onla alakan ne beni tanımıyor bussuru şeyler olmuş anlatıyım uzar kavga etmişler kızı kovmuş yanından bana kötü konuşmuş. Diye iki aylık sevgiliydilwr zaten kız çok kıskanç bi tip erkek arkadaşım da bıktım hwrseyden kısıtlıyor çok aşırı baskıcı diye bana anlattı durdu akşam gelip seni alıyım arabada biraz konuşup rahatlamaya ihtiyacım var dedi saat 9 10 gibi çıktım sahil yakınlarında konuştuk kıza saydı sövdü bussuru bana karşı kötü konuşmuş benim hakkımda arkadaşıma o senin eski sevgilin flortün kesin biseyler oldu aranızda falan demiş Buda kızı kovmuş sayıp sövüp neyse biraz konuştuk birden bana döndü seni ona asla değişim dedi ve öpmeye başladı ben şok oldum kala kaldım tepkisiz sonra ittim napiyorsun dedim içimden geldi ben onu istemiyorum seni seviyorum dedi sen anlamıyorsun dedi beni istemediğini bildiğimden sırf senden uzak durmak için onla sevgili oldum sadece dedi ve bidaha çok şiddetli öpüşmeye başladı ben biraz durdum karşılık verince dahada alevlendi ortalık öpüşürken kayda almış kıza atmış ayrılsın diyede kız bana instadan yazdı saydı sövdü ben çocukla opusmedim o beni öptü bi saat öpüşme oldu heryerim kızardı geçsin evdekiler anlmasin diye buz falan bulduk aldık ona bilerek attı zaten yapma dedim ama istemiyorum gitsin dedi sorun benmiyim ve biz sevgiliyiz dedi bana artık başkası olmaz naocam bilmiyorum ama çocuğu beğeniyorum tanıyorum da hoşlanıyorum da olsammi olmasammı sevgili sizcee. Biraz uzun oldu ama dahası da var anlatmiyim okumazsiniz diye

Yakin erkek arkadas sorunu neden boyle?