Cimri Erkek sorunsalı?

Lütfen okursanız sevinirim. Yaklaşık 8-9 aydır sevgiliyiz. Sevgililer günü geldi, yeni yıl geldi, doğumgünüm geldi bir tane sakız bile almadı. Zaten pandemiden dolayı bi yere de gidemedik buluşmalarımız hep ev ortamında geçti. Bişe beklediğimden değil ama artık kendimi kullanılmış gibi hissediyorum bana sürekli pahalı elektronik cihazların linkini atıp bana bunu alsana diyor. Borsada battım borç versene diyor. Sürekli büyük küçük her jesti ben yapıyorum. Kendisinin çok iyi bi mesleği ve yüksek bi geliri var. Oturduğu muhit deseniz lüKS, otomobili de lüKS sayılır. Ama neden bilmiyorum sürekli bi para harcama korkusu içinde. Ben yapım gereği kimseden bişey istemem. Yani bana para harcamış bişey almış meselesi değil. Yiyeceğimiz kahvaltıyı dahil en iyi yerden ben götürüyorum ona. Her neyse şu durum çok rahatsız etti beni ağzıyla artık istemeye başladı. Bana onu alsana şunu alsana diye kusura bakmayın çok doldum, çok emek verdim ve çok gözyaşı döktüğüm için. Sanırım gerçekten sevdim bu insanı ben. Ama kendimi kullanılmış gibi hissediyorum artık. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bana akıl verin. Dolandırılıyor muyum yoksa?
Cimri Erkek sorunsalı?