Bu başak erkekleri ne tür birşey ya
Hayattan bezdim hala da beziyorum
Sizi anlamam için bana bi yardinci olsanıza
Akrep sabrı sınırlı ama yinede 1 yıldır iyi sabrediyorum.
Bana bu konuda bi yardımcı mi olsanız yoksa alıp başımı gideceğim
Hayattan bezdim hala da beziyorum
Sizi anlamam için bana bi yardinci olsanıza
Akrep sabrı sınırlı ama yinede 1 yıldır iyi sabrediyorum.
Bana bu konuda bi yardımcı mi olsanız yoksa alıp başımı gideceğim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ablacım ben de kendimden bıktım nasıl yardımcı olayım
Herkes kendinden bıkar. Ama sizi seveni bıktırmayın ya
ne desen haklısın, başak burcu olarak kabül ediyorum, gerçi ben baya düzeldim benden daha beteri de var, bir başak burcu kıza gelip kitabımı şaşırınca anlamıştım ne kadar can sıkıcı olduğunu, :(
Nsndndndnfnf illâ burnunuz sürtecek biryere
Mutsuz olduğunu anladigimda onu mutlu etmeye çalışıyorum ama tek yaptığı defolup gitmek hatta cevap bile vermemek
Ama kızsam bi konudan dolayı süt dökmüş kedi gibi oluyor
aslında benim şansım yarı başak yarı teraziyim, başağın son günü , ama 2 sinide taşıyorum, aşırı detaycı olmak aslında derin insan olmak güzel ama alınıp çabuk kırılıp incinmek hassas olmak kötü, bende ince ruhluyum empati kurmaya çalışırım ama haklısın kolay değil, yinede bence severse tam sever vefalıdır sağdıktır merhametlidir
O kendini açıklayana kadar sever mi sevmez mi değer verir mi vermezmi anlamayacağım hiç bir zaman. Biktim yeminlen ha
inşallah açıklığa kavuşurda yıpranmazsınız, ilişki rayına oturur umarım zamanla, pisi pisine zarar görmesin yani,
Ortada bir ilişki yok aslında sadece seven benim arkadaş arkadaş takılıyoruz ama arkadaş da değiliz tuhaf bir vaka
bence açıklığa kavuşturun, platonik devam etme yani tek taraflı, açık açık konuş bence boş olmadığını bilsin gerekirse ilk adımı sen at, vur duvardan duvara , parçala behçet :)
Nsndndnd parçalarım parçalanmasına da kaçıp gitmesin sonra oturur gene ağlarım
Sevdiğimi söyledim ona baya oldu yani hatta uzun şeyler yazdım ve bu son yazışım sana birşey beklemiyorum diyip yolladim ki o zaman başka bir arkadaşıma sevgilisi olduğunu söylemişti çok üzülmüştüm bu yüzden ona olan sevgimi dile getirip son bulsun istedim ve 4 gün boyunca yazmadı it. 4. Gün olduğunda tek dediği şey " birşeyler yazmışsın dbdbbdbdbdnd telefonum bozuldu gece bataryası patladı daha yeni elime aldım" dedi
valla aga şimdi şöyle öncelikle eskimubhabbetteki sevgilim var olayı traş olabilir, yani senin kankine yalan söylemiş olabilir sırf ilişki istemediği için bunu asla yüzde yüz bilemeyiz, 2. si sen kartlarını açıkça oynamışsın demekki şu an en azından ilişki istemiyor, gerçi çok rahatsız olsa görüşmezdi hiç bilemiyorum, batarya olayı olabilir ama çok inandırıcı gelmedi yinede hollywood senaryosu gibi biraz, seninde umutla yıpranmanı zaman kaybetmeni istemem, hak etmeyen biri uğruna
Kızın benim arkadaşım olduğunu bilmiyor ki bencede yalandı o durum. Ama o sıra ciddiye aldım işte. Ve ben mesajı görmedi diye yorumladım bu durumu aslında bataryası gerçekten bozulmuştu. Telefonunu özlemişsin dır demistim benden daha çok insan özlüyorum demişti abi o kadar komik bir diyalog du ki unutmadım hiç birini. Ama şimdi sanki birşeyler değişti. Gitsem mi kalsam mi bilemedim. Her ikisinde de üzülüyorum halbuki ve nasıl davranacağımı kestiremiyorum artık
Burçlara inanan mı kaldı artık adamlar bular tutmazsa diye yükselen burç diye absürt bişey çıkarmışlar o da yetmemiş ay Burcu
Burç geçmişte de vardı gelecekte de var ağa be. Şey yanlış ama günlük yorumlardır falan filan.
Kişiliğime göre burçlara bakılırsa ortaya karışık dökeriz
Yani ne bileyim anlaşmazlığı onun burcuna hedef tutmuşsun durumu anlatın açık şeffaf olun arada sorun kalmaz burca göre bakarsan ohoooo hayatta kendine göre bulamazsın
Tek şey açık olmak ve fedakarlık yapmaktır
Anladım ne demek istediğini, haklısın sorunu direk söylesem daha kolay çözüme ulaşır ama sorun uhud dağı kadar
Biriktirmesen daha iyiydi ama sonuçta 1sene olmuş hatrı emeği üstüne açık ol anlat hepsini böyle tükenip yorulursan anlatmazsan ilerlemez
Ona anlatınca da ilerlemiyor
Nasıl anlatınca ilerlemiyor yav
Biz arkadaşız sadece ama onu arkadaşımın arkadaşı olarak tanıdım ve konuşmak istedim öyle ilerledi herşey onu sevdiğimi biliyor illaki hatta bi ara arkadaşlığımız buraya kadar da gelmez diye düşünüyordum bi baktım ki 1 sene olmuş ya ki 1 yıldır ağlatıyor şerefsiz
canım çocukta diyorum ki abi söyle umursuyor musun umursamıyormusun ona gideceğim ya biktim usandım bin tane şey yazıyorum adam akıllı saçma sapan konulara giriyor canım bir kere cevabını veremedi
Bide yetmiyor tamam diyorum madem sevmiyor beni ben bu kadar üzülüyorum sileceğim bu herife hayatımdan falan mesaj atıyorum işte allaha emanet ol gibi şeyler yazıp yolluyorum ulan sanki hic böyle birşey yazmamışım gibi gene konu başka yerlere çekiliyor ven gene olduğum yerde kalıyorum
Böyle giderse kendin üzülüp yıpranacaksın kafasına vura vura söyle kelimelerini
Madem sevmiyorsun sevmiyeceksin defol git kızım de gideceğim ya
İşte bunları konuşmadan emin olamazsın şu an onun senden neden gitmediğini anlayamıyorsun sana yaptığı davranışları anlamıyorsun bence konuş en mantıklısı o
Konuştum. Dedim ben seni anlamıyorum değer veriyormusun vermiyormusun varsada değerim gözünde ki olduğunu bile sanmıyorum dedim bin tane şey dedim. Tek dediği konudan bağımsız saçma sapan şeyler
bende başağım, ne derdin var bakim :)
Çok fazla üzüyor. Yanında olmak istiyorum izin vermiyor. Sevdiğimi biliyor ama sevmeyi denemiyor ya da bi git kızım da demiyor. Tam gideceğim bırakacağım onu falan buna da izin vermiyor sanki elveda dememişim saçma sapan konulara çekiyor konuşmayı ben gene kalıyorum olduğum yerde
Nasıl davranıcam bilmiyorum sildim watshap ı falan gene adam akıllı yazsın ya da yazmasın
Zerre anlamıyorum ya hemde hiç
çok basit birmantıkla ilerle sence. o sana ne kadar geliyorsa sen de o kadar git. bak bakalımne kadar ileri gitmek istiyor. ve senin istemediğin seviyedeyse bırak gitsin.
Şu zamana kadar ben ona giderek buraya kadar geldim
Eğer gitmeyi bırakırsam ve o da giderse kaybedersem diye korkuyorum sadece
şu an dediğini yaptım bıraktım kendi başına
onu kaybetmekten korkarak zaten kaybedersin. ya senindir ya hiç senin olmamıştır ve bunun korkusuyla yaşamaktansa sonuca gidip fazla vakit kaybetmemelisin.. Zaten gönlü varsa ona bir şekilde doğrudan yazmalısın ben böyle düşünüyorum, senin de gönlün yoksa senin vaktini almak istemem sende benim vaktimi boşa harcama diye..
Bu cümleleri çok kurdum ona ve her defasında konudan bağımsız cevaplar verdi zorlamadım bende artık.
Bıraktım şimdi madem cevap vermiyor yazmıyor kendi haline kalsın neolucagi hakkında bir fikrim yok
zekice çeviriyor konuları dağıtıyor demekki. elinde sonunda dön aynı soruyu sor anlasın artık o sorunun cevabını almadan başka konulara geçmeyeceğini sıkıştır onu ve o sorularına dürüst cevap vermeden konuyu değiştirtme. kaçıp gitse bile o sana yazana kadar yazma , yazdığında da direk o sorunun cevabını hala beklediğini söyleyip kaldığın yerden devam et sorunun cevabını beklemeye. zaten gönlü olsa bu kadar kıvırmaz , o yüzden pek umutlanma derim..
Belki sadece önemsiyorum diyemiyor ya da gerçekten önemsemiyor. Ama şöyle bir düşününce yaptığı açıklamalar sana yazmıyorsam ya da anlatmıyorsam birşey bu senden dolayı değil ben böyleyim huyum bu hep böyleyim diyor gibi
Zaten öyle diyor bazen sana derdimi anlatmıyorum değil ben kimseye anlatmıyorum gerekli bulmuyorum diyor
huyumböyle diye bir açıklama olmaz canım. belliki umursamıyor. gerçekten onu heyecanlandıran birisi olsan dibinden ayrılmazdı
Zeki çocuk ivit anamı ağlatıyor bu yüzden
Onu nasıl heycanlandiricam bilmiyorum ki cabalihorjm yemin ediyorum hemde o kadar çok çabalıyorum ki
Diyorum ya tam 1 yıldır sürekli uğraşıyorum
çok uğraşma bence daha fazla. ama kıskandırmayı deneyebilirsin. başka bir erkekle çokeğlenirken fotolarınla..
Sorun şu ki ben hicbir erkek arkadaşım yok bundan rahatsızlık duyan bir insanım hayatımda en son 5. Sınıfta oldu bi arkadaşım o kadar. Uzak durmayı tercih ediyorum ve sevmiyorum geriyor beni. Ama bu çocuk beni germiyor aksına yaklaşasim geliyor belki bu yüzden de seviyorum beni korkutmuyor irrite etmiyor ondan kaçasım gelmiyor
ahh o zaman biraz erkeklerle sosyalleşmelisinonun rakibi gibi görünecek birileri olmalı
Yokki öyle bir durum malesef olsa bile uzakta o yani göremez bilemez
görmesini sağla ama sende. fotoğraf paylar profil paylar ya da yazışmalarınızı paylaş onunla ve yazışmanızdaki bir konuyla ilgili fikrini iste. sence ne yazmalıyım diye. meselabir hediye alacağını ve onu mutlu etmek istediğini söyle ama sağlam senaryon olmalı çünkü sorgulayacaktır seni :D ve sağlamsa senaryon kıskanacaktır da
Komik geliyor ya yapamam ben böyle saçma değil mi neden ona sorayim ki bunu ilgilenmez falan belki başka bisi lazım
ona sorma ve onu sonuna kadar sıkıştırma fikrini zaten verdim. ama amacın ou etkilemekse zaten bu yok idealbence..
Görünüş etkilemez mi sence
Erkeklerle kıskandırmak yerine başka bisi lazım.
Watshap ı sildim bugün sence yüklesem mi yoksa kalsın mi böyle birkaç gün
Çokmu aradın başak erkeğini geçmiş olsun
Ne suçu var adamın ya
Onun suçu yok. Benim suçum var.
Okuzlugune rağmen yine de seviyorum
Ben başağım ama burçlara inanmam pek