netten ya da gercekte kiz dusurmeye ugrasacaginiza Evlenin hem sevilin hem ihtiyac giderin
Evlenmeden mideniz nasil kaldiriyo ya nasil bi mezhebiniz var Sizin el degdinize kac el degiyo bi gunde
netten ya da gercekte kiz dusurmeye ugrasacaginiza Evlenin hem sevilin hem ihtiyac giderin
Evlenmeden mideniz nasil kaldiriyo ya nasil bi mezhebiniz var Sizin el degdinize kac el degiyo bi gunde
Yok gayet de güzel işim var Ben Can sıkıntısından dolayı buraya girip insanların sorularına cevap veriyorum öyle karıyla kızın işimiz olmaz bizim kolay kolay
Hiç bir türlü kız peşinde koşmam, gönlüme göre birini bulursam sadece onunla evlenmek için zamanımı harcarım
Cevap
14Cevap
Yanıtlamam icin davet edilmisim. Kız pesinde kosturmuyorum eğer öyle bir sey isteseydim date applerden birini yüklerdim veya kizlarla konusurdum sürekli. Burayı gün icinde canım sıkılıyor diye kullanıyorum.
Bu soruya neden davet edildim bilmiyorum😄doğru birlikte mutlu olabileceğim kadını bulamadığım bulsamda evliliği idame ettirecek gelire sahip olmadığım için
Enflasyon oranları iki sene öncesine döner ve uygun aday çıkarsa bir saniye düşünmem
Aynen kanka zaten biz kız düşürmeyi zevkine yapıyoruz KESİNLİKLE EVLENMEK İÇİN KIZLARI TANIMAYA ÇALIŞMIYORUZ aynen
Buradaki herkesin evlenme derdinde ya da peşinde koştuğunu sanmıyorum.
Koşanın da kafasına uygunu denk gelmemiştir.
İşim gücüm var Bekarım Kız peşinde de koşmuyorum ayrıca , sen neden buradasın koca peşindemisin.
bulsana evlenecek, eli yüzü düzgün, kalbi sadakati güzel birini.
bak yüzüğüm de var hazırda hadi senden bekliyorum :)
Ablacım öyle bir nieytimiz yok ama senin var ki bizimlesin demek 😂
Neden evlenelim kafamız rahat
sen de evlen kız.
Evlenecek kim var ki evlenelim.
Seni istemeye gelmedimi kimse
Evliyim zaten kız kovalamıyorum
Ne güzel anlattın öyle
Şer sizler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?