Çok itici oluyorsunuz farkında mısınız sonra erkekler aldatıyor diye ağlıyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılDurum sadece Türk Kızıyla alakalı değil biz millet olarak tamamen başarısız ve kendine güvensiz bir milletiz bütün olay bu aslında. Türk kadinlari Batılı kadınlar gibi yaşamak ister fakat beyinleri Doğudur, Türkiye gibi abazanin bol oldugu ülkede 4/10 luk bir kezbana bile günde 100 tane mesaj geliyor, onların girdiği havaları ve tavırları görüyoruz bu kızlardan birkaç tık daha güzel olan kizlarada ne mesajlar geliyor, durum böyle olunca artık sen düşün bunların girdiği egoyu ve kibri. O kadar fazla talep var ki şu ülkede kızlara, kızın sen umrunda bile değilsin çünkü ona yazan ve köpeklik eden 50-60 tane erkek var : ) kizman gereken aslında kadınları bu hale getiren omurgasız hemcinslerin, sosyal medyanın gücü bu kadar fazla olmaya devam ettikçe bundan kurtuluş yok.. acı ama gerçek.
33 Yorumla- +1 yıl
Kanka seks için ilgi görüyor yani özel değil hicbir kadın. Bunun farkında olmaları lazım artık popo meme vajina hepsinde var sonuçta
Cevap sahibi+1 yılİşte ne yazık ki olmuyorlar hacı, olmazlarda çünkü kadınların mekanizması biz erkekler gibi çalışmaz. Sen bir erkek olarak gayet maskulen, yakışıklı veya iyi vücuda sahip bir adam olabilirsin fakat kadınları tamamen vasat, bir b. ka benzemeyen adamlarla görebilirsin bunun sebebi 2010-2023 bandinda değişen flört anlayışı, şu an bu ülkede düzgün karaktere sahip oturaklı adama kadın yok, unut bunu. şu an keko, dili kırık, omurgasız bir adam olup bir kadının g. tunu diğer erkeklerden daha iyi yaladigina inandırman lazım onları, çünkü kadınların şu an ki bu arz-talep dengesizliginden ötürü sana ihtiyacı yok zaten, kadın milleti ilgi sever.. hipergamiktir, ya paran ve statun olacak ya da g. t yalamayı biliceksin, kim olduğun neci olduğun veya neye benzedigin önemli değil bu devirde.
- +1 yıl
Kadınlarda beyin yok işte
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yıl1. Si hiçbir şey bir aldatma nedeni olamaz.
2. Biz türk erkekleri neden bu kadar abazayız diye sor
3. Mağara adamı gibi kızlarla nasıl iletişim kuracağınızı bilmiyorsunuz bu yüzden kızlar size mesafe koyuyor KENDİ TERCİHİ OLARAK. sizde bunu ego olarak algılıyorsunuz
Özetle önce kendinizi düzeltin sonra Türk kızlarına laf atın
Kendinizi ilk önce adam gibi adam olun sonra kızlara laf atın.
Bi de onca mağara adamlığınıza rağmen kendinizi bi şey sanıp en iyisini kendinize layık görmeniz yok mu 😅
034 Yorumla- +1 yıl
Mağara adamı olduğumuz için mi yabancı kızlar bizle evleniyor sevgili oluyor?
Cevap sahibi+1 yılYabancı kızlar senle mi evleniyor da BİZ diyorsun
- +1 yıl
Bizi beğenen yabancılar var ama sizi yok sen buna yan
Cevap sahibi+1 yılTürk kadınlarına hayran olan yabancılar çok. Hiçbi yabancı bi mağara adamını sevmez. Kendinizi avutmayın. O evlenenlerde gayet vasıflı adamlar. Senin gibi boş zihniyeti bozuk değil. Ayrıca çoğu yabancı kadınla evlenen türk erkeğini de aldatıp parasını yiyip çocuklarını da alıp ülkesine kaçtı haberleri ile görüyoruz. Bayağı seviorlar sizi
- +1 yıl
Yabancı kızlar varken sizin gibi çirkin suratlı kezbanlar bakan yok kudur. Evet rus kadınları gayet seviyor illa sana bunu kanıtlamamı istiyorsan kanıtlarım
Cevap sahibi+1 yılBelliki Türk kızları canını çok yakmış yazık 🤣
- +1 yıl
Yoo genelde erkekler serefsiz güvenilmez aldatıyorlar diye zırlayan siz oluyorsunuz 😂😂
- +1 yıl
Al izle bak bu adam bir sürü yabancı kızı elden geçirdi zamanında bunun gibi daha çok türk erkeği var bize bakıyor yabancı kızlar
Cevap sahibi+1 yılHahahhaha tam da tahmin ettiğim gibi siz türk kızlarına rahat rahat y*wşaklık yapamadığınız için bu kuyruk acısı. Kudurmaya devam edebilirsin köşende🤣
- +1 yıl
Hayır demek istediğim 2 sey var 1 yabancı kızlar bize bakıyor 2 . De çok kibar mütevaziler. Videoda ki kız doktor adam da youtuber. Türkiye de mümkün mü doktor bir kadının işsiz bir adama bakması?
- +1 yıl
Siz de çok edepli namuslu değilsiniz türk kızları da zina yapıyor
Cevap sahibi+1 yılTürk kızları yabancılara oranla bayağı da namuslu bence. Videoda ki övdüğün kızlar her önüne gelenle yatıyor o youtuberla bile 🤢 bu da siz abazaları coşturuyor. Türk kızları egolu değil. Geneli ağır başlıdır. Sen kezbanlarla karşılaştıysan hep o da senin sorunun. burada boş boş zırvalayacağına git yurtdışına o zaman tutan yok. Her gün ystacak birini bulursun abaza ruhlu şahıs
- +1 yıl
Size ilgi gösteren erkeği aşağılamak terlemek ağır başlılık değil
- +1 yıl
Terslemek
- +1 yıl
Bayağı değil mesela avusturyada kızların % 1 i namusluysa türkiyede ki kızların %5 i maksimum namusludur fazla farkınız yok
Cevap sahibi+1 yılKişi kendinden bilir işi. Senin namus hakkında konuşma hakkın bile yok
- +1 yıl
Niye yok ne dedim ki ben?
Cevap sahibi+1 yılBelli çünkü ne halt olduğun. Övünülecek bir şeymiş gibş gösterdiğin şeyler, zihniyetin. Her şey açık
- +1 yıl
Sana bir gerçeği söyliyim, Türk kızlarının bir çoğu ne yazık ki Yabancılara göre daha namuslu değil aksine daha bile namussuz çünkü bizim kızlar su altından iş çevirmeyi çok güzel yapıyor, bizimkiler fazla açık değil.. bu ülkenin erkeği her ne kadar açsa kadınıda o kadar aç ve kadınıda bir o kadar aldatıyor biz toplum olarak bozuk bir milletiz bu hep erkek hem kadın içinde geçerli. Yabancıların Türklerle evliliğine gelirsek, yabancı erkeklerle evlenen Türk kızlarının bir çoğu aşağılık kompleksinden dolayı Yabancı adamlarla evlenmekte, bir çok Türk kadın yabancıyla evleninde kendisini statü atladığını falan sanıyor halbuki daha bile değerleri düşüyor :D bu aynı Koreden ve Hindistandan ABD ye göçen, kendi ırkının erkekleriyle takılmak istemeyen ille Batılı erkeklerle takılmak isteyen ezik halkların arzusu gibi aynı. Türk erkeklerinin geneli abaza olabilir fakat Türk kızlarınında geneli bütün Türk erkeklerini aynı kefeye koyacak kadar akılsız.
Cevap sahibi+1 yıl@Troiaan35 dediklerinin hiçbi değeri yok gözümde. Aslında dikkate bile alınmaz. O kadar çok çelişkilisin ki.
Cevap sahibi+1 yıl@Troiaan35 keşke tek benim gözümde olsa.
Cevap sahibi+1 yıl@Troiaan35 gerçeklerin acıttığı kişiler sizlersiniz yalnız:))) yoksa bu kadar gocunup uzun uzun boş boş yazmazdınız. Kabullendirme çabası. Ve gereksiz mantıksız şeyler söylediğinin benden daha çok farkındasın. Benim değil sizlerin zeka olarak büyümeniz şart.
- +1 yıl
Ben neye gocunayım ki.. 25 yaşında adamım ve şu zamana kadar yapacağımı yaptım, yapmayada devam ediyorum zaten. Bizim bunları yazma sebebimiz, size günde onca yazan adamların aslında vasıfsız ve kalitesiz olduğu sizinde bunlara bakarak ego yapmamanız gerektiği yoksa ister inan ister inanma bana ne ki.
Cevap sahibi+1 yıl@Troiaan35 ben bana yazanlara bakmıyorum bile niye böyle abazları dikkate bile almıyorum ne saçmalıyorsun. Bi de cümlenin sonuna tc kızı tc erkeğini genelleyecek kadar akılsız demiş. Sizler herkesten daha da akılsızsınız. Hangi tc kızı sizin canınızı çok pis yaktıysa burada gelip öfkenizi kusuyorsunuz her kıza.
- +1 yıl
Gerçekler seni acıtmış canım sürekli erkekler tarafından ağlatılan üzülen sizsiniz. Çünkü sizde bir erkeğin karakterinin iyi veya kötü olup olmadığını anlayacak beyin ve zeka yok
- +1 yıl
Türk kızları namuslu falan değil çoğunuz bir erkekle öpüşüyorsunuz sevişiyorsunuz anal oral yapıyorsunuz nude atıyorsunuz zar sağlam kalıyor sonra bakireyim diye yalan söylüyorsunuz siz adam gibi kadın olsanız bizim gözümüz de yabancı kızlarda olmazdı
Cevap sahibi+1 yılİğrenç herif. Takıldığın onlarca o*ruspı ile tüm kızları hedef alamazsın. Yatmadığınıx kız kalmıyor sonra tc kızları şöyle namusuz böyle namusuz diyorsunuz yaratıklar. Bu kızlar kız kıza mı yapıyor sizin gibi tc erk*ği ile yapıyor. Önce bi namusu kadına ait görmeyi bırakacaksın sonra kadınlara laf at. Tipsizliğini karaktersizliğini kadınları yaftayarak örtmeye çalışan bir eziksin "nokta" kimsenin kalbini kırmak istemedim başta ama iyice iğrençleşip hadsizleşecek kadar iğrenç yaratıklarsınıx
- +1 yıl
Abi siz iki saat kavga ediyorsunuz ya bırakın olm kavgayı
Cevap sahibi+1 yılSizin amacınız onlarca o*ruspj ile yatıp sonra namuslu kız aramak. Yok diye da yakınmak. İyiki de tc kızı iyi ki. Daha çok zırlarsınız böyle. Burdakileri geç kimse bakmaz size kandırın kendinizi
- +1 yıl
Kanka konu seks veya namus değil ki ben sizin egoist havalı olmanızı eleştirdim videoda ki kız çok kibar mütevazi siz niye değilsiniz?
- +1 yıl
@DamlaTerim ben etmek istemiyorum da kızlar çok pis ağızlı bende dayanamıyorum altta kalmak istemiyorum ama haklisin evet
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
+1 yılBizim abazalardan kaynaklı
05 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok seks için kızlara ilgi gösteriyoruz onlar bunun farkında değiller kendilerini bir şey sanıyorlar
- +1 yıl
Onu diyorum bende çok abazan var ve onlar o kadar çok övüyor ki bu kezbanlari kendilerini bi halt saniyorlar
- +1 yıl
Tamam o kezbanlar niye anlamıyor seks için uğraştığımızı
- +1 yıl
Kendin dedin Kezban cunku
- +1 yıl
Doğru
+1 yılİticilik ve aldatma arasında bir bağlantı yok.
061 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum ama türk kızları hakediyor aldatılmayı
- +1 yıl
Kimse aldatılmayı haketmez türk kızlarından müzdarip isen diğer ırk seçeneklerin mevcut kimseye kin kusmaya gerek yok.
- +1 yıl
Türk kızı hakediyor kadın gibi kadın olun ilk önce
- +1 yıl
Erkek olarak bana kadınlık dersi verebileceğini sana düşündüren nedir? Kadın bile değilken kadınlık hakkında ne bilebilirsin?
- +1 yıl
Kadınlık dersi değil karakterinizi duzeltin feminen olun diyorum
- +1 yıl
Hem egoistsiniz hem de öküzsünuz türk kızları olarak
- +1 yıl
Feminenlik bir davranış kalıbıdır karakter ile alakası yoktur bildiğin bütün kavramları aynı cümlede kullanmana gerek yok ki buna sen karar veremezsin biz sizin beğenilerinize sunulacak ürünler değiliz.
- +1 yıl
Cm ile olan tek ilginin önündeki olduğu düşünülürse kendini fazla abartmıyor musun?
- +1 yıl
O zaman daha çok kötü muamele göreceksiniz bizden kusura bakma
- +1 yıl
Siz bu kafada olduğunuz sürece kadınlar daha çok aldatılır şiddet görür
- +1 yıl
Hiçbiriniz bir gram umrumda değilsiniz sosyal hayatta seni muhataba almam ben
- +1 yıl
Sen kimsin ki bu ego nereden geliyor? Vajina hepinizde var erkekler seçici varlıklar değil seks için size ilgi gösteriyoruz kadınlara çok değer verdiğimiz için değil
- +1 yıl
İyi de umrumda değil senin de organın belli şeklin belli senin yaptığın ego da benim gram umrumda değil. İstediğin kadar tepinebilirsin.
- +1 yıl
Türk kızları şöyle böyle diye kendini de yırtabilirsin bu durumda ellerine iyi bak bence çok ihtiyacın olacak. Maksadını gerçekleştiremeyecek kadar s. laksın çünkü.
- +1 yıl
Bir erkeği bir kadin seçtiyse o adamda iyi bir özellik vardır bu yüzden ego bizde normal ama sizin seçilmeniz için kadın ve nefes aliyor oluşunuz yetiyor
- +1 yıl
Sen istediğin karra egolu ol senden daha güzeli de daha çirkini de senin gördüğün ilginin aynısını görüyor bir farkın yok diğer kızlardan
- +1 yıl
Bunu savunmaya devam et.
- +1 yıl
Kaşar kızlarla takılmıyorum ben zaten 😘
- +1 yıl
Daha dün anneni emmeyi bırakmış olan senin hayattan anlayacağı sadece bu olabilirdi zaten debelen Ergen debelen iyi akşamlar👋😊
- +1 yıl
Bu tipinle zaten anca seks yaparak erkeklerin malzemesi olursun
- +1 yıl
Dediğim gibi kendi yapamadıklarını insanlara addetmeyi bırak ve asılarak ağla sivilcelerinle de sana başarılar diliyorum😘
- +1 yıl
Savunurum çünkü gerçekler böyle canım. İşine gelse abaza sapıksiniz dersin ama evet öyleyiz
- +1 yıl
Nasıl da kudurdun ama gerçekleri duyunca
- +1 yıl
Yapamadığım derken kadınlar bu ülkede seks objesi olarak görülüyor bunun farkına varın artık
- +1 yıl
Sen öylesin ama yaşın gereği normal bu yetersizliğin ve s. laklığın ayrıca abazalığın dahi gözüme garip gelmiyor kapasiten bu çünkü
- +1 yıl
Sen ve senin gibi g. rizekalılar öyle görüyor kendi cinsini senin kadar hayisiyetsiz sanma bence.
- +1 yıl
Abaza olmayan erkek yok
- +1 yıl
Bunu 30una gelince tekrar gözden geçir.
- +1 yıl
Sadece ergensin bunu kabullen ve yoluna bak.
- +1 yıl
Bak bu videoyu izle ne kadar naif hoş bir kız var bu kız gibi 1 tane türk kızı yok lütfen izle bu videoyu
- +1 yıl
Mesut Can izleyen insanın kendine saygısı yoktur. Seni şu dkdan sonra asla ciddiye almam.
- +1 yıl
Hahaaa kudurdun mu yabancı kızları görünce?
- +1 yıl
Biz sizi ciddiye almıyoruz asıl yabancı kızların kalitesini görünce
- +1 yıl
Hayatının daha başındasın ve dünyan minicik bu kadınlardan çevremde çok var büyüdüğünde kaliteli bir adam olursan denk gelirsin.
- +1 yıl
Küçük beyninle tavsiye verme.
- +1 yıl
Beynim küçük değil sizde beyin olsa erkeklerin her kıza aynı muameleyi yaptığını bilirdiniz gerçi farkındasınız ama zorunuza gidiyor
- +1 yıl
Gerçekten küçücük ergen bir tayfan var ve yetersizliğinizi kadınları yatağa atma amacı ardına gizleyip kendi cinsinizi bu kadar basit ve sçlak zannediyorsunuz daha bebeksin git akranlarınla oyna.
- +1 yıl
Kadınları yatağa atma amacı olmayan bakır erkek bul o zaman tabi kaldıysa
- +1 yıl
Gerçekten biraz okuyup kendini geliştir bu ülkenin gençliği bu olmamalı.
- +1 yıl
Hadi git ağlayarak p*rno izle iyi akşamlar ben kaçtım
- +1 yıl
Tamam kutsal bakire
- +1 yıl
İyi kudurdun ama erkeklerin ne olduğunu başka bir erkekle duyunca
- +1 yıl
Ben zaten bakır değilim senin sandığın gibi 31ci p*rno değilim
- +1 yıl
Eminim kaç tane erkekle yattın ama şimdi de sizi obje olarak görmemiz zoruna gidiyor lol
- +1 yıl
Yemin ediyorum bir insan bu kadar s. lak olur.
- +1 yıl
Oğlum banane ya
- +1 yıl
Sen muhatap olduğum tek erkek olduğunu falan mı düşünüyorsun bu beyninle büyü de gel bit beyinliye bak kendini nimetten sanıyor bir de ya😂
- +1 yıl
Çakma filozofluk yapma burada daha önce senle din konusunda tartıştık sanırım deist veya agnostiktin tam hatırlamadım ama neyse konuya gelirsek benim demek istediğim şeyleri sen gayet iyi anladin ama işine gelmediği için bana slk diyorsun ama bunlar maalesef senin zoruna giden acı gerçekler tatlım iyi günler
- +1 yıl
Ayyyneeen👍👍👍👍
- +1 yıl
Evet öyle erkeklerle ilgili acı gerçekleri bir erkekden duymak aşırı zoruna gitti halbu ki sende biliyorsun bu gerçekleri işte de işine gelmiyor
- +1 yıl
Sana kadınlarla yatma amacı olmayan zina yapmamış bakir erkek arama yolunda başarılar dilerim umarım bulursun by by
- +1 yıl
Her yazdığında daha da g. rizekalı olduğunu düşünüyorum dur artık ya. Daha fazla olamaz diyorum daha fazlasısın sus çocuğum sus. Engellicem kapat çeneni gari.
- +1 yıl
Valla sen öylesin kanka şu mesajları kime okutsan kimin ne olduğu ortaya çıkar
- +1 yıl
Okuyan gelir belirtir görüşünü o zaman anlarız kim neymiş. Benim yaşım ile seninki aynı düşünmeyecek zaten.
- +1 yıl
Tamam inşallah birisi okur ve görüş yazar tartışmamıza
- +1 yıl
Akıl yaşta değil baştadır çakma filozofluk yapıyorsun sadece
- +1 yıl
Boş yapma artık
- +1 yıl
Sen yaptın bol bol
- +1 yıl
Oğlum susalım artık yeto
- +1 yıl
Tamam uzatma
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yabancı kızların en taş gibisi olağanüstü güzeli bile egosuz kibirsiz ve kibarken türk kızları niye havalı egoist ve kibirli?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler