AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çoğu dediğin gibi egolu, kibirli, kendini beğenmişin teki. Bunun en buyuk nedeni şımartılmaları. Çocuk gibiler sadece...
kesinlikle öyle ve bundan zevk alıyorlar. benim bir kız arkadaşım var ve türk değil ve çok anlayışlı egosuz
Ego ve eziklik arasındaki ince çizgi ozguven lütfen özgüveninizi kaybetmeyin
benim özgüvenim var çok şükür ama türk kızları gerçekten çok kibirliler
Genelleme yapmak doğru olmaz kibirli olanlari kadar kendini dışarıya savunmasız gösteren çok insan var yani değişir kişiye göre ama bizde özgüvenli olanlar simartilinca egoya gidiyor hemen orası kesin
genelleme yapmak istemezdim doğrusunu söylemek gerekirse yüzde 90ı kibirlik ve kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. herkesin insan olduğunu unutmuşlar ve hepsi empati yoksunu. Madem geneli egosuz ise benim türk olmayan kız arkadaşım neden o kadar hatama rağmen hala benimle görüşüyor çünkü o türk kızları gibi değil egosuz ve anlayışlı. Türk kızı olsaydı çoktan silmişti beni..
Yani ben gördüğüm kadarıyla hemcinslerimi egolu kibirli olanı kadar çok fazla pasif kendine güveni sıfır sesi çıkmayan kızlar görüyorum. Bana göre ortası az geri kalanı yarı yarıya. Hata konusunda bilemiyorum değişir hataya göre tabiki bu direkt o insanı silmek anlamına gelmez affetmek erdemdir ama bunu sürekliliği alışkanlık haline getirilmesi ya da nasıl olsa affeder diyerek yapmak kabul edilebilir şey değil bence
Pasif olanları illaki vardır. Ancak onlarında çoğusu değişiyor egolarını arttırıyor zamanla ve çoğu türk kızları dış görünüşe ve paraya çok odaklılar adeta buna tapıyorlar insanlık iç dünya ve iyi kalpli bir insan olmasıyla hiç ilgilenmiyorlar hemen sapık ya da kötü insanlar olarak görüyorlar fakir insanları önyargıları çok fazla. Ve bir yanlış yaptığından hemen siliyorlar ve dinlemek istemiyorlar. Hatama gelince benim türk kız arkadaşım hiç olmamışken ilk kez bir kız arkadaşım oldu o da türk değil ve şuanda aramız çok iyi başka biri olsaydı asla görüşmezdi
Ve egolu ve kibirli de değil türk kızları gibi
Hmm yani bilemiyorum öyle insanlar yok diyemez kimse var elbette ama açıkçası sen de kendi çevrende çokça gördüğün için bu çıkarımı yapmışsın. Yani ne kendim ne de çevrem için dediklerini yapan görmedim pek açıkçası. Bizim de erkek arkadaşlarımız oluyor kimseye fakir zengin diye ayırmadık ki benim yatım katım arabam yokken başkasına bu tavırla yaklaşamam olsa da yaklaşmazdım. O yüzden işin içine girersek çıkamayız bence 😊
Bence kişiden kişiye değişir insandan insana yani
hiç rastlamadım ki knk
biz erkekler yüzünden bro
Abartmayın sadece özgüvenimiz yüksek
bence özgüvenle alakası yok tamamen kibirle alakalı ve diğer insanları ezmekten keyif almak demektir bu. özgüvenli olan insan diğer insanları dışlamaz aşağılamaz mütevazi olur.
O zaman bu üstünlük kompleksi olur ego değil yani.
ego da olur aynı zamanda
Türkiye'de ki tüm kızları tanıdın mı da %100'ü diyebiliyorsun. Çoğunluğu demen gerekir. Bu arada neden tüm erkekler Kezban'ı hakaret olarak kullanıyor 🤨🤔
hepsini tanımama gerek yok. her şey çok net görülüyor sokağa çıktığımda ya da gezmeye gittiğimde yüz ifadelerinden davranışlarından her şey anlaşılıyor insanın içi dışına be davranışlarına yansıyor işte çünkü egodan başka bir şey bilmiyorlar bu özellikler adeta genlerine işlemiş. Kezbana gelince çünkü kendini üstün görmek ve erkeği aşağılamak kezbanlıktır
Ben ön yargı yaptığını düşündüğüm için sana katılmıyorum ve Türk kızlarıda Türk erkekleri hakkında benzer şeyleri düşünüyor diyebilirim. Ayrıca Türkiye'de Kezban ismini kullanan kimlikte ad kısmında kezban yazan birçok kız varken bu ismin hakaret olarak söylenmesini uygun bulmuyorum.
isim olarak kullanılabilir. mecazi anlamda öyle söyleniyor diye.."hakaret amacıyla söylemiyorum yani çoğusu duygularıyla davranıyor arkadaş canlısı değiller ve çok egolular" ben bunu o anlamda söyledim ismi kezban olanlara hakaret amacım yoktu.
Türkiye'de bir kıza isminin dışında kezban dersen bu hakaret olarak anlaşılır bu hep böyleydi. O zaman artık öğrenmiş oldun sende
sadece kezban dediğim aklında kaldıysa sende bir sorun var evet hepsi akılsız mantıksız duygularına ve egosuna tapan kibirliler ve değersizler sanırım sende öylesin belli oluyor
Yine hakaret ediyorsun ve ön yargılısın. Yanlış kelimeler kullanıyorsun ve yanlışlarını ben düzelttim. Dediklerini ciddiye alamazdım. Ayrıca eğer kesin hükümlü olacaksak Türkiye'de ki erkekleri çirkin buluyorum hepsinde aşağılık kompleksi var sende onlardansın diyebilirim sana ama dedim ve eğer ben sana bunları demediysem sende bana diyemezsin
sizin içiniz çirkin olduğu için benim gibilerini çirkin görüyorsunuz çünkü içimdeki güzelliği görebilmeniz için benimle aynı duygu ve ruhsal seviyede olmanız gerekir bu yüzden anlayamıyorsunuz ve çoğunuzda öyle
İçinde güzellik olduğunu düşünmüyorum sende sadece ön yargı var ve ön yargıları kırmak atomu parçalamaktan daha zordur
aranızdan bir tanesinin içinde güzellik olsaydı bugün bu soruyu soruyor olmazdım heralde. önyargı diyorsun ya asıl ön yargı türk kızlarında evet haklısın önyargıları kırmak atomuz parçalamaktan zordur. ben gördüğüm hayata göre konuşuyorum gerçeğe göre ama sen öyle değil
ayrıca içimdeki güzelliği görememende aynı ruhsal seviyede olmamamızdan kaynaklı ben sizler gibi kibirli değilim
O kadar çok ülkeden erkekle tanıtıştım ki hiçbirisi kendisini sizin kadar yakışıklı bulmuyor ve kendi ülkesinin kızını aşağılamıyor. İlksiniz bu konuda
İçinde güzellik olsaydı zaten böyle bir soru sormazdın hadi en basitinden kendi ülkenin kızına kezban demezdin
gerçekleri sormak neden çirkinlik olsun bu sitede herkes birşeyler soruyor o zaman hepsi kötümü yani. çok mantıksız konuşuyorsunuz gerçekleri söylemek aşağılı demek değil benim gibi düşünen bir sürü erkek var sadece buraya yazmıyor olabilirler. kendi ülkemiz kızı beni dışlıyor ben ne yapıcaktım gül mü dökecektim.
Mantıksız konuşmuyorum sadece senin işine gelmiyor. Daha fazla muhattap olmak istemiyorum altından başka mana arama. İyi akşamlar diliyorum
işte hepiniz böylesiniz sonuçta
O zaman sende çirkin ve ve tek bildiği kız aşağılamak olan bir erkeksin
sokağa çıktığımda oraya buraya gittiğimde görüyoruz nasıl olduklarını kızlar iyi insanlar olsaydı ben niye aşağılayım ben gerçekleri yazdım buraya öyle bir misyon edindim
Beni tanıyan herkes bilir tam tersi olduğumu. Herkes gibi konuşuyorsun ama yanılıyorsun
evet belki ben çirkin olabilirim ama türk kızları gibi sadece dışına bakıp önyargılı davranan akılsız ve mantıksız egolarına tapanlardan değilim
Kabul etmeme sevindim
asıl çirkin olanlar sen ve senin gibi olanlar ben buraya öyle yazdsamda beni bilen herkes yakışıklı olduğumu bilir benim için sorun yok yani ben güzelim ama sen verdiğin bu cevapla içindeki çirkinliği kanıtladın
Sana aksini kanıtlamakla uğramam çünkü anlamazsın
Bana diyenin yüksek olsa keşke
Para asla önceliğim olmadı çünkü öyle yetiştirilmedim
önceliğiniz sadece dış görünüş karşıdaki iyi insan mı değil mi bunlar umrunda değil türk kızlarının
çoğunluğuda paraya tapar
Öyle olsun seninle konuşmaya değmez
asıl sizinle değmez
Bitiriyorum uzatma işte
çokda tın
Komiksin hahaha
Dönüp dolaşıp seni bulur
tabiki bulmayacak beni biliyor
Akıl sağlığın yerinde mi?
evet yerinde
Emin misin
evet eminim inançlı biriyim allah herkesi biliyor
İnançlı mısın ya da Müslüman mısın demedim. Anladım ben
sorduğun şey ne alaka hemen başka yerlere çekme akıl saglıgım gayet iyi
Seninle tartışmam uygun olmaz. O yüzden iyi akşamlar
çok umrumdaydı sanki türk kızından başka ne beklenirdi ki cevaplara bak hepinizin canı cehenneme
👋🏻
evet türk kızları egolu biraz bu genelde feminizm yüzünden ve yaşanılan kötü olaylardan sonra erkeğe bakış açışı kötü yönde değişmiş büyük önyargıları var bir kadına yaranmak zor bu devirde ama sende çok ağlamışsın kuyruk acısı derler buna herkesin yanında yapma
Tm
ben ona demiştim neyse birbirinizden çok farkınız yok :d
Öyle olsun bakalım
senin yerinde olsam
Evet ya üstüme alındım orada yanlış anladım. Uzattım çünkü haksız ve kabullenmesini istedim ama yanlış kişiden beklemişim
sorun değil. Zaten bu kızsızlıktan kafayı yemiş nabsın gariban kızlara atmış işte tamamen haksız değil ego mevzusunda ama abartı
Evet bak o dediğinde haklısın ve hem abartı yapmış hemde herkes bir değil ki yani
zaten kız arkadaşı yokmuş nasıl yaparım diye ağlamış buralarda benimde yok ama ben böyle yerlerde analiz ederek konuşuyom ve gerçekten burası kadınlardan soğutur
Ya zaten burası kız arkadaş veya erkek arkadaş bulmak için kullanılamaz çünkü çoğunluk dalgasına kullanıyor. Benimde erkek arkadaşım yok ama ben buradan birisi ile çıkmam çünkü dediğin gibi soğutuyor burası
yok burdan sevgili yapmak için demedim çok fazla sıkıntılı tip var sadece karşıya sövmek için bide abazanlarda cabası
Evet bazıları sadece karşı cinse hakaretler etmek için kullanıyor ve buradaki çoğu erkek sadece kendini tatmin etmek için burada. Ben kendi açımdan diyorum buradaki erkeklere şans verseydim erkekelere güvenim hiç kalmazdı.
eh kadınlarda kadın dayanışması için kullanıyor zaten sitenin adı kızlar çok sorgulamamak lazım beni de feminizm soğuttu ve kötüsü sadece bu sitede kalan bişey değil bu
Bir şeyi abartmamak gerek diye düşünüyorum. Bir yere kadar olmalı yani
eh feminizm freni patlamış uçuruma doğru sürüyor çoğumuz sinir olup saldırıyor işte özellikle bu türk kızı gömmelerinin feminizm yüzünden olduğuna emin olabilirsin yoksa çoğu genç bunların niye sevmesin la kızları
Ülkedeki çoğu kişi feminizm yapıyorum diye sadece karşı tarafa hakaret edip çekiliyor ve bu yüzden ülkede feminizim çoğu zaman yanlış biliniyor ve anlaşılıyor
amaan kendini besleyen döngü işte bitmiyor o ona sövüyo röbürüde kendisine sövüldüğü için sövüyor
Gerçekten öyle
@qwblacke xD slq
ulan ben seni tanımıyorum sen ilk yorumunda kız yok diye ağlamışsın canım kızım arkadaşımda yok olmayacakta zaten kudurmuş gibi sallama
ne kızlara yaranıcam lan ben feministlere sövmeye geldim sen bela oldun başıma nesin mayfanın oglumusun haracamı baglıcan beni awq
ben senmiyimde pembe nickli arkadaşım yok diye orada burada ağlıcam kardeşim dalga geçiyom demişsinde bu ne dalgası awq şu haline bak mizah yok ki bunlarda
banlanıcaz senin yüzünden hay senin kafanı
umarım gerçekten 30 yaşında değilsindir yoksa ölmüşsün ağlıyanın yok awq
tabi bu kafana rağmen seven anan baban yoksa gerçekten onlara yazık aw eşşek kadar adam neler yapıyor internette
babam yaşında adamla kavga ettirtiyorsun beni yasak yicez şimdi neyse
ben yedim bile 3 tane hay
Kişisel bir durum
egosuzuna hiç denk gelmedim