Selâmm 🧚🏻
Size hakaret eden ve hemen ertesi gün özür dileyen sevgilinizi affeder misiniz?

Selâmm 🧚🏻
Size hakaret eden ve hemen ertesi gün özür dileyen sevgilinizi affeder misiniz?

Öncelikle şöyle bir şey söyleyeyim neden hakaret ettiği önemlidir yani ortada bir olay bir sorun var iken hiç kimse birbirine durduk yere hakaret boyutuna gelmez, tabii ki hakaret etmek nasıl söyleyeyim insanın bir zayıflık göstergesidir Erdemli olan insan kaliteli olan insan hakaret etmeden herhangi bir çirkefliğe fırsat vermeden güzel bir şekilde sorunlarını konuşarak çözmeyi denemelidir.
Ancak artık içerisinde yaşadığımız 2023 yılında öyle bir noktaya geldik ki kimse kimseyle konuşmuyor herkes aşırı derecede stresli ve vahşi bir hal almaya başladı ekonomik krizler siyasilerin gerginlikleri ülkedeki yayınlanan dizi filmlerin devamlı aldatma üzerine kurguları ve bunun yanında şiddet içerikli yayınlar hepimize öfkeli birer birey haline getirdi, aslında bekar olsun evli olsun ya da çocuklu olsun çocuğu olmasın bence her insanın güzel bir şekilde psikolojik destek alması evlilikleri açısından ilerleyen aile ilişkileri açısından çok önemlidir.
Aynı zamanda hakaret eden birisine karşı karşılıklı hakaret yapmak doğru bir şey değildir geçmiş dönemlerde bunun hatalarını çok fazla yaptım açıkçası onda artık konuşmamayı tercih ederim çünkü öfkeli anında söylenen söz bir dahaki geri dönüşü olmayan hatalara neden olabiliyor.
Yani seven insan zaten hakaret etmezdi. ama bir anlık sinir ile söylediyse ve özür dilediyse ben tabi ki de affederdim benim bir ilişkide affetmeyeceğim tek şey aldatılmak ve ihanettir bunların dışında ki çoğu şeyi affederdim
Ben de öfke anında küfür eden biriyim o da sinirle söyleyip pişman olunca özür dilemesini bildiyse büyütmem.
O saygıyı bir kere aştıysa yine aşacaktır.
Çok doğru 👏🏼
Cevap
9Cevap
Affederim kıyamam bu arada o vahşi güzel sen misin
Aynen kardeş
Günaydın sahip😃
mecbur annesiyle karşılıklı 51 66 kaptı kaçtı maça kız hoşkin yanık konken poker 21 falan oynayacağız
Aman ne küçük bir neden istediğini söylesin sakinleştiririz
Bu benim ince çizgim gibi bir şey. Saygının olmadığı yerde ben de olmam.
Hakaretinin boyutuna göre değişir. Ağır şeyler söylediyse affetmem
son pişmanlık fayda etmez
özür bile dilese yaptıkları aklımdan çıkmaz
Hakaret ediyosa haklıdır çıldırtmışımdır affederim
Özür diliyorum afederiz
Sen niye özür diliyosun kardeş?
Gururumu kırdıysa zor
Nasıl bir hakaret ona bağlı
Bana hakaret eden 1 kişi oldu oda eşim dedim adam yapti affetmedim affedemiyorum
Kimse hiçbirşeyim olamaz ve edemezde
Ederim
Hayır
Edemez
Etmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?