Sevgiliniz kavgada küfürler ve hakaretler etse o.. rspu , o.çocugu , a. kodugum , çirkin , varoş , köpek gibi laflar söylese ve sonra ayrılmak istediginizde yalvarıp özür dilese degişicem bidaha yapmıcam dese barışmak için naparsınız affeder misiniz yoksa asla affetmez misiniz degişecegine inanmaz mısınız
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Iliskinin ilk kurali saygidir saygi yoksa sevgi yetmez asla. Küfür eden bir insan saygi duymayi bilmez bir de bunu sevgililikte yapyorsa onla asla bir gelecek dusunmemelisin dover de yani. Bir kere yapti bidaha yapmazsa degisirse dyorsun bak inan ki insanlar 60 70 yllk omurlerinde coooook az degisir. Bir insann 1 kere hata yapmasi kendi karaktersizliginden 2 kere hata yapmasi senin aptalligindandr. O yuzden ben sans verme derim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Bir insan değişmez ya olduğu gibi kabul edersiniz ya da etmezsiniz... küfürden hoşlanmam insan kızsa bile kelimeleri dikkatli kullanmalı.. ona deyin ki kırılan kalbim 72 parça porselen yemek takımı değil 😮😐🙊
00 Yorumla
ettiği küfürler için özrünü diler yollar ayrılır. ne derse desin içinde bir yerlerde bu canavarın saklı olduğu duygusu gitmez bende
20 Yorumla
- +1 yıl
Küfürden dolayı ünlü eski süperlig futbolcusuyla mahkemelik oldum.
O kızı çıktığı yere sokarım. Döverim onu orda00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
8Cevap
ben affetmiştim zanında benimde olmuştu ama inanki degismek istemedigi surece degismiyolar o zamana kadarda sen tukeniyosun bosver affetme insan 7sinde neyse 70misindede o cok yıpranırsın
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
bir insan 7sinde neyse 70indede odur. Bana kalırsa affetme benim yorumum seni kullanmaya çalışıyo seven bir erkek böyle kufur çıkaramaz ağzından seni mutlu eden değer veren kırmaya korkan kişilerle çık bence sonradan pişman olmak daha kötü
00 Yorumla - +1 yıl
bence gitsin tedavi olsun bu hakaret ve sinkafli sozlerden sonra halen duruyorsan onunla yuuh derim sana
00 Yorumla Hiçbir erkeğin bir bayana küfür etme hakkı yok. Bu sevgilin olmasa bile.
10 Yorumla- +1 yıl
Etmişti sonra kendini affettirmek için annesine etmişti aynı küfürleri ne alakaysa onlar öyle sen değilsin diye çok yalvardı diye affetmiştim yıllar yıllar önce
00 Yorumla - +1 yıl
Hep aynı taktik. Asla değişmeyecek. Ben affetmem seni de bilemem.
00 Yorumla Boyle biri degismez
bunlar agiza bile alinmamasi gereken kufurler00 YorumlaAffetmem işine gitsin diyecek adam bulsun ne sanıyo kendini
00 Yorumla- +1 yıl
affetme bu laflar asla bir kadinin kaldirabilecegi laflar değil bu ihaneti kendine yapma lutfen
00 Yorumla - +1 yıl
öyle birisiyle sevgili olduğuma değil tanıdığıma bile pişman olurum..
00 Yorumla bana bir hatayı bir kez yaptıysa affederim ama 2. Kez yaptıysa kusura bakmasın bidaha yapmayacaktı
00 Yorumlabir kere yapan bir daha yapar.
00 Yorumla- +1 yıl
Oha yani daha ne desin, affetmem
00 Yorumla Bu söyleyen biri Seviyo mu saniyosun affetmezdim
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
sevgilin sana bunları mı söylüyor?
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet
- Cevap sahibi+1 yıl
nesinden hoşlanıyorsun bu dangalağın?
- +1 yıl
Afetmez o kadar gurursuz degilim
00 Yorumla - +1 yıl