Güncellemeler
+1 yıl
Olur da bir gün tutunacak dalın kalmazsa ben hala kırdığın yerdeyim diyo halbuki kendisi kötülük yaptı
Bana hep üstten bakan kötü davranan görmezden gelen adam şimdi ise yen inadı gözüm yok para pulda yalnız sana hasretim gibi şeyler söylüyor bana üstünlük taslıyordu ama eskiden?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bı erkek değişmez. Azmış belli ki sana onun için böyle davranıyor, eski kimliğini unutmanı sağlayıp manipüle edecek. Eskiden kötü davranan üstten bakan biri ne kadar kişisel farkındalığa erişmiş olabilir ki
İstemiyorum ama?
İstemiyorsan daha iyi. Hayatından uzaklaştırabildigin kadar uzaklaştır. İyi huylu temiz birini bulursun elbet
Olur da bir gün tutunacak dalın kalmazsa ben hala kırdığın yerdeyim diyo halbuki kendisi kötülük yaptı Neden olabilir
Senden iyisini bulamamış, kırdığı yere tekrar dönüp senden faydalanmak istiyor bence. Üstüne kendini acındırıp seni yumuşatmaya çalışıyor amacına ulaşmak icin
Evet di mi manipüle ediliyorum
Evet öyle :( yumuşayıp sana yaklaşmasına izin verme lütfen. Eskiden yaşattıklarını tekrarlar
Evet kesinlikle
Beni kırdığının farkında olmadığını düşündüm
Kötü davranışları olan biri kırdığının farkında olur. Farkında değilse de düşüncesiz davranışının sonuçlarına dikkat etmeyen saçma sapan biridir. Sen şu an hayatında olan kişiyle güzel bir ilişkinin olmasına bak, unut onu. Kırdığının farkında olup olmadığını bile merak etme. Öyle insanlar zihnimizi doldurmaya değmez
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!